Laster Hendelser
Finn Hendelser

Navigasjon for hendelsesvisning

Kommende Hendelser

Hendelser listenavigering

april 2018

Dansens dag 2018

torsdag 26. april - 18:00 - 20:00

Velkommen til den tradisjonelle forestillingen med elever fra Narvik Kulturskole! Vi gleder oss til et stort og fantastisk skue av disse flotte elevene.

Les mer »

Hålogoland Teater: Gutten som ble et insekt

fredag 27. april - 18:00 - 19:00

Det er Franz Kafka som i 1915 skrev fortellingen «Forvandlingen», som vår forestilling er basert på. Gregor bor sammen mor og far og tenåringssøsteren Grete. I tillegg møter vi Læreren til Gregor. Fortellingen handler mye om å føle seg annerledes. Til og med før Gregor blir et insekt føler han seg annerledes enn andre barn. Dette blir bare sterkere etter forvandlingen. Også foreldrene synes forandringen er vanskelig å forholde seg til og de slutter å ha forventinger til Gregor.

Les mer »
mai 2018

Ruben

fredag 4. mai - 21:00 - 22:30

Norges neste stjernehåp er fra Harstad og heter Ruben. 21-åringen deburte med låten “About To Collide” men er kanskje mest kjent for sin siste låt, «Walls». Nordlendingen har valgt å satse mot den pop-elektroniske sjangeren og ønsker å formidle et budskap gjennom låtene sine. Han har tidligere jobbet med indie-artister verden over, og har både produsert og skrevet låter til andre. Nå har han bestemt seg for å gå egne veier for å satse fullt og helt på egen artistkarriere.

Les mer »

Glemt

fredag 25. mai - 19:00 - 20:00

GLEMT er en danseforestilling med den brutale nordnorske krigshistorien som bakteppe.
Forestillingen har siden premieren spilt for utsolgte hus overalt hvor den har blitt fremført. Både anmeldere og publikum har trykket GLEMT til sitt bryst, og under forestillingens premiere på Festspillene i Nord-Norge kom det både tårer og trampeklapp fra publikum – og seksere fra anmelderne

Les mer »

Mannen i speilet

tirsdag 29. mai - 19:00 - 20:00

"Dere har dager som er fantastiske. Dere har dager hvor dere bare ønsker å forsvinne under dyna og bli der. Og når dere befinner dere i en sånn stund, så vil jeg at dere skulle huske følgende. At det ble folk av lille Alexander fra Colombia til slutt."

Les mer »
august 2018

Asbjørn «ASA» Krogtoft

onsdag 22. august - 20:30 - 22:00

Vi godt voksne husker ASA godt, både fra 126 og fra hans solokarriere og endelig skal vi få oppleve han live igjen.
For første gang på mange år , skal han nå ut på soloturne.  Han starter sin turné her i Narvik hvor han også bodde noen år mens han gikk på skole her. Vi gleder oss til en flott opplevelse!

Les mer »
september 2018

Trondheimsolistene med Alexander Rybak

onsdag 12. september - 19:30 - 21:30

Det beste fra to verdener.
Trondheimsolistene er et dynamisk kvalitetsensemble av musikere tilknyttet Trondheim. Orkesteret ble etablert i 1988 og er et kammerorkester med stor programbredde og musikalsk vidsyn. Dagens kunstneriske leder, Geir Inge Lotsberg, viderefører utviklingen av Trondheimsolistene som et topp profesjonelt ensemble med stor internasjonal anerkjennelse.

Les mer »

Riksteateret – Kollaps i kulissene

tirsdag 18. september - 19:00 - 21:00

Publikum ler så de hyler og kritikerne jubler for The Play That Goes Wrong. Teaterstykket går på femte året i London og er blitt kåret til «Årets beste komedie 2015». Med tittelen Kollaps i kulissene presenterer Riksteatret og Chat Noir suksessen i Norge, og løyene er i de beste hender hos publikumsyndlinger som Hege Schøyen, Ingar Helge Gimle og Jan Martin Johnsen.

Les mer »

Ørjan Burøe – Fordommer

lørdag 22. september - 19:00 - 20:15

"Ørjan Burøe tar kleine, seriøse og langt-over-kanten temaer som de fleste normalt ville gått en vid sirkel rundt, og dytter dem rett inn i komfortsonen til publikum. Publikum sin tilgivelse er umiddelbar og ekte, og avslutter med en stående og varig applaus etter et show med selvironi, innsikt i andres og ikke minst egne fordommer, og en brå men samtidig uskyldig fremførelse av disse temaene." Terningkast 5 - Bergensmagasinet

Les mer »
oktober 2018

Dr.Bergland bryter taushetsplikten

lørdag 6. oktober - 19:00 - 20:30

Jonas Kinge Bergland er tilbake med en splitter ny forestilling etter suksessen med den kritikerroste «Dr. Bergland og den alternative medisin».
Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. Vant Komiprisen i 2012

Les mer »

Thomas Leikvoll – For gammel til å dø ung

torsdag 11. oktober - 20:00 - 21:30

Med stor energi tar Leikvoll et nådeløst oppgjør med forventningspress, Generasjon Perfekt og sine egne, og mange, feiltrinn. Ingen skal spares. Publikum er med på en ærlig reise, gjennom det grenseløst pinlige, det ærlig utleverende og dypt ektefølt sorg. Hele tiden med latteren som bakteppe.

Les mer »

CHRISTEL ALSOS

søndag 14. oktober - 19:00 - 20:30

Christel Alsos er høyaktuell med ny musikk og deltakelse i TV-suksessen ’Hver gang vi møtes’. Den 14.oktober kommer hun til oss her i Narvik for å levere splitter nytt materiale, favorittene fra ’Hver gang vi møtes’, og ikke minst et håndplukket utvalg låter fra sin etter hvert bredt omfavnende katalog

Les mer »

Bjørn Afzelius i våre hjerter

lørdag 27. oktober - 19:00 - 20:30

Vi får høre Bjørn Afzelius mest elskede sanger fremført av artister som jobbet nært med Bjørn. Vi hadde denne konserten i oktober 2017 og den fikk utrolig god tilbakemelding. Altfor få fikk den med seg så nå er muligheten her til en flott konsertopplevelse.

Les mer »
november 2018

ARNT HJALMAR & ELVIS M/BAND – ALO FRA JUNAITEN

lørdag 10. november - 19:00 - 20:30

Mehamns store sønn, den arbeidssky amcarsjæfen Arnt Hjalmar har slått seg sammen med Elvis Presley. Sammen leverer de et show spekket med humor og musikk av høy klasse. Inn i mellom får publikum også stifte bekjentskap med flere andre av Stein-Arild Olaussens helsprøe figurer, som; Fred, den homofile sjarkfeskarsønnen fra Øst-Finnmark, fiskeskipper Anton fra Vannøya, den nyskilte Unn Doris fra Vardø med flere.

Les mer »

Swinging Christmas med Adam Douglas og FMKN

fredag 23. november - 19:30 - 21:00

Årets juleturné er over og vi kan røpe hvem som er gjestesolist i 2018. Det er vinneren av årets Stjernekamp, Adam Douglas. Douglas har en forkjærlighet for korpsbesetning og med en sønn som elsker korpsmusikk, lover det godt for samarbeidet.

Les mer »

Påtryneteateret

fredag 30. november - 19:30 - 21:30

Påtryneteateret Påtryne show 2018 Fredag 30. november Kl. 19.30 - Teatersalen Varedeklarasjon fra Påtryne: Dette ligger an til å bli et show fylt med store mengder vrøvl og vas, et udefinert antall hysteriske innfall, mellom tre og tolv kjente og ukjente figurer, en del såkalt musikalske innslag og noe som kan minne om dans. Med andre ord ikke helt ulikt det vi har kokt sammen i snart 30 år. Helt fra vårt første show i 1989, har vi hatt noen…

Les mer »
desember 2018

Påtryneteateret

lørdag 1. desember - 19:00 - 21:00

Påtryneteateret Påtryne show 2018 Lørdag 1. desember Kl. 19.00 - Teatersalen Varedeklarasjon fra Påtryne: Dette ligger an til å bli et show fylt med store mengder vrøvl og vas, et udefinert antall hysteriske innfall, mellom tre og tolv kjente og ukjente figurer, en del såkalt musikalske innslag og noe som kan minne om dans. Med andre ord ikke helt ulikt det vi har kokt sammen i snart 30 år. Helt fra vårt første show i 1989, har vi hatt noen…

Les mer »
+ Export Events