Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

august 2019

«Vennskaps-konsert» med Scherzo,Sangvirkelaget og Groms Plass

ons, 28. aug / 20:00 - 21:30

Scherzo er et Polsk ungdomskor fra byen Nowy Sacz, Narviks vennskapsby i Polen, et vennskap som har sin
begrunnelse i krigshandlingene i Ofoten , april og juni 1940. Sammen med Sangvirkelaget og Groms plass vil konserten være ei markering av at det er 80 år siden Nazi-Tyskland gikk til angrep på Polen, 28. august 1939. Samme dag forlot Jageren Grom sin base i Polen, og den endte som kjent sine dager i Ofotfjorden.

Les mer »

Ottar Big Hand Johansen

tor, 29. aug / 19:00 - 20:30

Norges countryikon, Ottar Big Hand fyller 70 år i 2019. Jubileet markeres med en forrykende forestilling i Suliskongens musikalske univers. Fore­stillingen spilles også i konsertversjon. Showet er spekket med Big Hand sine sanger som er kjent fra TV og radio, og det blir gjenhør med hits som Bonde ifra bygda, Blue Norwegian Moon,Starting All Over Again og Will The Circle Be Unbroken,for å nevne noen få.

Les mer »

september 2019

Victoria Productions – Dyrene i Hakkebakkeskogen

tor, 5. sep / 18:00 - 20:30

Nå kommer Klatremus og alle vennene hans hit!
Vel, alle er kanskje ikke venner sånn med en gang. Mikkel Rev er nok mest sulten han, men det vil Morten Skogmus gjøre noe med. Bestemor skogmus flyr mellom trærne og Bakergutten baker pepperkaker så pepperskyen står. Bjørner og stabbursmus, pinnsvin og Harepus, rev og Klatremus; de er kanskje ikke enige om alt mulig, men alle er med når de må redde Brumlemann fra å bli solgt til sirkus!

Les mer »

Eggum & Sivertsen: VI TO (er ikke Romeo og Julius).

fre, 6. sep / 19:00 - 20:30

Ryktet forteller at Eggum og Sivertsen har lagt nye planer, og tatt noen nye (gitar)grep.
Forrige gang de reiste på turné var det med stor suksess og fullsatte saler over hele landet, og nå har altså de to gitarkameratene funnet sammen igjen, og er klare med både nye og gamle sanger.

Les mer »

Hålogaland Teater- Uroens barn

tor, 19. sep / 19:00 - 20:30

En komedie om vennskap. Eller, kanskje like gjerne, om mangelen på vennskap.

Lennart Lidström («Zapffe», «Den fordømte nordlendingen» etc) er tilbake på Hålogaland Teater. Denne gang har han skrevet en komedie som heter «Uroens barn».

Les mer »

Creedencemania med Fortunate sons

fre, 20. sep / 20:00 - 22:00

1969 er året som ga oss Woodstock, Månelandingen, Vitnamkrigen og store sosiale endringer over hele kloden. Og ikke minst er det året hvor Creedence Clearwater Revival ga oss hele tre(!!) klassiske album og hits som Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River, Down on the Corner, Cotton Fields, Fortunate Son, Midnight Special og mange fler!

Bli med på en reise tilbake til året Creedence eide; bli med på CreedenceMania 1969!

Les mer »

Thomas Leikvoll – UNNSKYLD!

lør, 21. sep / 21:00 - 22:30

Nå skal alle synder på bordet i «Unnskyld!» Kanskje verdens vanskeligste ord å si når det virkelig betyr noe. Men også et ord man i disse dager bruker for ofte, i en tid det blir stadig vanskeligere å stå for noe uten at noen føler seg krenket.

På sedvanlig vis bruker Leikvoll sitt eget liv, sine egne feil, mangler og tabber til å ta et oppgjør med seg selv, sine venner, partnere, elskere og fiender.

Les mer »

Kringkastingsorkesteret med solister og lokale talenter

ons, 25. sep / 19:30 - 21:00

Velkommen til en flott konsert med Kringkastingsorkesteret sammen med solistene Nina Gravrok og Aleksander Nohr i tillegg til lokale talentene Aksel Norum, Tobias Magnussen og Sofie Hindal Andersen. Dirigent er Petr Popelka.

Les mer »

oktober 2019

Nordland Teater – Narvik

tor, 3. okt / 19:00 - 21:00

Hitler led sitt første nederlag i slaget om Narvik. Norske og allierte styrker gjenerobret byen etter harde kamper, før krigens gang førte til at man oppgav Narvik. En av soldatene som dro, en ung gutt fra Liverpool, måtte ikke bare forlate Norge, men også sitt liv kjærlighet, en ung norsk jente.
Narvik vant «Best New Play at the UK Theatre Awards 2017». Stykket er musikkteater og Norgespremieren er selvsagt i Narvik 3. oktober 2019 i Narvik Kulturhus.

Les mer »

Ida Jenshus

lør, 5. okt / 19:30 - 21:00

Ida Jenshus er en ettertraktet liveartist med over 500 konserter i ryggen, og er en kredibel og folkekjær musiker som alltid leverer magiske konsertopplevelser.
Som eneste soloartist har Ida Jenshus vunnet 3x Spellemannpris for sine 3 første album, og nå er hun endelig tilbake med nytt materiale.

Les mer »

Den Internasjonale Eldredagen

søn, 6. okt / 17:00 - 19:00

EldredagenDen årlige Eldredagen blir markert søndag 6.oktober i år. Kaffe og kaker serveres i Galleri Ofoten fra kl.17:00 til 18:00. Konsert i Teatersalen med baryton Harald Bakkeby Moe og Ensemble Oscar som skal framføre Nordnorske Vokalperler. Gratis inngang ! Eldredagen arrangeres av Aktivitetsenteret for eldre, Eldrerådet og Narvik Røde kors 6 okt 2019 Den Internasjonale Eldredagen søn: 18.00 Teatersalen Gratis inngang

Les mer »

Det Norske Kammerorkester med Tine Thing Helseth

tor, 10. okt / 19:30 - 21:30

Det Norske Kammerorkester med kunstnerisk leder Arvid Engegård og solist Tine Thing Helseth vil gi oss en flott konsertopplevelse denne torsdag i oktober. Sammen med dem vil det være elever fra kulturskolen/korps i regionen på utvalgte stykker.

Les mer »

Rigmor Galtung – Syltynn, topptrent & dønn ærlig!

fre, 11. okt / 19:00 - 20:30

Når man fyller 50 er det tid for en oppsummering, - og spesielt i forhold til de kvinnene som har inspirert - og fulgt henne gjennom 30 år, fra første dag på Stand- Up scenen til i dag hvor imitasjon er en del av hverdagen.
Forestillingen, «Syltynn, topptrent....og dønn ærlig» handler om livsløgner, erkjennelser, glede og sorg.

Les mer »

Trine Lise Olsen – Den lille stemmen

lør, 12. okt / 19:00 - 20:30

Trine Lise tar oppgjør med den lille stemmen i hodet, den som ikke alltid er så snill, og bruker sin egen stemme til å sette lys på temaer hun bryr seg om.
Du vil gå ut med vondt i kjevene, en takknemmelighet for det du har og en attitude som gir litt mer faen! Trine Lise er tilbake! Råere og grovere enn noen gang før.

Les mer »

Santiago de Compostela

ons, 16. okt / 19:00 - 20:30

Pilegrimsvandring i Spania har foregått siden 800-tallet. Det hele startet som en religiøs handling da man oppdaget at levningene til apostelen Jakob lå begravet der hvor Santiago de Compostela ligger.
Narvik-mannen Bjørn Isachsen er musiker og forfatter og har seks ganger vandret til Santiago de Compostela. mil. Sammen med sine medmusikanter vil han dele sine inntrykk og erfaringer gjennom bilder og fortellinger bundet sammen i en musikalsk ramme med egne reflekterende viser, hvor vandring er hovedtema.

Les mer »

Kari Bremnes

lør, 19. okt / 19:30 - 21:00

Vi ønsker Kari Bremnes tilbake til Narvik og gleder oss til det vi vet blir en aldeles strålende konsert.

Les mer »

Aurora

fre, 25. okt / 21:00 - 22:30

Aurora Aksnes er den norske sangeren og låtskriveren som står bak artistnavnet i store bokstaver. Og da AURORA høsten 2018 slapp sitt andre album, Infections Of A Different Kind – Step 1, snakker hun til oss nettopp i store bokstaver. Dette albumet er på mange måter et statement. For selv om hun fremstår som ydmykheten selv, har AURORA virkelig noe på hjertet. Henns siste album "A different kind of human" får strålende kritikker og blir omtalt som hennes beste.

Som support har hun med seg Vilde Iris Hartveit Kolltveit, kjent under artistnavnet iris som lager utsøkt elektropop.

Les mer »

Lars Monsen – Mitt liv

man, 28. okt / 19:00 - 20:30

Opplev Lars Monsen slik du aldri før har gjort, gjennom bilder, film og sterke historier! Trodde du at du visste det meste om Lars Monsen? Tro om igjen. Kom, se, hør og bli inspirert til å leve fullt og helt!

Les mer »

november 2019

Erlend Osnes – Sjikane

lør, 2. nov / 19:00 - 20:30

Etter stor suksess og utsolgt hus sist han var hos oss, kan vi glede publikum med at Erlend Osnes kommer tilbake til byen og Teatersalen denne lørdagen i november. Her er det bare å sikre seg billetter tidlig!

Les mer »

Ørjan Burøe – Store Gutter Gråter ikke

lør, 9. nov / 19:00 - 20:30

Ørjan Burøe var på besøk hos oss høsten 2018 med stor suksess og vi er glad for å få han tilbake også høsten 2019. Er det riktig at Store gutter ikke gråter ?

Les mer »

Riksteateret – Jungelboken

søn, 10. nov / 17:00 - 19:00

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Les mer »

Påtryneshow – Ønskereprise

fre, 15. nov / 19:30 - 21:00

. ØNSKEREPRISE . Vi er så heldige å få tilbake Påtryneteateret også i år etter ønske fra flere av våre kunder. De hadde 2 utsolgte forestillinger i fjor høst så nå har de som ikke klarte å få billett den gang, en ny sjanse. Også en ny anledning til å oppleve disse gutta igjen, alltid en stor fornøyelse.

Les mer »

Riksteateret – Til barnets beste

tir, 19. nov / 19:00 - 20:30

Det handler om mammaer og pappaer som ikke får være sammen med barna sine så mye som de ønsker, og i Til barnets beste skal både barna og de voksne få komme til orde.

Det finnes barn i Norge i dag som får se lite eller ingenting til den ene av sine foreldre etter et samlivsbrudd. Det finnes foreldre i Norge i dag som bruker det meste av sine krefter og ressurser på å få tilgang til sitt eget barn. Om vi ikke selv hører hjemme i en oppløst familie, kjenner vi flere, og gjerne i vår nærmeste krets.

Les mer »

Hålogaland Teater – Faren

ons, 20. nov / 19:00 - 20:30

Fortellinger om eldre mennesker som mister grepet på grunn av Alzheimer finnes det mange av. Men å høre historien fortalt fra den gamles eget perspektiv, er nytt. I stykket Faren fortelles handlingen slik at vi ser ting med eldre Andrés forvirrede øyne der forventningene stadig snus opp-ned og til slutt er verken han eller vi sikre på om virkeligheten er virkelig.

Les mer »

Swinging Christmas – Ida Maria og Hærens musikkorps

fre, 22. nov / 19:30 - 21:00

Norges kuleste pop/rock dronning, Ida Maria, er årets gjestevokalist på Hærens musikkorps julekonsert: Swinging Christmas. Både musikalsk og verbalt vet denne damen å rive fra seg, men hun kan også ta oss inn i de lune varme stemningene en ballade kan gi. Hærens musikkorps julekonsert har gjennom snart 15 år satt fart på julestemningen sammen med artister som Adam Douglas, Maria Haukaas Mittet, Ole Børud og Heidi Ruud Ellingsen. I år skal Ida Maria Børli Sivertsen finne tonen med hærkorpset.…

Les mer »

Sølvguttene med solister

fre, 29. nov / 19:00 - 20:30

Velkommen til en fantastisk førjulskonsert i Narvik Kirke med Sølvguttene og solister fra den Norske Opera; sopranen Eli Kristin Hanssveen, tenoren Thor Inge Falch og barytonen Yngve Søberg.

Les mer »

desember 2019

Are Kalvø – Hyttebok frå Helvete

søn, 8. des / 19:00 - 20:30

For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er.
Ein dag måtte Kalvø innsjå at han ikkje hadde ein einaste facebook-venn som ikkje hadde lagt ut eitt einaste bilde av seg sjølv på eit fjell.
For første gong sidan han blei tvinga til slikt på skulen, la Kalvø derfor ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut kva i alle dagar det er som skjer.

Les mer »

februar 2020

Melissa Horn

ons, 5. feb - 2020 / 19:30 - 21:00

Melissa Horn fikk en gitar i 15-årsalderen, og det gikk ikke lang tid før hun hadde skrevet sin første svenske låt. Hun kom inn på musikklinjen på videregående, og innen hun gikk ut av andre klasse var platekontrakt underskrevet og eventyret fikk sin begynnelse. Men 5 utgitte studioalbum har Melisa hatt suksess på listene i både Norge, Sverige og Danmark. Sommeren 2012 mottok Melissa Evert Taube-stipendet.

Les mer »
+ Export Events