Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

april 2019

Thank you for the music

lør, 27. apr / 18:00 - 19:30

Thank you for the music er årets storprosjekt for elevene på studiespesialisering med musikk ved Narvik videregående skole, på folkemunne kjent som Musikklinja. I prosjektet deltar musikkelever fra alle tre årstrinnene ved skolen. De har brukt skoleåret til å fordype seg i repertoar fra den rytmiske musikksjangeren, og publikum kommer til å få høre låter de vil nikke gjenkjennende til - utført av ungdom i alderen 16-19 år.

Les mer »

Narvik Kulturskole – Danseglede

tir, 30. apr / 18:00 - 19:30

Velkommen til alle de som driver med dans og liker å se dans! Narvik Kulturskole inviterer de som driver med dans i Narvik og har lyst til å delta på forestillingen. Ta direkte kontakt med Kulturskolen hvis du vil være med på dette.

Les mer »

mai 2019

Riksteateret – Bukkene Bruse lager rumpebrann

fre, 3. mai / 18:00 - 19:00

Bukkene Bruse vender tilbake og setter fyr på rumpa til trollet!

Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før. "Æsj," sier de to minste. "Det treige fjellet." Den største bukken lokker med trollet og vafler på setra, og til slutt drar de av gårde. Men hvor er det blitt av trollet?

Les mer »

Haakon Graf Trio // Live JazzFusion

ons, 8. mai / 21:00 - 22:30

Musikk i Nordland og Narvik Jazzklubb har den store gleden av å invitere til en Jazz/fusion konsert av de sjeldne! En skikkelig powertrio med individuelt sterke musikere som i sin helhet skaper en funky, groovie og soul-full stemning i kombinasjon med solospill på høyeste nivå. Grafs låter er en stilfull og behagelig blanding av latin, funk, soul og jazz som garantert får kroppen din til å ville røre på seg. Med seg har han den italienske «monsterbassisten» Lorenzo Feliciati og en av skandinavias mest anerkjente og allsidige trommeslagere Erik Smith.

Les mer »

Villmarkskveld med Hans Gundersen

tor, 9. mai / 19:00 - 20:00

Velkommen til Villmarkskveld med Hans Gundersen og visegruppa Springflo. Vi får se naturfilm nr.11 som har tatt hele to år å lage. Premiere i Mørkholla denne torsdagen i mai!

Les mer »

DumDum Boys

tor, 30. mai / 21:00 - 23:00

DumDum BoysGjør dere klar til rock’n roll av ypperste klasse når DUMDUM BOYS kommer til Narvik på 30.mai 2019 (Kr.Himmelfartsdag). Vi har jobbet i flere år med å få besøk av det som regnes som Norges beste rockeband og er veldig glad for å endelig kunne tilby denne konserten til vårt publikum i denne regionen. Dette er musikk for både unge og litt mere voksne men kjente sanger som: Splitter Pine, Enhjørning, Metallic Hvit, En vill en, Hagelangs og Tyven…

Les mer »

september 2019

Eggum & Sivertsen: VI TO (er ikke Romeo og Julius).

fre, 6. sep / 19:00 - 20:30

Ryktet forteller at Eggum og Sivertsen har lagt nye planer, og tatt noen nye (gitar)grep.
Forrige gang de reiste på turné var det med stor suksess og fullsatte saler over hele landet, og nå har altså de to gitarkameratene funnet sammen igjen, og er klare med både nye og gamle sanger.

Les mer »

Creedencemania med Fortunate sons

fre, 20. sep / 20:00 - 22:00

1969 er året som ga oss Woodstock, Månelandingen, Vitnamkrigen og store sosiale endringer over hele kloden. Og ikke minst er det året hvor Creedence Clearwater Revival ga oss hele tre(!!) klassiske album og hits som Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River, Down on the Corner, Cotton Fields, Fortunate Son, Midnight Special og mange fler!

Bli med på en reise tilbake til året Creedence eide; bli med på CreedenceMania 1969!

Les mer »

Thomas Leikvoll – UNNSKYLD!

lør, 21. sep / 21:00 - 22:30

Nå skal alle synder på bordet i «Unnskyld!» Kanskje verdens vanskeligste ord å si når det virkelig betyr noe. Men også et ord man i disse dager bruker for ofte, i en tid det blir stadig vanskeligere å stå for noe uten at noen føler seg krenket.

På sedvanlig vis bruker Leikvoll sitt eget liv, sine egne feil, mangler og tabber til å ta et oppgjør med seg selv, sine venner, partnere, elskere og fiender.

Les mer »

oktober 2019

Nordland Teater – Narvik

tor, 3. okt / 19:00 - 21:00

Hitler led sitt første nederlag i slaget om Narvik. Norske og allierte styrker gjenerobret byen etter harde kamper, før krigens gang førte til at man oppgav Narvik. En av soldatene som dro, en ung gutt fra Liverpool, måtte ikke bare forlate Norge, men også sitt liv kjærlighet, en ung norsk jente.
Narvik vant «Best New Play at the UK Theatre Awards 2017». Stykket er musikkteater og Norgespremieren er selvsagt i Narvik 3. oktober 2019 i Narvik Kulturhus.

Les mer »

Rigmor Galtung – Syltynn, topptrent & dønn ærlig!

fre, 11. okt / 19:00 - 20:30

Når man fyller 50 er det tid for en oppsummering, - og spesielt i forhold til de kvinnene som har inspirert - og fulgt henne gjennom 30 år, fra første dag på Stand- Up scenen til i dag hvor imitasjon er en del av hverdagen.
Forestillingen, «Syltynn, topptrent....og dønn ærlig» handler om livsløgner, erkjennelser, glede og sorg.

Les mer »

Trine Lise Olsen – Den lille stemmen

lør, 12. okt / 19:00 - 20:30

Trine Lise tar oppgjør med den lille stemmen i hodet, den som ikke alltid er så snill, og bruker sin egen stemme til å sette lys på temaer hun bryr seg om.
Du vil gå ut med vondt i kjevene, en takknemmelighet for det du har og en attitude som gir litt mer faen! Trine Lise er tilbake! Råere og grovere enn noen gang før.

Les mer »

Kari Bremnes

lør, 19. okt / 19:30 - 21:00

Vi ønsker Kari Bremnes tilbake til Narvik og gleder oss til det vi vet blir en aldeles strålende konsert.

Les mer »

Aurora

fre, 25. okt / 21:00 - 22:30

Aurora Aksnes er den norske sangeren og låtskriveren som står bak artistnavnet i store bokstaver. Og da AURORA høsten 2018 slapp sitt andre album, Infections Of A Different
Kind – Step 1, snakker hun til oss nettopp i store bokstaver. Dette albumet er på mange måter et statement. For selv om hun fremstår som ydmykheten selv, har AURORA virkelig
noe på hjertet. Hun vil dele de mange sidene av å være et menneske, gjennom tematikk som spenner fra det personlige til det politiske: fra kjærlighet og død til feminisme og
miljøvern. Og når musikken starter er hun ikke blyg; hun vil skrike musikken. Danse den, og invitere publikum inn i sin verden.

Les mer »

Lars Monsen – Mitt liv

man, 28. okt / 19:00 - 20:30

Opplev Lars Monsen slik du aldri før har gjort, gjennom bilder, film og sterke historier! Trodde du at du visste det meste om Lars Monsen? Tro om igjen. Kom, se, hør og bli inspirert til å leve fullt og helt!

Les mer »

november 2019

Erlend Osnes – Sjikane

lør, 2. nov / 19:00 - 20:30

Etter stor suksess og utsolgt hus sist han var hos oss, kan vi glede publikum med at Erlend Osnes kommer tilbake til byen og Teatersalen denne lørdagen i november. Her er det bare å sikre seg billetter tidlig!

Les mer »

Ørjan Burøe – Store Gutter Gråter ikke

lør, 9. nov / 19:00 - 20:30

Ørjan Burøe var på besøk hos oss høsten 2018 med stor suksess og vi er glad for å få han tilbake også høsten 2019. Er det riktig at Store gutter ikke gråter ?

Les mer »

Riksteateret – Jungelboken

søn, 10. nov / 17:00 - 19:00

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Les mer »

Swinging Christmas – Ida Maria og Hærens musikkorps

fre, 22. nov / 19:30 - 21:00

Norges kuleste pop/rock dronning, Ida Maria, er årets gjestevokalist på Hærens musikkorps julekonsert: Swinging Christmas. Både musikalsk og verbalt vet denne damen å rive fra seg, men hun kan også ta oss inn i de lune varme stemningene en ballade kan gi. Hærens musikkorps julekonsert har gjennom snart 15 år satt fart på julestemningen sammen med artister som Adam Douglas, Maria Haukaas Mittet, Ole Børud og Heidi Ruud Ellingsen. I år skal Ida Maria Børli Sivertsen finne tonen med hærkorpset.…

Les mer »

Sølvguttene med solister

fre, 29. nov / 19:00 - 20:30

Velkommen til en fantastisk førjulskonsert i Narvik Kirke med Sølvguttene og solister fra den Norske Opera; sopranen Eli Kristin Hanssveen, tenoren Thor Inge Falch og barytonen Yngve Søberg.

Les mer »

desember 2019

Are Kalvø – Hyttebok frå Helvete

søn, 8. des / 19:00 - 20:30

For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er.
Ein dag måtte Kalvø innsjå at han ikkje hadde ein einaste facebook-venn som ikkje hadde lagt ut eitt einaste bilde av seg sjølv på eit fjell.
For første gong sidan han blei tvinga til slikt på skulen, la Kalvø derfor ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut kva i alle dagar det er som skjer.

Les mer »

februar 2020

Melissa Horn

ons, 5. feb - 2020 / 19:30 - 21:00

Melissa Horn fikk en gitar i 15-årsalderen, og det gikk ikke lang tid før hun hadde skrevet sin første svenske låt. Hun kom inn på musikklinjen på videregående, og innen hun gikk ut av andre klasse var platekontrakt underskrevet og eventyret fikk sin begynnelse. Men 5 utgitte studioalbum har Melisa hatt suksess på listene i både Norge, Sverige og Danmark. Sommeren 2012 mottok Melissa Evert Taube-stipendet.

Les mer »
+ Export Events