Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

februar 2019

Nordland Teater -Fuglane

tor, 21. feb / 19:00 - 20:30

Tarjei Vesaas stiller opp det nyttige og livskraftige mot det mytiske og poetiske i Fuglane. Vi trenger å balansere dette forholdet for å bli hele som mennesker.
Du er mitt nebb i mot stein, sier Mattis om Fuglen. Han blir fergemann og henter en mann til søsteren. Sine egne drømmer og lengsler tar han med seg ut på det store mørke vannspeilet.

Les mer »

Ankenes Blandakor med Ole Paus

lør, 23. feb / 19:00 - 21:00

Ankenes Blandakor feirer sitt jubileum med flere store begivenheter og en av disse er denne konserten med Ole Paus. Drømmen om å samarbeide med en av Norges flotteste ordsmeder og visekunstnere har blitt virkelighet!

Les mer »

Klanger i medvind – grenseløst samspill i Ofot-regionen

søn, 24. feb / 18:00 - 20:00

Velkommen til en korpsopplevelse for livet både for deltagere og tilhørere som har latt seg realisere gjennom støtte fra Medvindmidlene fra Nordkraft

Les mer »

mars 2019

Truls Svendsen – fra Æ til Å

fre, 1. mar / 19:00 - 20:15

Truls Svendsen har gjort karriere av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. Som en moderne Askeladd virrer han avgårde mot nye eventyr og denne gangen blir det et helt show. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd.

Les mer »

Truls Svendsen – fra Æ til Å

fre, 1. mar / 21:00 - 22:30

Truls Svendsen har gjort karriere av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. Som en moderne Askeladd virrer han avgårde mot nye eventyr og denne gangen blir det et helt show. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd.

Les mer »

Riksteateret – Helt Hekta

tir, 12. mar / 19:00 - 20:30

En teaterforestilling om oppvekst, lidenskap og ekte kjærlighet.

- Jeg har alltid elsket pappaen min. Men jeg husker ikke en eneste skogstur eller fisketur. Ingen felles middager. Det jeg savner, er å snakke fotball med ham. De mange, korte samtalene frem til kampstart, tekstmeldingene i pausen, den lengre praten etter kampen.

Les mer »

Vinterfestukas Åpningsforestilling med Heidi Ruud Ellingsen

fre, 15. mar / 18:00 - 19:30

Vinterfestukas åpningsforestilling medHeidi Ruud EllingsenVelkommen til Vinterfestukas åpningsforestilling med Heidi Ruud Ellingsen! I år fyrer vi løs med egen åpningsforestilling. Vi pakker den offisielle åpningen av Vinterfestuka inn med tradisjon, glamour, feiende rytmer og flotte vokalister. Vertinne for kvelden er vår egen Heidi Ruud Ellingsen som for tiden gjør stor suksess med hovedrollen i musikalen Flashdance på Chateau Neuf i Oslo. På scenen bak henne sitter Konsen Big Band som består av studenter fra Musikkonservatoriet i Tromsø (UiT-Norges arktiske universitet). Under…

Les mer »

Vinterfestuka – Bigband meets Balkan

fre, 15. mar / 21:30 - 23:30

Festival Kick-Off med Konsen Big Band og Orkesteret Kalabalık med Lasse Uppman og Heidi Ruud Ellingsen.

Les mer »

Vinterfestuka 2019 – VISER PÅ VEIEN

lør, 16. mar / 18:00 - 19:30

Konserten fremføres av Maria og Lars sammen og hver for seg, med et felles band bestående av: gitarist og musikalsk leder Bernt Rune Stray keyboardist og multiinstrumentalist Stein Austrud perkusjonist Karl Oluf Wennerberg.Vi garanterer en flott konsertopplevelse for publikum i alle aldre.

Les mer »

Vinterfestuka – Helgas resa

søn, 17. mar / 13:00 - 14:00

Gratis barneforestilling - et folkemusikalsk eventyr! Historien dreier seg om Helga som reiser fra sin øy på jakt etter nye sanger. På vei møter hun flere folklige ting som folkedans, kulokking, folkesang og skogsvesener.

Les mer »

Vinterfestuka 2019 – Kraja

søn, 17. mar / 20:00 - 21:30

Etter 18 år sammen på scener over hele verden, fem album og en grammisnominasjon i bagasjen, har Kraja blitt et av de mest vellykkede svenske folkemusikkbandene på den internasjonale musikkscenen.

Les mer »

Vinterfestuka – Arktisk Sinfoniettas Leonard Cohen + #Ferskvare

man, 18. mar / 19:00 - 20:30

Arktisk Sinfonietta er et samtidsmusikkensemble stiftet i 2011 med base i Tromsø. Som eneste ensemble av sitt slag i regionen, fyller Arktisk Sinfonietta en stor rolle og bærer et stort ansvar i det oppdrag å framføre samtidsmusikk av høy internasjonal kvalitet lokalt i Nord-Norge.

Les mer »

Vinterfestuka – Endolith

man, 18. mar / 21:00 - 22:30

VinterfestukaEndolithEndolith er klare med sitt andre album, Chicxulub - The Fossil Record, som er et konseptalbum basert på utryddelsen av dinosaurene, og hvordan hendelser fra nåtida synes å speile noe av dette blant annet i utryddelsen av økosystemer og arter vi ser i dag. Etter debutalbumet Voyagers noe kalde lydbilde og svevende tematikk, bestemte bandet seg for å skrivet et album med et mer organisk lydbilde, og samtidig lage et konseptalbum om noe mer håndfast: dinosaurer, fossiler og Chicxulub-krateret utenfor…

Les mer »

Vinterfestuka – Hamsun waits for us

tir, 19. mar / 19:00 - 20:30

"Hva hadde skjedd hvis Knut Hamsun hadde møtt Tom Waits? De er to spesielle typer, i hver sin tid, på hvert sitt kontinent, og i hver sin kunstart. Men de har da overraskende mye til felles?

Les mer »

Vinterfestuka 2019 – Vidar Vang

ons, 20. mar / 19:00 - 20:30

De siste årene har bl. a VG hyllet Vidar som «En låtskriver i særklasse», Nordlys som «En nordnorsk bauta». Vinteren 2019 gleder Vidar Vang seg til å ta med kassegitaren, stemmen og historiene sine ut på veien for en rekke konserter i det akustiske formatet!

Les mer »

Vinterfestuka – Operapub med Arctimus – Søskenpar i vinden

ons, 20. mar / 21:00 - 23:00

For tredje år på rad står Operapub med Arctimus trio på programmet i Vinterfestuka. Denne forestillingen settes opp på et titalls små steder i Nordland og Troms, og fornyes hvert år med nye solister og nytt program.

Arctimus trio og sangerne de har med seg er kjent for å være gode på mer enn musisering; de har underholdning i blodet, og det tar ikke mange minutter før latteren sitter løst. Denne gangen er det søskenparet Aleksander og Maria Nohr fra Kjerringøy som står for de vokale prestasjoner.

Les mer »

Vinterfestuka 2019 – The illusions of Alexx Alexxander

tor, 21. mar / 19:00 - 20:30

Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet. Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden! Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner, hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer, et show for 4 generasjoner! Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen.

Les mer »

Vinterfestuka 2019 – Minor Majority

fre, 22. mar / 19:00 - 20:30

Minor Majority debuterte i 2001 med albumet «Walking From Nicole’s» og ga ut seks kritikerroste album, som til sammen har solgt mer enn 180 000 fysiske eksemplarer. I 2006 vant de spellemann i klassen «beste popgruppe» for plata «Reasons to Hang Around.» Bandet har spilt over 500 konserter og turnert over hele Europa.

Les mer »

Vinterfestuka – Second Nature + Johan Airijoki

fre, 22. mar / 21:00 - 22:30

Animatøren Isak Gjertsen og det nordiske jazzbandet Jazz & Fly Fishing samarbeider om en helt ny produksjon. I Second Nature spiller en jazzkvartett i dialog med det visuelle fra en animatør. Forestillingen kombinerer live musikk, film og animasjon på nye, spennende og uventede måter. Det visuelle i forestillingen er overveiende figurativt, og har en konkret rød tråd. Musikken kan beskrives som melodisk, fengende og groovy jazzmusikk.

Les mer »

Vinterfestuka 2019 – Absolutt Chicago

lør, 23. mar / 18:00 - 19:30

Bandet Chicago omtaler seg selv som «Rock and Roll… with horns», og musikken deres gjør seg ekstra godt i blåseformat. Musikken er fengende og energisk, og melodiene fester seg lett på minnet.

Les mer »

Vinterfestuka 2019 – Jack Stillwater

lør, 23. mar / 21:00 - 23:00

Det norske kritikerroste americana-bandet Jack Stillwater skal følge opp sin sagnomsuste "The Farmer Trilogy" (2016) i mars 2019, og returnerer med det til Vinterfestuka i Narvik. "The Farmer Trilogy" tok bandet gjennom hele landet, med 50 konserter fra Kristiansand til Hammerfest.

Les mer »

april 2019

Nordland Teater – Kollektivt selvmord

tor, 4. apr / 19:00 - 20:30

Det er midtsommer og – etter nok en konkurs – går direktør Rellonen inn i en låve for å skyte seg. Der finner han offiseren Kemppainen som holder på å feste et rep til en bjelke. Sammen bestemmer de seg for å utsette handlingene, og etter en lang diskusjon samme natt finner de en løsning de er fornøyd med: De vil samle selvmordskandidater fra hele landet til et seminar.

Les mer »

Klypa Show

fre, 5. apr / 19:00 - 20:30

Klypa og Kjell «Kjellen» Bigset ladar kanonene, og sprengjer ut eit splitter nytt humorshow. Med Kjellen i hovudrolla og i fri dressur, er det duka for eit skikkelig oppgjer med det moderne liv. Gjennom Kjellen sine auge får vi eit unikt skråblikk på den til tider vanskelege reisa gjennom livet. Her vil nok dei fleste kjenne seg att. Vi får sjølvsagt også helse på livssnyltaren Palle, saman med eit par heilt nye ansikt i Klypa-universet.

Les mer »

mai 2019

Riksteateret – Bukkene Bruse lager rumpebrann

fre, 3. mai / 18:00 - 19:00

Bukkene Bruse vender tilbake og setter fyr på rumpa til trollet!

Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før. "Æsj," sier de to minste. "Det treige fjellet." Den største bukken lokker med trollet og vafler på setra, og til slutt drar de av gårde. Men hvor er det blitt av trollet?

Les mer »

DumDum Boys

tor, 30. mai / 21:00 - 23:00

DumDum BoysGjør dere klar til rock’n roll av ypperste klasse når DUMDUM BOYS kommer til Narvik på 30.mai 2019 (Kr.Himmelfartsdag). Vi har jobbet i flere år med å få besøk av det som regnes som Norges beste rockeband og er veldig glad for å endelig kunne tilby denne konserten til vårt publikum i denne regionen. Dette er musikk for både unge og litt mere voksne men kjente sanger som: Splitter Pine, Enhjørning, Metallic Hvit, En vill en, Hagelangs og Tyven…

Les mer »

september 2019

Eggum & Sivertsen: VI TO (er ikke Romeo og Julius).

fre, 6. sep / 19:00 - 20:30

Ryktet forteller at Eggum og Sivertsen har lagt nye planer, og tatt noen nye (gitar)grep.
Forrige gang de reiste på turné var det med stor suksess og fullsatte saler over hele landet, og nå har altså de to gitarkameratene funnet sammen igjen, og er klare med både nye og gamle sanger.

Les mer »

Creedencemania med Fortunate sons

fre, 20. sep / 20:00 - 22:00

1969 er året som ga oss Woodstock, Månelandingen, Vitnamkrigen og store sosiale endringer over hele kloden. Og ikke minst er det året hvor Creedence Clearwater Revival ga oss hele tre(!!) klassiske album og hits som Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River, Down on the Corner, Cotton Fields, Fortunate Son, Midnight Special og mange fler!

Bli med på en reise tilbake til året Creedence eide; bli med på CreedenceMania 1969!

Les mer »

Thomas Leikvoll – UNNSKYLD!

lør, 21. sep / 21:00 - 22:30

Nå skal alle synder på bordet i «Unnskyld!» Kanskje verdens vanskeligste ord å si når det virkelig betyr noe. Men også et ord man i disse dager bruker for ofte, i en tid det blir stadig vanskeligere å stå for noe uten at noen føler seg krenket.

På sedvanlig vis bruker Leikvoll sitt eget liv, sine egne feil, mangler og tabber til å ta et oppgjør med seg selv, sine venner, partnere, elskere og fiender.

Les mer »

oktober 2019

Nordland Teater – Narvik

tor, 3. okt / 19:00 - 21:00

Hitler led sitt første nederlag i slaget om Narvik. Norske og allierte styrker gjenerobret byen etter harde kamper, før krigens gang førte til at man oppgav Narvik. En av soldatene som dro, en ung gutt fra Liverpool, måtte ikke bare forlate Norge, men også sitt liv kjærlighet, en ung norsk jente.
Narvik vant «Best New Play at the UK Theatre Awards 2017». Stykket er musikkteater og Norgespremieren er selvsagt i Narvik 3. oktober 2019 i Narvik Kulturhus.

Les mer »

Lars Monsen – Mitt liv

man, 28. okt / 19:00 - 20:30

Opplev Lars Monsen slik du aldri før har gjort, gjennom bilder, film og sterke historier! Trodde du at du visste det meste om Lars Monsen? Tro om igjen. Kom, se, hør og bli inspirert til å leve fullt og helt!

Les mer »

november 2019

Ørjan Burøe – Store Gutter Gråter ikke

lør, 9. nov / 19:00 - 20:30

Ørjan Burøe var på besøk hos oss høsten 2018 med stor suksess og vi er glad for å få han tilbake også høsten 2019. Er det riktig at Store gutter ikke gråter ?

Les mer »

Riksteateret – Jungelboken

søn, 10. nov / 17:00 - 19:00

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Les mer »
+ Export Events