Laster Hendelser
Finn Hendelser

Navigasjon for hendelsesvisning

Kommende Hendelser

Hendelser listenavigering

mars 2018

OPPTUR 2018

torsdag 1. mars - 08:30 - 23:00

Opptur 2018 Torsdag 1.mars Hele dagen fra 08.30  – Teatersalen 0830–1530 | OPPTUR konferanse Teatersalen, Narvik kulturhus   Blant foredragsholderne finner vi: Michelle Opshaug, Biim Ultrasound AS Jon Henrik Larsen, MIKI-senteret/Salangen-Nyheter Steinar Sørensen, Evenes kommune Helene Simonsen, Narvikfjellet Reidar Schille, HeatWork AS Ottar Bakke, Ballangen Sjøfarm AS Baard Meek-Hansen, Grovfjord Mek. Verksted Frode Sollie, Vinterfestuka Christina Solberg, UiT Erik Plener, Alpin VM 2025 AS Jan Fredrik Karlsen, All In Silje Bergh Lorentzen, VINN Frank Hugo Storelv, Big Fish Norge Knut-Eirik Dybdal,…

Les mer »

Riksteateret – Prisen av Arthur Miller -«Hva er et godt liv?»

søndag 4. mars - 18:00 - 20:20

Prisen er et intenst kammerspill for fire mennesker som hver på sitt vis har prøvd å være tro både mot egne muligheter og mot omgivelsenes krav. Men: har de betalt en for høy pris for livsvalgene de har truffet? Det er spennende, det er opprivende – og det er underholdende!

Les mer »

Vinterfestuka – Flere Farger

fredag 9. mars - 19:00 - 20:30

Narvik Kulturskole, Narvik Kulturhus og Vinterfestuka er stolt over å presentere åpningsforestillingen til Vinterfestuka 2018: Flere Farger!

Les mer »

Vinterfestuka – Figurteater- En handelsreisendes dagbok

lørdag 10. mars - 13:00 - 15:00

Figurteaterforestilling med aldersgrense og jazz!

Les mer »

Vinterfestuka – Det Betales – Best of Beatles

lørdag 10. mars - 19:00 - 20:30

Opplev et av verdens mest anerkjente Beatles-band!
Det Betales fra Drammen er kjent for de fleste, og mer enn 40 år på veien har gjort bandet legendariske. De har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og blitt utropt av The Beatles første manager Alan Williams tilVerdens beste Beatles tribute band. Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har energi, troverdighet, humor og ekte kjærlighet til musikken de spiller.

Les mer »

Vinterfestuka – Figurteater- En handelsreisendes dagbok

lørdag 10. mars - 21:00 - 23:00

Figurteaterforestilling med aldersgrense og jazz!

Les mer »

Vinterfestuka – Vamp

mandag 12. mars - 19:00 - 20:30

Vinterfestuka gleder seg til gjensyn med publikumsfavorittene Vamp!
Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. Gjennom 26 år har de spilt inn 10 studioalbum, gitt ut 14 album totalt og høstet mye heder og ære. De har solgt godt over 1 million plater og blant annet mottatt 5 Spellemannpriser og Prøysenprisen. Denne høsten tildeles de også Medaasprisen 2017.

Les mer »

Vinterfestuka – New Classical Kids On The Block

tirsdag 13. mars - 19:00 - 20:30

New Classical Kids On The Block har turnert hele Nordland siden høsten 2016 til deres siste turné høsten 2017. De har smeltet ungpikehjerter over hele Nordland og fått skjeggstubbene til gutta svidd rett av med sitt flammespekkede konsertshow bestående av klassisk musikk i moderne innpakning.

Les mer »

Vinterfestuka:Platebad med Kjersti Stubø og konsert med Jupiter

tirsdag 13. mars - 21:00 - 23:00

Vinterfestuka presenterer i samarbeid med Narvik Jazzklubb platebad med Kjersti Stubø og jazzkonssert med Jupiter

Les mer »

Vinterfestuka – Susanne Lundeng

onsdag 14. mars - 19:00 - 20:30

I Susanne Lundeng med band møtes tre musikere som har spilt sammen i mange år. Musikken blir omtalt som drivende melankolsk, nedtonet, sår og stormfull. En harmonisk villskap som i kombinasjon med Susannes ekspressive og energiske sceneopptredener får publikum til å skjerpe sansene.

Les mer »

Vinterfestuka – 9 grader nord

onsdag 14. mars - 21:00 - 22:30

9 grader nord for ekvator finner vi byen Jaffna, på øyen Sri Lanka, hvor halvparten av bandmedlemmene stammer fra. Med instrumenter som blant annet bambusfløyte og cajon vil de ta publikum med på en musikalsk reise nærmere instinktene

Les mer »

Vinterfestuka-FLYGEL eller FESK

torsdag 15. mars - 19:00 - 20:30

Hva slags instrument spilte den første nordnorske trubaduren der han satt i fjæra? Hvordan kan det ha seg at landets første pop-idol kom fra Nord-Norge? Er korps et nødvendig onde?

Det er mange spørsmål som dukker opp når man ser på musikkhistorien med nordnorske briller. Hvordan er forholdet mellom flygel og fesk i landsdelen vår?

Les mer »

Vinterfestuka – Operapub: Mens mannen var ut`efter øl…

torsdag 15. mars - 21:00 - 22:30

Etter fem runder og 30 forestillinger med Operapub i regi av Kultur i Troms kan vi bare konstatere at det nordnorske folk elsker kombinasjonen «pub + opera». Det skulle bare mangle, når musikken fremføres på så høyt nivå, og samtidig så uhøytidelig som Arctimus trio og deres sangsolister gjør. Nå gjester de Vinterfestuka for andre år på rad.

Les mer »

Vinterfestuka-Ola Bremnes – Petters Poetiske Pulver

lørdag 17. mars - 19:00 - 20:30

Lørdag 17. mars er det storfint besøk i Teatersalen i Narvik. Da har landets fremste formidler av Petter Dass, Ola Bremnes, en konsert han har kalt Petters poetiske pulver. Det er også navnet på en relativt ny Petter Dass -plate utgitt i oktober 2017 med et stjernelag av musikere : Ragnhild Furebotten(fele), Tore Bruvoll(gitarer), Helge Norbakken(trommer), Bjørn Andor Drage (orgel) og Gjermund Silset (kontrabass). Ragnhild kunne ikke komme til VU, men har en glimrende ertstatter i felespilleren Hallvard Bruvoll; ellers er det originale bandet intakt.

Les mer »

Vinterfestuka – Lights Out

lørdag 17. mars - 21:00 - 22:30

Medlemmene av Lights Out har en stor interesse for samtidsmusikk som reflekteres i konsertprogrammet de presenterer. Alltid på utkikk etter stykker som vil gjøre seg i mørket har trioen spilt flere komposisjoner av unge amerikanske komponister har utvidet sitt repertoar med samtidskomponister fra Island og Norge, som er hjemlandene til pianist Mathias Susaas Halvorsen og fiolinist Magnus Boye Hansen og det tidligere studielandet til cellist Steven Walter.

Les mer »

Du skal høre mye

søndag 18. mars - 18:00 - 19:30

Den populære TV-serien vekkes til live!
Gjennom 3 tiår og hundrevis av tv programmer presenterte Tore Skoglund og makker Trond Myhre hundrevis av gjester og tusenvis av historier. Nå er de tilbake med Tor Hamnes, Torgeir Schau og ’Mossa’ som spesielle gjester.

Les mer »
april 2018

Ingrid Bjørnov – AVLYST!

lørdag 7. april - 19:00 - 20:20

AVLYST GRUNNET SYKDOM

Les mer »

Riksteateret -Folk og røvere i Kardemommeby

tirsdag 10. april - 18:00 - 19:50

I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med.

Les mer »

Out of space – Sannes & Ødegaards Astroshow

onsdag 11. april - 19:00 - 20:45

Opplev siste nytt fra verdensrommet og hør om oppdagelsen av den jordlignende planeten rundt vår nærmeste nabostjerne, utforskningen av Pluto og letingen etter den mystiske planet 9! Hør også om andre merkelige objekter ytterst i Solsystemet, spennende exoplaneter, sorte hull, gammaglimt og ikke minst leting etter utenomjordisk liv. Bare i løpet av et par tiår vil du få oppleve kolonisering av Solsystemet og ta heis ut i rommet! Få også med deg Jordens, Solsystemets og Galaksens dramatiske fremtid!

Les mer »

Nordland Teater – Lille Eyolf

torsdag 12. april - 19:00 - 21:20

Lille Eyolf ble utgitt i 1894 og er et av Ibsens sentrale dramaer. Stykket er både en historie om en familie som mister et barn og sorgprosessen som følger, samtidig som det er en billedreise gjennom kampen mellom drifter og skam.

Les mer »

Ingebjørg Bratland

torsdag 19. april - 20:00 - 21:30

”No skal eg snart ut på vegen att! Kjenner det kriblar bra etter ei lang pause. Noko av beste med å gje ut ny musikk er å reise på turné. Og ikkje minst at eg no har endå fleire songar å velge i! Gler meg til å pakke kofferten for å ut å fylle alle dei flotte konsertsalane rundt om med både nye og songar de har høyrd før! Håpar de vil dele kvelden med meg!”, sier hun selv.

Les mer »

Hålogoland Teater: Gutten som ble et insekt

fredag 27. april - 18:00 - 19:00

Det er Franz Kafka som i 1915 skrev fortellingen «Forvandlingen», som vår forestilling er basert på. Gregor bor sammen mor og far og tenåringssøsteren Grete. I tillegg møter vi Læreren til Gregor. Fortellingen handler mye om å føle seg annerledes. Til og med før Gregor blir et insekt føler han seg annerledes enn andre barn. Dette blir bare sterkere etter forvandlingen. Også foreldrene synes forandringen er vanskelig å forholde seg til og de slutter å ha forventinger til Gregor.

Les mer »
mai 2018

Ruben

fredag 4. mai - 21:00 - 22:30

Norges neste stjernehåp er fra Harstad og heter Ruben. 21-åringen deburte med låten “About To Collide” men er kanskje mest kjent for sin siste låt, «Walls». Nordlendingen har valgt å satse mot den pop-elektroniske sjangeren og ønsker å formidle et budskap gjennom låtene sine. Han har tidligere jobbet med indie-artister verden over, og har både produsert og skrevet låter til andre. Nå har han bestemt seg for å gå egne veier for å satse fullt og helt på egen artistkarriere.

Les mer »
august 2018

Asbjørn «ASA» Krogtoft

onsdag 22. august - 20:30 - 22:00

Vi godt voksne husker ASA godt, både fra 126 og fra hans solokarriere og endelig skal vi få oppleve han live igjen.
For første gang på mange år , skal han nå ut på soloturne.  Han starter sin turné her i Narvik hvor han også bodde noen år mens han gikk på skole her. Vi gleder oss til en flott opplevelse!

Les mer »
september 2018

Riksteateret – Kollaps i kulissene

tirsdag 18. september - 19:00 - 21:00

Publikum ler så de hyler og kritikerne jubler for The Play That Goes Wrong. Teaterstykket går på femte året i London og er blitt kåret til «Årets beste komedie 2015». Med tittelen Kollaps i kulissene presenterer Riksteatret og Chat Noir suksessen i Norge, og løyene er i de beste hender hos publikumsyndlinger som Hege Schøyen, Ingar Helge Gimle og Jan Martin Johnsen.

Les mer »

Ørjan Burøe – Fordommer

lørdag 22. september - 19:00 - 20:15

"Ørjan Burøe tar kleine, seriøse og langt-over-kanten temaer som de fleste normalt ville gått en vid sirkel rundt, og dytter dem rett inn i komfortsonen til publikum. Publikum sin tilgivelse er umiddelbar og ekte, og avslutter med en stående og varig applaus etter et show med selvironi, innsikt i andres og ikke minst egne fordommer, og en brå men samtidig uskyldig fremførelse av disse temaene." Terningkast 5 - Bergensmagasinet

Les mer »
oktober 2018

Dr.Bergland bryter taushetsplikten

lørdag 6. oktober - 19:00 - 20:30

Jonas Kinge Bergland er tilbake med en splitter ny forestilling etter suksessen med den kritikerroste «Dr. Bergland og den alternative medisin».
Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. Vant Komiprisen i 2012

Les mer »

Thomas Leikvoll – For gammel til å dø ung

torsdag 11. oktober - 20:00 - 21:30

Med stor energi tar Leikvoll et nådeløst oppgjør med forventningspress, Generasjon Perfekt og sine egne, og mange, feiltrinn. Ingen skal spares. Publikum er med på en ærlig reise, gjennom det grenseløst pinlige, det ærlig utleverende og dypt ektefølt sorg. Hele tiden med latteren som bakteppe.

Les mer »

CHRISTEL ALSOS

søndag 14. oktober - 19:00 - 20:30

Christel Alsos er høyaktuell med ny musikk og deltakelse i TV-suksessen ’Hver gang vi møtes’. Den 14.oktober kommer hun til oss her i Narvik for å levere splitter nytt materiale, favorittene fra ’Hver gang vi møtes’, og ikke minst et håndplukket utvalg låter fra sin etter hvert bredt omfavnende katalog

Les mer »

Bjørn Afzelius i våre hjerter

lørdag 27. oktober - 19:00 - 20:30

Vi får høre Bjørn Afzelius mest elskede sanger fremført av artister som jobbet nært med Bjørn. Vi hadde denne konserten i oktober 2017 og den fikk utrolig god tilbakemelding. Altfor få fikk den med seg så nå er muligheten her til en flott konsertopplevelse.

Les mer »
november 2018

ARNT HJALMAR & ELVIS M/BAND – ALO FRA JUNAITEN

lørdag 10. november - 19:00 - 20:30

Mehamns store sønn, den arbeidssky amcarsjæfen Arnt Hjalmar har slått seg sammen med Elvis Presley. Sammen leverer de et show spekket med humor og musikk av høy klasse. Inn i mellom får publikum også stifte bekjentskap med flere andre av Stein-Arild Olaussens helsprøe figurer, som; Fred, den homofile sjarkfeskarsønnen fra Øst-Finnmark, fiskeskipper Anton fra Vannøya, den nyskilte Unn Doris fra Vardø med flere.

Les mer »

Swinging Christmas med Adam Douglas og FMKN

fredag 23. november - 19:30 - 21:00

Årets juleturné er over og vi kan røpe hvem som er gjestesolist i 2018. Det er vinneren av årets Stjernekamp, Adam Douglas. Douglas har en forkjærlighet for korpsbesetning og med en sønn som elsker korpsmusikk, lover det godt for samarbeidet.

Les mer »

Påtryneteateret

fredag 30. november - 19:30 - 21:30

Påtryneteateret Påtryne show 2018 Fredag 30. november Kl. 19.30 - Teatersalen Varedeklarasjon fra Påtryne: Dette ligger an til å bli et show fylt med store mengder vrøvl og vas, et udefinert antall hysteriske innfall, mellom tre og tolv kjente og ukjente figurer, en del såkalt musikalske innslag og noe som kan minne om dans. Med andre ord ikke helt ulikt det vi har kokt sammen i snart 30 år. Helt fra vårt første show i 1989, har vi hatt noen…

Les mer »
desember 2018

Påtryneteateret

lørdag 1. desember - 19:00 - 21:00

Påtryneteateret Påtryne show 2018 Lørdag 1. desember Kl. 19.00 - Teatersalen Varedeklarasjon fra Påtryne: Dette ligger an til å bli et show fylt med store mengder vrøvl og vas, et udefinert antall hysteriske innfall, mellom tre og tolv kjente og ukjente figurer, en del såkalt musikalske innslag og noe som kan minne om dans. Med andre ord ikke helt ulikt det vi har kokt sammen i snart 30 år. Helt fra vårt første show i 1989, har vi hatt noen…

Les mer »
+ Export Events