Laster Hendelser
Finn Hendelser

Navigasjon for hendelsesvisning

Kommende Hendelser

Hendelser listenavigering

august 2018

Asbjørn «ASA» Krogtoft

onsdag 22. august - 20:30 - 22:00

Vi godt voksne husker ASA godt, både fra 126 og fra hans solokarriere og endelig skal vi få oppleve han live igjen.
For første gang på mange år , skal han nå ut på soloturne.  Han starter sin turné her i Narvik hvor han også bodde noen år mens han gikk på skole her. Vi gleder oss til en flott opplevelse!

Les mer »
september 2018

Den lille mulvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans!

tirsdag 4. september - 18:00 - 19:00

Stakkars Muldvarpen som plutselig får en stor og ekkel bæsj midt opp på hodet. Slikt kan man ikke finne seg i! Noe så frekt! Og da begynner jakten på synderen. Er det den sinte haren? Den glade grisen? Den forelskede geita? Eller kanskje hesten med verdens største selvtillit som kan ha vært så frekk? Eller kanskje er det noen helt andre?

Les mer »

Trondheimsolistene med Alexander Rybak

onsdag 12. september - 19:30 - 21:30

Det beste fra to verdener.
Trondheimsolistene er et dynamisk kvalitetsensemble av musikere tilknyttet Trondheim. Orkesteret ble etablert i 1988 og er et kammerorkester med stor programbredde og musikalsk vidsyn. Dagens kunstneriske leder, Geir Inge Lotsberg, viderefører utviklingen av Trondheimsolistene som et topp profesjonelt ensemble med stor internasjonal anerkjennelse.

Les mer »

Riksteateret – Kollaps i kulissene

tirsdag 18. september - 19:00 - 21:00

Publikum ler så de hyler og kritikerne jubler for The Play That Goes Wrong. Teaterstykket går på femte året i London og er blitt kåret til «Årets beste komedie 2015». Med tittelen Kollaps i kulissene presenterer Riksteatret og Chat Noir suksessen i Norge, og løyene er i de beste hender hos publikumsyndlinger som Hege Schøyen, Ingar Helge Gimle og Jan Martin Johnsen.

Les mer »

Ørjan Burøe – Fordommer

lørdag 22. september - 19:00 - 20:15

"Ørjan Burøe tar kleine, seriøse og langt-over-kanten temaer som de fleste normalt ville gått en vid sirkel rundt, og dytter dem rett inn i komfortsonen til publikum. Publikum sin tilgivelse er umiddelbar og ekte, og avslutter med en stående og varig applaus etter et show med selvironi, innsikt i andres og ikke minst egne fordommer, og en brå men samtidig uskyldig fremførelse av disse temaene." Terningkast 5 - Bergensmagasinet

Les mer »
oktober 2018

Dr.Bergland bryter taushetsplikten

lørdag 6. oktober - 19:00 - 20:30

Jonas Kinge Bergland er tilbake med en splitter ny forestilling etter suksessen med den kritikerroste «Dr. Bergland og den alternative medisin».
Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. Vant Komiprisen i 2012

Les mer »

Thomas Leikvoll – For gammel til å dø ung

torsdag 11. oktober - 20:00 - 21:30

Med stor energi tar Leikvoll et nådeløst oppgjør med forventningspress, Generasjon Perfekt og sine egne, og mange, feiltrinn. Ingen skal spares. Publikum er med på en ærlig reise, gjennom det grenseløst pinlige, det ærlig utleverende og dypt ektefølt sorg. Hele tiden med latteren som bakteppe.

Les mer »

Morten Abel

fredag 12. oktober - 21:00 - 23:00

Som alltid kan man forvente allsang og fest når Abel tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers på veien. Med seg i bagasjen har han også splitter nye låter fra det nyeste albumet, ”Evig din”, som kom ut tidligere i år. Hvilken bedre måte finnes det å feire opptakelsen i Rockheims Hall of Fame enn å reise på turné?

Les mer »

Christel Alsos

søndag 14. oktober - 19:00 - 20:30

Christel Alsos er høyaktuell med ny musikk og deltakelse i TV-suksessen ’Hver gang vi møtes’. Den 14.oktober kommer hun til oss her i Narvik for å levere splitter nytt materiale, favorittene fra ’Hver gang vi møtes’, og ikke minst et håndplukket utvalg låter fra sin etter hvert bredt omfavnende katalog

Les mer »

Club Diva

fredag 19. oktober - 18:30 - 20:00

Norges Korforbund og Musikk i Nordland inviterer til Club Diva - en heftig cabaretkonsert i «nattklubben» Club Diva.
Club Divas belligenhet er i Narvik Kulturhus som for anledningen blir gjort om til en eksklusiv nattklubb.

Les mer »

Riksteateret – Georgs magiske medisin

lørdag 20. oktober - 18:00 - 20:00

Passe rampete teater for hele familien. Også for bestemødre, hvis de tør!
Georgs bestemor er ikke som andre søte og snille bestemødre. Hun er nifs og syter og klager og knurrer og bråker og blander seg opp i alt mulig. Georg vil gi henne en lærepenge. Så når hun skal få medisinen sin, lager han en boblende, frådende, magisk medisin, som garantert vil sende henne gjennom taket …

Les mer »

Erlend Osnes – Sjikane

fredag 26. oktober - 19:00 - 20:00

Erlend Osnes er endelig tilbake i kjent stil med nord-norske gloser og helt uten filter!

I sitt nye show, «Sjikane», tar han for seg polariseringen i samfunnet, fenomenet krenke-fest og sjikanering, der ord blir mer alvorlig enn handling. Er det mangel på raushet og kjærlighet som stadig skaper mer krenkelse og diskusjoner om «ingenting» i samfunnet?

Les mer »

Bjørn Afzelius i våre hjerter

lørdag 27. oktober - 19:00 - 20:30

Vi får høre Bjørn Afzelius mest elskede sanger fremført av artister som jobbet nært med Bjørn. Vi hadde denne konserten i oktober 2017 og den fikk utrolig god tilbakemelding. Altfor få fikk den med seg så nå er muligheten her til en flott konsertopplevelse.

Les mer »
november 2018

Frode Alnæs med unge talenter

fredag 9. november - 19:30 - 21:00

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!

Vi har vært så heldig å få han hit til Narvik hvor han skal ha Workshop med en del unge talenter i regionen over 2 dager.
Det hele avsluttes med en kveldskonsert hvor vi får oppleve disse ungdommene alene og sammen med Frode. Det vil også bli noen innslag av Frode alene.

Les mer »

ARNT HJALMAR & ELVIS M/BAND – ALO FRA JUNAITEN

lørdag 10. november - 19:00 - 20:30

De tre musketerene Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis har satt hverandre stevne i et humoristisk, fartsfyllt og musikalsk show i toppklassen.
Arnt Hjalmar og Selnes er kjent fra mange års samarbeid i Honningsvågrevyen. Nu har de tatt steget videre og slått seg sammen med selveste Elvis, som etter mange år oppe hos vårherre er kommet ned igjen for å hjelpe de sobre herrene på den smale sti.

Les mer »

Swinging Christmas med Adam Douglas og FMKN

fredag 23. november - 19:30 - 21:00

Årets juleturné er over og vi kan røpe hvem som er gjestesolist i 2018. Det er vinneren av årets Stjernekamp, Adam Douglas. Douglas har en forkjærlighet for korpsbesetning og med en sønn som elsker korpsmusikk, lover det godt for samarbeidet.

Les mer »

Nordland Teater – Mio min Mio

onsdag 28. november - 18:00 - 19:00

Mio min Mio
av Astrid Lindgren

Fortellingen om Mio og kampen om det gode har gledet barn i flere generasjoner. Opplev Astrid Lindgrens magiske univers i denne eventyrlige forestillingen.

Les mer »

”A Magical Moment” HANNE KROGH – JOHNNY LOGAN – THOMAS RUUD

torsdag 29. november - 18:30 - 20:30

Magiske øyeblikk venter når Hanne Krogh og Ankenes blandakor inviterer til julekonsert i Narvik kulturhus torsdag 29. november kl. 18:30.
Årets gjesteartist er Irlands store sønn, Johnny Logan.

Les mer »

Påtryneteateret

fredag 30. november - 19:30 - 21:30

PåtryneteateretPåtryne show 2018 Fredag 30. november Kl. 19.30 - Teatersalen Varedeklarasjon fra Påtryne: Dette ligger an til å bli et show fylt med store mengder vrøvl og vas, et udefinert antall hysteriske innfall, mellom tre og tolv kjente og ukjente figurer, en del såkalt musikalske innslag og noe som kan minne om dans. Med andre ord ikke helt ulikt det vi har kokt sammen i snart 30 år. Helt fra vårt første show i 1989, har vi hatt noen fantastiske…

Les mer »
desember 2018

Påtryneteateret

lørdag 1. desember - 19:00 - 21:00

PåtryneteateretPåtryne show 2018 Lørdag 1. desember Kl. 19.00 - Teatersalen Varedeklarasjon fra Påtryne: Dette ligger an til å bli et show fylt med store mengder vrøvl og vas, et udefinert antall hysteriske innfall, mellom tre og tolv kjente og ukjente figurer, en del såkalt musikalske innslag og noe som kan minne om dans. Med andre ord ikke helt ulikt det vi har kokt sammen i snart 30 år. Helt fra vårt første show i 1989, har vi hatt noen fantastiske…

Les mer »

Tenorane & Steffen Horn-«Så ha ei God Jul, då!»

fredag 7. desember - 19:30 - 21:00

Tenorane ble dannet i 2011 og har allerede markert seg med flere TV-opptredener, senest i TV2´s God Morgen Norge, og har strålende høstet referanser og kritikker fra tidligere jobber.

Repertoaret spenner fra kraftfulle tenorarier og musikalsanger, til folkeviser, The Beatles-låter og lystige populærsanger presentert på ein jordnær og humørfylte måte.

Les mer »
februar 2019

Riksteateret – Havboka

søndag 10. februar 2019 - 18:00 - 19:30

Når mennesket gråter, er tårene salte. Kommer også vi fra havet?

I en liten båt langt ute på Vestfjorden sitter forfatteren og hans venn. Under dem, langt nede i havdypet, har håkjerringa sitt rike. Det er denne haifisken de to har bestemt seg for å fange - et uhyre som kan være mer enn fem hundre år gammelt, og som i mangt er mennesket overlegent. Hva slags møte blir dette?

Les mer »
+ Export Events