Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Finn Hendelser

Hendelser Search

september 2018

Marit Sandvik & Nova Onda: FLOR Turné 2018

torsdag 20. september - 20:30 - 22:00

Marit Sandvik har i en årrekke stått på scenen som jazzsanger og komponist på internasjonalt nivå, med flere utgivelser bak seg og stor anerkjennelse i både inn- og utland. Selv om det er langt fra Tromsø til Rio de Janeiro, omfavner Marit Sandvik & Nova Onda den brasilianske musikktradisjonen og gir den et eget «nova onda»-uttrykk, lekent og personlig.

Bandet, som ble etablert i 2013, er nå ute med sin første full-lengder, albumet FLOR.

Les mer »

Ørjan Burøe – Fordommer

lørdag 22. september - 19:00 - 20:15

"Ørjan Burøe tar kleine, seriøse og langt-over-kanten temaer som de fleste normalt ville gått en vid sirkel rundt, og dytter dem rett inn i komfortsonen til publikum. Publikum sin tilgivelse er umiddelbar og ekte, og avslutter med en stående og varig applaus etter et show med selvironi, innsikt i andres og ikke minst egne fordommer, og en brå men samtidig uskyldig fremførelse av disse temaene." Terningkast 5 - Bergensmagasinet

Les mer »

Mari Boine: Áddehallatgo? – Forstår vi hverandre?

søndag 23. september - 19:30 - 20:30

Konsertforestilling med Mari Boine i forbindelse med UiT Norges arktiske universitet sitt 50 års jubileum. Et bestillingsverk urfremført på Riddu Riddu, juli 2018. Konserten er også åpen for publikum med begrensede antall seter.

Les mer »

The Real Thing

tirsdag 25. september - 20:30 - 22:00

Bandet som "aldri går av scenen i tørr smoking" har opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten. Organisten Palle Wagnberg, gitaristen Staffan William-Olsson, saksofonisten Dave Edge og trommeslageren Hermund Nygård gleder seg til å fyre opp turnébussen, løfte 200 kg Hammondorgel, sjekke at sløyfa er rett og gyve løs på gammelt og nytt repertoar, ikke minst fra den rykende ferske platen ”Oh No, Not The Real Thing Again…”

Les mer »

Den internasjonale Eldredagen

søndag 30. september - 17:00 - 20:00

Den Internasjonale eldredagen Fredag 1. januar Kl. 19.00 – Teatersalen Velkommen til feiring av Den Internasjonale eldredagen med Kaffe og kaker i Galleri Ofoten fra kl.17.00   Kl.17:00 Kaffe og kaker i Galleri Ofoten Kl.18:00 Ordfører Rune Edvardsen åpner dagen. Kulturskolen med elever og lærere underholder. Konfransier Gro Klingenberg   Arr. Eldrerådet, Røde kors og Aktivitetsenteret ( Narvik kommune) Kjøp billetter 30.september Kl. 17.00 Gratis inngang KJØP

Les mer »

oktober 2018

I did it STEINWAY

fredag 5. oktober - 19:30 - 21:30

Narvik Kulturhus i samarbeid med Musikk i Nordland ønsker velkommen til en musikalsk aften med artister av internasjonal karakter. : Det unge fyrverkeriet av en pianist, Dimitrs Shishkin (Russland), og den brilliante sopransangeren Sonja Saric (Serbia), entrér scenen som våre gjester utenbys fra, i tillegg til «våre» lokale pianister i verdensklasse: Srdjana Jovanovic, Milos Gouka og Dimitris Kostopoulos. Som seg hør og bør på en slik storslått konsert, skal naturligvis også MiNensemblet opp på scenen.

Les mer »

Dr.Bergland bryter taushetsplikten

lørdag 6. oktober - 19:00 - 20:30

Jonas Kinge Bergland er tilbake med en splitter ny forestilling etter suksessen med den kritikerroste «Dr. Bergland og den alternative medisin».
Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. Vant Komiprisen i 2012

Les mer »

Evig Ung

søndag 7. oktober - 19:30 - 21:00

I år er det 40 år siden Ketil Stokkan ga ut sin første plate. I høst spiller han sangene som ble slagere, og slagerne som påvirket sangene – denne gang i ei akustisk setting sammen med gitaristen Svein Dag Hauge (Lava) og den amerikanske fiolinisten Heather Hardy (Lil’Mama).

Les mer »

Thomas Leikvoll – For gammel til å dø ung

torsdag 11. oktober - 20:00 - 21:30

Med stor energi tar Leikvoll et nådeløst oppgjør med forventningspress, Generasjon Perfekt og sine egne, og mange, feiltrinn. Ingen skal spares. Publikum er med på en ærlig reise, gjennom det grenseløst pinlige, det ærlig utleverende og dypt ektefølt sorg. Hele tiden med latteren som bakteppe.

Les mer »

Morten Abel

fredag 12. oktober - 21:00 - 23:00

Som alltid kan man forvente allsang og fest når Abel tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers på veien. Med seg i bagasjen har han også splitter nye låter fra det nyeste albumet, ”Evig din”, som kom ut tidligere i år. Hvilken bedre måte finnes det å feire opptakelsen i Rockheims Hall of Fame enn å reise på turné?

Les mer »

Christel Alsos

søndag 14. oktober - 19:00 - 20:30

Christel Alsos er høyaktuell med ny musikk og deltakelse i TV-suksessen ’Hver gang vi møtes’. Den 14.oktober kommer hun til oss her i Narvik for å levere splitter nytt materiale, favorittene fra ’Hver gang vi møtes’, og ikke minst et håndplukket utvalg låter fra sin etter hvert bredt omfavnende katalog

Les mer »

PATINA- Å eldes med glans

tirsdag 16. oktober - 18:00 - 19:00

Den nordnorske PATINA er en vakker, sår og morsom fortelling om å eldes med glans. 27 godt voksne damer på scenen som vil vise oss en unik danseforestilling, som har gått sin seiersgang gjennom landet. Danserne er delvis rekruttert fra turnmiljøet i Midt-Troms som hadde sin blomstringstid på 1960– og 1970–tallet.

Les mer »

Club Diva

fredag 19. oktober - 18:30 - 20:00

Norges Korforbund og Musikk i Nordland inviterer til Club Diva - en heftig cabaretkonsert i «nattklubben» Club Diva.
Club Divas belligenhet er i Narvik Kulturhus som for anledningen blir gjort om til en eksklusiv nattklubb.

Les mer »

Riksteateret – Georgs magiske medisin

lørdag 20. oktober - 18:00 - 20:00

Passe rampete teater for hele familien. Også for bestemødre, hvis de tør!
Georgs bestemor er ikke som andre søte og snille bestemødre. Hun er nifs og syter og klager og knurrer og bråker og blander seg opp i alt mulig. Georg vil gi henne en lærepenge. Så når hun skal få medisinen sin, lager han en boblende, frådende, magisk medisin, som garantert vil sende henne gjennom taket …

Les mer »

CONCERTO GROSSO BOREALIS

torsdag 25. oktober - 19:00 - 20:30

Det fantastiske Russiske strykeorkesteret Saturnalia møter stjernepianisten Sergej Osadchuk og et av Norges mest velrennomerte ensembler, saxofonkvartetten NoXaS. Det hele dirigeres av Thomas Rimul.
To komponister, Russiske Boris Napreev og Wolfgang Plagge, komponerer hver sin Concerto Grosso til anledningen. Konsertturnéen har som mål å skape broer gjennom kulturell utveksling, og å lære av hverandres musikktradisjon.

Les mer »

Erlend Osnes – Sjikane

fredag 26. oktober - 19:00 - 20:00

Erlend Osnes er endelig tilbake i kjent stil med nord-norske gloser og helt uten filter!

I sitt nye show, «Sjikane», tar han for seg polariseringen i samfunnet, fenomenet krenke-fest og sjikanering, der ord blir mer alvorlig enn handling. Er det mangel på raushet og kjærlighet som stadig skaper mer krenkelse og diskusjoner om «ingenting» i samfunnet?

Les mer »

Bjørn Afzelius i våre hjerter

lørdag 27. oktober - 19:00 - 20:30

Vi får høre Bjørn Afzelius mest elskede sanger fremført av artister som jobbet nært med Bjørn. Vi hadde denne konserten i oktober 2017 og den fikk utrolig god tilbakemelding. Altfor få fikk den med seg så nå er muligheten her til en flott konsertopplevelse.

Les mer »

Fotefar og Julie Alapnes

tirsdag 30. oktober - 19:30 - 21:00

Landsdelsmusikergruppa Fotefar opplever suksess med musikkarven etter Edvard Ruud!
Våren 2017 ga Fotefar sammen med Julie Alapnes ut albumet ”Flygande Kråka får alltid nåkka” og skal høsten 2018 turnére videre med dette materialet. To av Norges fremste felespillere topper bandet, som er kjent for sine knallsterke arrangement, heftige gitarspill og magiske vokal.

Les mer »

november 2018

Kliff Arne Show

fredag 2. november - 19:00 - 20:30

Kliff Arne kommer hjem ! En populær mann i Narvik kommer på sitt årlige besøk og vi regner med stor gjensynsglede.

Les mer »

Frode Alnæs med unge talenter

fredag 9. november - 19:30 - 21:00

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!

Vi har vært så heldig å få han hit til Narvik hvor han skal ha Workshop med en del unge talenter i regionen over 2 dager.
Det hele avsluttes med en kveldskonsert hvor vi får oppleve disse ungdommene alene og sammen med Frode. Det vil også bli noen innslag av Frode alene.

Les mer »

ARNT HJALMAR, SELNES & ELVIS – FRA VIDDA TIL LAS VEGAS

lørdag 10. november - 19:00 - 20:30

De tre musketerene Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis har satt hverandre stevne i et humoristisk, fartsfyllt og musikalsk show i toppklassen.
Arnt Hjalmar og Selnes er kjent fra mange års samarbeid i Honningsvågrevyen. Nu har de tatt steget videre og slått seg sammen med selveste Elvis, som etter mange år oppe hos vårherre er kommet ned igjen for å hjelpe de sobre herrene på den smale sti.

Les mer »

It’s Only Rock n´Roll – Dåbach m/venner

lørdag 17. november - 19:30 - 22:00

Torbjørn stiller med band og gjesteartister til en hyggelig lørdagskveld i Mørkholla. Overskuddet av konserten går til kreftenheten ved UNN Narvik

Les mer »

Swinging Christmas med Adam Douglas og FMKN

fredag 23. november - 19:30 - 21:00

Årets juleturné er over og vi kan røpe hvem som er gjestesolist i 2018. Det er vinneren av årets Stjernekamp, Adam Douglas. Douglas har en forkjærlighet for korpsbesetning og med en sønn som elsker korpsmusikk, lover det godt for samarbeidet.

Les mer »

Nordland Teater – Mio min Mio

onsdag 28. november - 18:00 - 19:00

Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling som vekker tanker om livet og døden, det gode og det onde og om kjærlighetens makt.

Les mer »

”A Magical Moment” HANNE KROGH – JOHNNY LOGAN – THOMAS RUUD

torsdag 29. november - 18:30 - 20:30

Magiske øyeblikk venter når Hanne Krogh og Ankenes blandakor inviterer til julekonsert i Narvik kulturhus torsdag 29. november kl. 18:30.
Årets gjesteartist er Irlands store sønn, Johnny Logan.

Les mer »

Påtryneteateret

fredag 30. november - 19:30 - 21:30

PåtryneteateretPåtryne show 2018 Fredag 30. november Kl. 19.30 - Teatersalen Varedeklarasjon fra Påtryne: Dette ligger an til å bli et show fylt med store mengder vrøvl og vas, et udefinert antall hysteriske innfall, mellom tre og tolv kjente og ukjente figurer, en del såkalt musikalske innslag og noe som kan minne om dans. Med andre ord ikke helt ulikt det vi har kokt sammen i snart 30 år. Helt fra vårt første show i 1989, har vi hatt noen fantastiske…

Les mer »

desember 2018

Påtryneteateret

lørdag 1. desember - 19:00 - 21:00

PåtryneteateretPåtryne show 2018 Lørdag 1. desember Kl. 19.00 - Teatersalen Få billetter igjen! Varedeklarasjon fra Påtryne: Dette ligger an til å bli et show fylt med store mengder vrøvl og vas, et udefinert antall hysteriske innfall, mellom tre og tolv kjente og ukjente figurer, en del såkalt musikalske innslag og noe som kan minne om dans. Med andre ord ikke helt ulikt det vi har kokt sammen i snart 30 år. Helt fra vårt første show i 1989, har vi…

Les mer »

Tenorane & Steffen Horn-«Så ha ei God Jul, då!»

fredag 7. desember - 19:30 - 21:00

Tenorane ble dannet i 2011 og har allerede markert seg med flere TV-opptredener, senest i TV2´s God Morgen Norge, og har strålende høstet referanser og kritikker fra tidligere jobber.

Repertoaret spenner fra kraftfulle tenorarier og musikalsanger, til folkeviser, The Beatles-låter og lystige populærsanger presentert på ein jordnær og humørfylte måte.

Les mer »

Mørketidskonsert med Groms Plass

lørdag 29. desember - 21:00 - 23:00

Tradisjonen tro, er det duket for Mørketidskonsert i Teatersalen denne siste lørdagen i 2018

Les mer »

februar 2019

Riksteateret – Havboka

søndag 10. februar 2019 - 18:00 - 19:30

Når mennesket gråter, er tårene salte. Kommer også vi fra havet?

I en liten båt langt ute på Vestfjorden sitter forfatteren og hans venn. Under dem, langt nede i havdypet, har håkjerringa sitt rike. Det er denne haifisken de to har bestemt seg for å fange - et uhyre som kan være mer enn fem hundre år gammelt, og som i mangt er mennesket overlegent. Hva slags møte blir dette?

Les mer »

mars 2019

Riksteateret – Helt Hekta

tirsdag 12. mars 2019 - 19:00 - 20:30

En teaterforestilling om oppvekst, lidenskap og ekte kjærlighet.

- Jeg har alltid elsket pappaen min. Men jeg husker ikke en eneste skogstur eller fisketur. Ingen felles middager. Det jeg savner, er å snakke fotball med ham. De mange, korte samtalene frem til kampstart, tekstmeldingene i pausen, den lengre praten etter kampen.

Les mer »

mai 2019

Riksteateret – BUKKENE BRUSE LAGER RUMPEBRANN

fredag 3. mai 2019 - 18:00 - 19:00

Bukkene Bruse vender tilbake og setter fyr på rumpa til trollet!

Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før. "Æsj," sier de to minste. "Det treige fjellet." Den største bukken lokker med trollet og vafler på setra, og til slutt drar de av gårde. Men hvor er det blitt av trollet?

Les mer »

november 2019

Riksteateret – Jungelboken

søndag 10. november 2019 - 17:00 - 19:00

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Les mer »
+ Export Events