Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

oktober 2021

LKAB musikkorps – At the movies

lør, 30. okt / 15:00 - 16:30

Velkommen til matinè med LKAB Musikkorps og gjestevokalister.

Les mer »

november 2021

Riksteateret – Detektivbyrå nr.2

ons, 3. nov / 18:00 - 20:00

Barn i Norge elsker bøkene om Detektivbyrå nr. 2 av krimforfatter Jørn Lier Horst. Nå blir det teater for hele familien der Tiril, Oliver og hunden Åtto må løse et helt nytt mysterium!

Operasjon Teater er et nytt oppdrag for Detektivbyrå nr. 2. Et mysterium som bare kan oppleves når Riksteatret kommer til Narvik kulturhus. Passer for barn fra 5 år.

Les mer »

Halvor Johansson – Ta deg sammen!

fre, 5. nov / 19:00 - 20:30

Halvor Johansson er på vei mot å bli en av landets mest populære standupkomikere.

De siste årene har han spilt i flere forestillinger på Latter i Oslo hvor han har briljert med sine hardtslående betraktninger om private, hverdagslige og aktuelle tema.

Les mer »

Flere Farger Danser igjen

ons, 10. nov / 18:00 - 19:10

Velkommen til årets forestilling med aktører fra Kongo, Uganda, Romaia, Latvia, Laos, Filippinene, Puerto Rico, Syria, Eritrea, Afghanistan, Norge og med gjest Emil Karlsen

Les mer »

Bach MagnificatX2 – Narvik Kirke

ons, 10. nov / 19:00 - 20:15

Velkommen til konsert med Bach Magnificat x 2 i Narvik Kirke denne onsdag i November.
Medvirkende: Musikk i Nordland, Hærens musikkorps, Brøstadbotn Barokkband, Vokal Nord og Vocal Art.

Les mer »

Kevin Kildal – Skamlaus

fre, 12. nov / 19:00 - 20:10

Med morsomme historier har han lagt personlige tragedier bak seg, alter-egoet «Arnt Finesse» er borte, Kevin har blitt voksen, fått ansvar og har endret livsstil. Han har gått fra å være en bekymringsfri gutt med dårlig økonomi og dårlig ånde, til å bli en mann med masse bekymringer, dårlig økonomi og dårlig ånde.

Les mer »

Lars Anders Tomter og MiN ensemblet

søn, 14. nov / 18:00 - 19:00

Etter en lang periode med avlyste og utsatte konserter er det endelig klart for turné og på prorgammet står Brahms Sonate for Bratsj og Piano op. 120 og Strykesekstett op. 18.

Og sammen med oss har vi ingen ringere enn «The Giant of the Nordic Viola» - Lars Anders Tomter. Det er en stor glede å kunne presentere en av nåtidens mest fremragende bratsjister i samspill med vårt ensemble, bestående av Tor Johan Bøen(fiolin) Aleksander Chojecki(fiolin), Lazar Miletic(bratsj), Sebastian Danckel(Cello), Benjamin Tomter(cello) og Dimitris Kostopolous(piano).

Les mer »

Jernbanens Musikkorps – Mil etter Mil

lør, 20. nov / 19:00 - 21:00

Mil etter Mil - en hyllest til Jahn Teigen.
Dirigent og arrangør: Arvid Martinsen. Solister: Helga Bye og Øyvind Ottesen.

Les mer »

Releasekonsert – Santiago de Compostela

ons, 24. nov / 19:30 - 21:00

Bjørn Isachsen, sammen med ti av Narviks beste musikere, er endelig klar til å presentere albumet "Så langt å gå – Santiago de Compostela" i Teatersalen.

Les mer »

Eva Weel Skram: Falle til ro – ein julekonsert

fre, 26. nov / 18:00 - 19:30

Etter en noe utradisjonell, men vel så koselig juleturné i 2020, kan vi med glede dele nyheten om at suksessen gjentas i 2021. Eva Weel Skram ser frem til å ta med både egne julelåter og andre nøye utvalgte favoritter på sin andre juleturné. Publikum over hele landet kan forvente seg en stemningsfull aften med musikalske perler på en snor.

Les mer »

ARNT HJALMAR & ELVIS M/BAND

lør, 27. nov / 19:00 - 20:30

Det blir humor og spark i alle retninger, NAV får sitt som vanlig og mange snurrige figura kommer til å dukke opp i ulike forkledninger.

Les mer »

Julekonsert med Helene Bøksle

man, 29. nov / 19:00 - 20:20

Helene Bøksle er en av Norges store sangstjerner, og hennes juleturné «Det hev ei rose sprunge» har så langt blitt sett av over 100.000 publikummere. Hennes julekonserter er blitt en kjærkommen tradisjon over hele landet. Konserten er høytidsstemt, nær og personlig - og setter publikum i den rette julestemningen.

Les mer »

desember 2021

Julegleder med Mai Britt Andersen

ons, 1. des / 18:00 - 19:00

JuleglederMai Britt AndersenVelkommen til en hyggelig førjulskonsert for hele familien! Maj Britt Andersen kan kunsten med å skape den rette stemning både for små og store. Etter strålende tilbakemeldinger i fjor er endelig Maj Britt tilbake med sin julekonsert "Julegleder" sammen med sine musikere og lokalt barnekor. «Jeg har laget en julekonsert for store og små med kjente og kjære julesanger. Jeg har også med noen sanger fra juleplata mi «Væla omkring», som jeg har mottatt Spellemann-pris for. Det har…

Les mer »

Johans Golden – Stand Up Spesial

lør, 4. des / 19:00 - 20:10

Velkommen til Johan Goldens Standup Spesial med support Ole Soo. Garantert morsom og passer godt i kombinasjon av julebord.

Les mer »

JS Bach Juleoratoriet – Narvik Kirke

søn, 12. des / 18:00 - 19:15

Velkommen til JS Bach Juleoratoriet i Narvik Kirke denne tredje søndag i advent.
Medvirkende: Narvik Kirkes Kammerkor, Trondenes Motettkor, Vox Arctica og MiNensemblet i sammensatt barokkorkester.
Dirigent: Bjørn Andor Drage Solister: Jurgita Juozuniene, Sunniva Håkestad Eliassen , Mathias Gillebo og Halvor Festervoll Melien

Les mer »

Mørketidskonsert med Groms Plass

tir, 28. des / 21:00 - 22:30

Velkommen til den tradisjonelle Mørketidskonserten med Groms Plass!
Overskuddet av konserten går i år som tidligere år til  skole for Rombarn i Kikinda, Serbia.

Les mer »

januar 2022

Nyttårskonserten

søn, 9. jan - 2022 / 18:00 - 19:30

Operasangeren Adrian Angelico, komiker Rune Andersen og dirigent Christian Eggen er stjernelaget som sammen med Hærens musikkorps skal fyre av startskuddet på kulturåret 2022. I begynnelsen av 2021 sto det samme stjernelaget klart til å synge året inn. Det var helt til pandemien satte en stopper for alt av kulturarrangementer over hele landet. Derfor er det en ekstra stor glede å kunne si at i 2022 blir det Nyttårskonsert!

Les mer »

Flygel eller Fesk

tor, 27. jan - 2022 / 19:00 - 20:10

Hva slags instrument spilte den første nordnorske trubaduren der han satt i fjæra, og hva har Shakespeare og Banana Airlines til felles? Og hvor finner man verdens verste musikkorps?
Siden høsten 2018 har Finn Arve Sørbøe og hans elleville utflukt i musikkhistorien utløst musikalsk jubel og latterkrampe i landsdelens kulturhus og kommer endelig tilbake til oss i Narvik med et finpusset show.

Les mer »

februar 2022

Riksteateret – Hedda Gabler

tir, 8. feb - 2022 / 19:00 - 21:20

Når regissør Fredrik Longva setter opp klassikeren for Riksteatret, vil han finne ut av hvem Hedda er: "Hva får et menneske til å gjøre de tingene Hedda gjør? Hva får oss mennesker til å være destruktive - overfor oss selv og de rundt oss? Det er jo spørsmål som vi egentlig burde stille mye mer enn det vi gjør. Der opplever jeg at teatret har en unik posisjon i samfunnet. Fordi vi kan stille spørsmål uten nødvendigvis å ha svarene".

Les mer »

mars 2022

«Vår Beatles-hyllest»: Rypdal – Hoel – Hjelmeland – Karlsnes – Grjotheim

tor, 10. mar - 2022 / 20:30

Fem av Norges beste artister deler scene i «Vår Beatles-hyllest» – stjernelaget Inger Lise Rypdal, Jørn Hoel, Bjarte Hjelmeland, Lise Karlsnes og Espen Grjotheim. Sammen skaper de musikalsk magi av alle klassikerne fra verdens største musikkband – The Beatles.

Les mer »

april 2022

Riksteateret – Mine Venner

fre, 1. apr - 2022 / 19:00 - 20:40

Den kritikerroste romanen "Mine venner" handler om vennskap. Invaderende vennskap, gode gamle vennskap, konfliktfylte vennskap, situasjonsbetingede vennskap og ferske vennskap som likner besettende forelskelser. Hvem makter du å være når du møter alle du noensinne har kjent? Hvem er du uten vennene dine?

Les mer »

12 gode råd – fra to menn med lav utdanning

tor, 28. apr - 2022 / 19:00 - 20:30

Forestillingen er flyttet fra april 2021 til april 2022 grunnet restriksjoner i forbindelse med Covid 19.

Les mer »

mai 2022

Riksteateret: Mio, min Mio

tir, 3. mai - 2022 / 16:30 - 17:40

Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling om savn og ensomhet, vennskap og ondskap og det sterke båndet mellom barn og foreldre.

Bo Vilhelm Olson bor hos fosterforeldre som mener det var en ulykke å få ham i hus. En dag han sitter alene på en benk skjer det noe merkelig. Han blir ført til i Landet i det Fjerne. Der venter hans far Kongen, som har lengtet etter ham siden han ble født.

Les mer »

Riksteateret: Mio, min Mio

tir, 3. mai - 2022 / 18:30 - 19:40

Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling om savn og ensomhet, vennskap og ondskap og det sterke båndet mellom barn og foreldre.

Bo Vilhelm Olson bor hos fosterforeldre som mener det var en ulykke å få ham i hus. En dag han sitter alene på en benk skjer det noe merkelig. Han blir ført til i Landet i det Fjerne. Der venter hans far Kongen, som har lengtet etter ham siden han ble født.

Les mer »

En kveld med Ryan Giggs

fre, 27. mai - 2022 / 20:00 - 22:30

Denne forestillingen er flyttet fra 1/5-20 til fredag 30.april 2021. Billetter kjøpt og betalt til Ticketmaster vil fortsatt være gyldig. Billetter kjøpt til Malmen må erstattes med nye billetter - se informasjon sendt på epost.

Les mer »
+ Export Events