Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

august 2021

Cristina Andersen

søn, 29. aug / 19:00 - 20:30

Velkommen til konsert med Cristina og sine faste musikere; Bjørn Harald Larsen, Anders Øgsnes, Morten Brochs,Steinar Samuelsen og Willem Mathlener.

Les mer »

september 2021

Here come the sun – Jardar Johansen og Ensemble Oscar

lør, 4. sep / 19:00 - 20:30

En aften med Beatles en vakker konsert med både en wow-faktor med en enorm mulighet for å kose seg glugg i hjel. Jardar Johansen sammen med Ensemble Oscar.

Les mer »

Blått & Rått – 30 Års jubileumskonsert med Freidig Mannskor

søn, 5. sep / 18:00 - 19:30

Blått & Rått feirer i år 30 års som band og vil turnere denne sommer/høst og vinter med dette konseptet.
Til denne spesielle konserten har bandet med seg Mannskor på hele 30 stk.

Les mer »

CREEDENCEMANIA – COSMO´S FACTORY 50

fre, 10. sep / 19:30 - 21:00

Lookin´out my back door, Who´ll stop the Rain, Up around the Bend, Travelin Band, Heard it through the Grapevine, Run through the jungle og Long as I can see the Light - alle disse sangene har èn ting til felles; de er alle å finne på det fantastiske albumet Cosmo´s Factory!

Les mer »

Dansenett Norge – Groove

lør, 11. sep / 18:00 - 19:00

Vi lever i rytmer. Med pusten, hjertet og i våre løpende steg. Dette er også utgangspunktet for Groove, som er en danseforestilling, en konsert og et entusiastisk band alt i ett! Fem samtidsdansere, én trommeslager og 16 trommer inntar scenen for lekent å undersøke det grunnleggende instinktet mennesket har for rytme eller groove. Det er den følelsen som oppstår i kroppen når du hører musikk som gjør at du ikke klarer å sitte stille eller ser en bevegelse du bare må prøve selv.

Les mer »

Riksteateret – Don Quijote

tor, 16. sep / 19:00 - 20:40

De fleste har hørt om Don Quijote, noen har kanskje en gang sett en film, men de færreste har lest boken. Ikke så rart; den består av 1000 sider med 126 kapitler som hvert er en historie for seg. I Riksteatrets nye dramatisering av Don Quijote får du komedie på laveste plan og filosofi på høyeste plan, om hverandre. Du får se den ikoniske skikkelsen gyve løs på vindmøller fra en svunnen tid, men du skal også få møte ham sittende i baren på en luguber nattklubb i vår samtid.

Les mer »

BRECHT – En kynisk menneskevenn

fre, 17. sep / 19:00 - 20:30

Vigdis Hjorth forteller om og framfører Bertolt Brecht, og kommenterer Brecht-sangene som Jørn Simen Øverli synger på norsk, og som Ruth Wilhelmine Meyer synger på tysk og på sin måte. Espen Leite akkompagnerer på akkordeon og alt veves sammen til en forestilling

Les mer »

Tore Sagen gjør standup

fre, 24. sep / 19:30 - 20:30

Tore Sagen skal gjøre sitt aller første solo-show.

I Tore Sagen gjør standup tar Tore skrittet ut av TV- og radiostudioets trygge rammer for å prøve seg på den pureste komedieformen av dem alle: Standup.

Les mer »

MAJOR FLUKE

lør, 25. sep / 19:00 - 20:30

Bandet fra Narvik som består av brødrene Ulf og Pål Johnsen (Televishnu, LoveYourLife), Truls Seines (trubadur), Torje Fredheim (Jimmy Hoffa Experience) og Tom Fredrik Indresand (The Flash Gordons) slår på stortromma og inviterer til en helaften med god musikk i Mørkholla.
De erfarne guttene spiller en hybrid av americana, klassisk rock og smakfull indie-pop påvirket av slike som Wilco, Neil Young og en handfull 90- og 70-tallsband.

Les mer »

Morten Abel – «Bare prøv deg, sjelefred»

ons, 29. sep / 19:00 - 20:30

Med en rekke udødelige hits, en fargerik scenepersonlighet og en mangslungen karrierevei, kan Morten Abel best beskrives som en levende legende i norsk musikkliv.

Få artister her til lands har en like suksessrik og allsidig karriere som Morten Abel. Med hits som "Be My Lover", “Lydia”, “Tulipz”, “Hard To Stay Awake”, “Frøken Vilikke” trenger han knapt noen nærmere introduksjon.
Vi gleder oss til å få besøk av Morten Abel igjen !!

Les mer »

Sigrun Loe Sparboe – Lanseringsturné

tor, 30. sep / 19:00 - 20:30

Sigrun Loe Sparboe slipper i september sitt fjerde album på norsk og gjester Narvik på sin lanseringsturne i nordnorge.

Les mer »

oktober 2021

«SCHØYEN, SKÅBER & CESS – TRE ELEFANTER I ROMMET»

fre, 1. okt / 19:00 - 20:30

Ny dato er satt til fredag 1.oktober 2021. Kjøpte billetter for 2020 vil være gyldig på denne dato.
Forestillingene er foreløpig utsolgt men vi øker antall billetter så snart myndighetene tillater flere publikum.

Les mer »

Ekstraforestilling «SCHØYEN, SKÅBER & CESS – TRE ELEFANTER I ROMMET»

fre, 1. okt / 21:00 - 22:30

Ny dato er satt til fredag 1.oktober 2021. Kjøpte billetter for 2020 vil være gyldig på denne dato.
Forestillingene er foreløpig utsolgt men vi øker antall billetter så snart myndighetene tillater flere publikum.

Les mer »

Kari Bremnes

lør, 2. okt / 19:00 - 20:20

Det blir turné i oktober for Kari Bremnes og bandet!

Denne gangen kommer vi tilbake til konsertene der alle deler ihvertfall én erfaring. Og hvis publikum ikke har glemt hvordan det er å være publikum, kan umulig vi ha glemt hvordan det er å spille konserter, sier Kari.

Les mer »

Kunstsang fra sør til nord.

søn, 3. okt / 18:30 - 19:30

Duoen Tvinnereim & Båtstrand fortsetter sin virksomhet etter en vellykket Finmarksturné med Vinterreisen i 2020. Denne gang tar de for seg tre storslåtte verk fra det romantiske repertoaret, som hver for seg gjenspeiler romantikkens utspring i sine respektive land; Tyskland og Norge. Det er i grunnen vanskelig å finne to bedre representanter for epoken enn nettopp Robert Schumann og vår egen, folkekjære Edvard Grieg. De ønsker også å spre større kjennskap og kunnskap om Nord-Norges største lied-komponist, Ole Olsen, og ønsker derfor å formidle disse usedvanlig fengslende og vakre sangene for publikum fra land til strand langs norgeskysten.

Les mer »

The illusions of Alexx Alexxander

tir, 12. okt / 19:00 - 20:10

Alexx Alexxander åpner dørene til en magisk aften med helt nye illusjoner og shownummer du aldri har sett maken til. Publikum i alle aldre over hele Norge skal forbløffes og fortrylles. Velkommen til en magisk opplevelse og en trygg og minnerik kveld du sent vil glemme.

Les mer »

«Shades of Dire Straits»

fre, 15. okt / 20:00 - 21:30

"Shades of Dire Straits"Ifjor fikk vi stifte bekjentskap med bandet "Shades of Dire Straits", som ga oss 2 fantastisk flotte konsertopplevelser i Narvik Kulturhus. Bandet leverer et dire straits-tribute-show av aller ypperste merke, dette er både heftig og vakkert! 15. oktober er det duket for ny konsert i Teatersalen. På scenen: Tore Sivertsen på sang og gitar, Yngve Pettersen på bass og kor, Karl Aksel Vik på sax, Torje Sivertsen på gitar og Roger Olsen på trommer og kor. Velkommen…

Les mer »

Ørjan Burøe – Store gutter gråter ikke

fre, 22. okt / 19:00 - 20:30

Denne forestillingen er blitt flyttet fra 16.januar. Billetter kjøpt til opprinnelig dato er fortsatt gyldig.
Velkommen til en flott kveld med Ørjan Burøe!

Les mer »

november 2021

Riksteateret – Detektivbyrå nr.2

ons, 3. nov / 18:00 - 20:00

Barn i Norge elsker bøkene om Detektivbyrå nr. 2 av krimforfatter Jørn Lier Horst. Nå blir det teater for hele familien der Tiril, Oliver og hunden Åtto må løse et helt nytt mysterium!

Operasjon Teater er et nytt oppdrag for Detektivbyrå nr. 2. Et mysterium som bare kan oppleves når Riksteatret kommer til Narvik kulturhus. Passer for barn fra 5 år.

Les mer »

Latter Live på Turné

fre, 5. nov / 19:00 - 20:30

KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.

Les mer »

Eva Weel Skram: Falle til ro – ein julekonsert

fre, 26. nov / 18:00 - 19:30

Etter en noe utradisjonell, men vel så koselig juleturné i 2020, kan vi med glede dele nyheten om at suksessen gjentas i 2021. Eva Weel Skram ser frem til å ta med både egne julelåter og andre nøye utvalgte favoritter på sin andre juleturné. Publikum over hele landet kan forvente seg en stemningsfull aften med musikalske perler på en snor.

Les mer »

desember 2021

Julegleder med Mai Britt Andersen

ons, 1. des / 18:00 - 19:00

JuleglederMai Britt AndersenVelkommen til en hyggelig førjulskonsert for hele familien! Maj Britt Andersen kan kunsten med å skape den rette stemning både for små og store. Etter strålende tilbakemeldinger i fjor er endelig Maj Britt tilbake med sin julekonsert "Julegleder" sammen med sine musikere og lokalt barnekor. «Jeg har laget en julekonsert for store og små med kjente og kjære julesanger. Jeg har også med noen sanger fra juleplata mi «Væla omkring», som jeg har mottatt Spellemann-pris for. Det har…

Les mer »

april 2022

12 gode råd – fra to menn med lav utdanning

tor, 28. apr - 2022 / 19:00 - 20:30

Forestillingen er flyttet fra april 2021 til april 2022 grunnet restriksjoner i forbindelse med Covid 19

Les mer »

mai 2022

En kveld med Ryan Giggs

fre, 27. mai - 2022 / 20:00 - 22:30

Denne forestillingen er flyttet fra 1/5-20 til fredag 30.april 2021. Billetter kjøpt og betalt til Ticketmaster vil fortsatt være gyldig. Billetter kjøpt til Malmen må erstattes med nye billetter - se informasjon sendt på epost.

Les mer »
+ Export Events