Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

oktober 2019

Kari Bremnes

lør, 19. okt / 19:30 - 21:00

Vi ønsker Kari Bremnes tilbake til Narvik og gleder oss til det vi vet blir en aldeles strålende konsert.

Les mer »

Fri Flyt Tour 2019

søn, 20. okt / 20:00 - 22:00

Fri Flyt Film Tour ruller nok en gang rundt omkring i Norges land, og vi inviterer deg til en kveld fylt med bunnløse svinger og luftig akrobatikk fra verdens beste skikjørere, samt konkurranser og giveaways fra scenen.

Les mer »

Susanne Lundeng Trio

tor, 24. okt / 19:30 - 21:00

«Her er glede og sorg, sinne og forbannelse i skjønn harmoni. Her er tekster uten vers og refreng som passer som støpt inn i musikken. Med sin nordnorske dialekt viser hun at det ikke bare er eder, galle og bannskap som kan assosieres, men også følelser så vakre og såre. Nordnorsk tradisjon og folkemusikk ikledd jazzdrakt var en så utrolig herlig og god opplevelse for undertegnede med sitt tunge og hardtslående «metal»-hjerte at jeg er litt overveldet.» Frank A. Bjortjønnli/Brønnøysunds avis ( 09.10.18)

Les mer »

Aurora

fre, 25. okt / 20:00 - 22:30

Aurora Aksnes er den norske sangeren og låtskriveren som står bak artistnavnet i store bokstaver. Og da AURORA høsten 2018 slapp sitt andre album, Infections Of A Different Kind – Step 1, snakker hun til oss nettopp i store bokstaver. Dette albumet er på mange måter et statement. For selv om hun fremstår som ydmykheten selv, har AURORA virkelig noe på hjertet. Henns siste album "A different kind of human" får strålende kritikker og blir omtalt som hennes beste.

Som support har hun med seg Vilde Iris Hartveit Kolltveit, kjent under artistnavnet iris som lager utsøkt elektropop.

Les mer »

Nordnorsk Mesterskap 2019

lør, 26. okt / 10:00 - 17:00

Vi ønsker velkommen tilbake til Nordnorsk mesterskap i Korps som arrangeres i Narvik tredje året på rad.

Les mer »

Lars Monsen – Mitt liv

man, 28. okt / 19:00 - 20:30

Opplev Lars Monsen slik du aldri før har gjort, gjennom bilder, film og sterke historier! Trodde du at du visste det meste om Lars Monsen? Tro om igjen. Kom, se, hør og bli inspirert til å leve fullt og helt!

Les mer »

november 2019

Erlend Osnes – Sjikane

lør, 2. nov / 19:00 - 20:30

Etter stor suksess og utsolgt hus sist han var hos oss, kan vi glede publikum med at Erlend Osnes kommer tilbake til byen og Teatersalen denne lørdagen i november. Her er det bare å sikre seg billetter tidlig!

Les mer »

50 års Jubileumskonsert Norges arktiske studentsamskipnad

tir, 5. nov / 21:00 - 23:00

Det er selvfølgelig studentene som får den største gaven når Norges arktiske studentsamskipnad fyller 50 år, og det er med stor glede samskipnaden inviterer til GRATIS konsert med ISÁK og The Modern Times!
-----------------------------------------------------------------------------------

Les mer »

Cohen og Dylan og dem….

tor, 7. nov / 19:00 - 19:30

En usannsynlig rik sangskatt skal feires på Narvik Kulturhus med Sangvirkelaget, solister og band!

Les mer »

Ørjan Burøe – Store Gutter Gråter ikke

lør, 9. nov / 19:00 - 20:30

Ørjan Burøe var på besøk hos oss høsten 2018 med stor suksess og vi er glad for å få han tilbake også høsten 2019. Er det riktig at Store gutter ikke gråter ?

Les mer »

Riksteateret – Jungelboken

søn, 10. nov / 17:00 - 19:00

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Les mer »

Påtryneshow – Ønskereprise

fre, 15. nov / 19:30 - 21:00

. ØNSKEREPRISE . Vi er så heldige å få tilbake Påtryneteateret også i år etter ønske fra flere av våre kunder. De hadde 2 utsolgte forestillinger i fjor høst så nå har de som ikke klarte å få billett den gang, en ny sjanse. Også en ny anledning til å oppleve disse gutta igjen, alltid en stor fornøyelse.

Les mer »

Nordnorsk Fjellfilmtour 2019

man, 18. nov / 19:30 - 22:30

Nordnorsk Fjellfilm tour er tilbake i Narvik og bedre enn noen gang! Dette vil bli  en kveld med god underholdning for dere som elsker fjellet med  film premierer, utlodning og masse god latter.

NNFFT vil vise alle våre norske film produksjoner samtidig som vi vil rette søkelyset på klimaet gjennom informasjon og donasjon. (se billettvalg)

Les mer »

Riksteateret – Til barnets beste

tir, 19. nov / 19:00 - 20:30

Det handler om mammaer og pappaer som ikke får være sammen med barna sine så mye som de ønsker, og i Til barnets beste skal både barna og de voksne få komme til orde.

Det finnes barn i Norge i dag som får se lite eller ingenting til den ene av sine foreldre etter et samlivsbrudd. Det finnes foreldre i Norge i dag som bruker det meste av sine krefter og ressurser på å få tilgang til sitt eget barn. Om vi ikke selv hører hjemme i en oppløst familie, kjenner vi flere, og gjerne i vår nærmeste krets.

Les mer »

Hålogaland Teater – Faren

ons, 20. nov / 19:00 - 20:30

Fortellinger om eldre mennesker som mister grepet på grunn av Alzheimer finnes det mange av. Men å høre historien fortalt fra den gamles eget perspektiv, er nytt. I stykket Faren fortelles handlingen slik at vi ser ting med eldre Andrés forvirrede øyne der forventningene stadig snus opp-ned og til slutt er verken han eller vi sikre på om virkeligheten er virkelig.

Les mer »

Swinging Christmas – Ida Maria og Hærens musikkorps

fre, 22. nov / 19:30 - 21:00

Norges kuleste pop/rock dronning, Ida Maria, er årets gjestevokalist på Hærens musikkorps julekonsert: Swinging Christmas. Både musikalsk og verbalt vet denne damen å rive fra seg, men hun kan også ta oss inn i de lune varme stemningene en ballade kan gi. Hærens musikkorps julekonsert har gjennom snart 15 år satt fart på julestemningen sammen med artister som Adam Douglas, Maria Haukaas Mittet, Ole Børud og Heidi Ruud Ellingsen. I år skal Ida Maria Børli Sivertsen finne tonen med hærkorpset.…

Les mer »

Sølvguttene med solister

fre, 29. nov / 19:00 - 20:30

Velkommen til en fantastisk førjulskonsert i Narvik Kirke med Sølvguttene og solister fra den Norske Opera; sopranen Eli Kristin Hanssveen, tenoren Thor Inge Falch og barytonen Yngve Søberg.

Les mer »

desember 2019

Are Kalvø – Hyttebok frå Helvete

søn, 8. des / 19:00 - 20:30

For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er.
Ein dag måtte Kalvø innsjå at han ikkje hadde ein einaste facebook-venn som ikkje hadde lagt ut eitt einaste bilde av seg sjølv på eit fjell.
For første gong sidan han blei tvinga til slikt på skulen, la Kalvø derfor ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut kva i alle dagar det er som skjer.

Les mer »

Mørketidskonsert Groms Plass

fre, 27. des / 21:00 - 23:00

Velkommen til den årlige Mørketidskonserten med Groms Plass hvor overskuddet går til skole for Rombarn i Kikinda, Serbia. Alltid populær konsert hvor det er om å gjøre å skaffe seg billetter tidlig!

Les mer »

januar 2020

Hærens Musikkorps – Nyttårskonsert 2020

lør, 18. jan - 2020 / 18:00 - 20:00

Per Sundnes, Ingeborg Gillebo, Peter Szilvay på samme scene, da blir det fest!
Denne trioen må være det nærmeste vi kommer et drømmelag på en nyttårskonsert. De tre kjenner hverandre godt og gleder seg stort til å stå på samme scene, med Hærens musikkorps i ryggen.

Les mer »

Nordland Teater – Ei hand å holde i

tir, 21. jan - 2020 / 19:00 - 21:00

EI HAND Å HOLDE I blir ei humoristisk, sorgtung, lettbeint og viktig forestilling basert på sangene til Trygve Hoff. Sanger som har satt preg på et helt ti-år, og som fremdeles har et hørbart ekko førti år etter. Stig Bang har satt sammen sanger til en helhetlig historie om en liten by, eller sted, eller en plass. Der alt skjer. I løpet av et år. Der den forbanna fiskeren på vei til ligningskontoret med årets selvangivelse og bilag i en plastpose fra S-laget, møter lærerparet som sjølproletariserer seg selv med et opphold nordpå, mens de er så inn i hampen potente at de klare å skaffe en tre-fire unger i løpet av bare ett år. Her er sesongarbeideren Gunn og ho gamle Gudrun. Jentoft med beinet er med. Og så Sverre da. På 40. Nyskilt. Og klar til å bli plukket.

Vi får selvsagt høre kjente og kjære sanger som Har en drøm, Nordnorsk julesalme, Fem år etter Mendelssohn og mange, mange flere.

Les mer »

Riksteateret – Sult av Knut Hamsun

fre, 31. jan - 2020 / 21:00

-Hvem har ikke kjent på følelsen av å ikke høre helt til, eller være oversett av andre. Med Sult har jeg lyst til å vise at det er menneskelig å føle seg utenfor, sier Anders T. Andersen som skal ha regi og dramatisere Knut Hamsuns klassiker for Riksteatret. Han står bak en rekke vellykkede dramatiseringer av romaner for teater som Roy Jacobsens De usynlige, Karl Ove Knausgårds Om våren og Geir Gulliksens Historie om et ekteskap

Les mer »

februar 2020

Melissa Horn

ons, 5. feb - 2020 / 19:30 - 21:00

Melissa Horn fikk en gitar i 15-årsalderen, og det gikk ikke lang tid før hun hadde skrevet sin første svenske låt. Hun kom inn på musikklinjen på videregående, og innen hun gikk ut av andre klasse var platekontrakt underskrevet og eventyret fikk sin begynnelse. Men 5 utgitte studioalbum har Melisa hatt suksess på listene i både Norge, Sverige og Danmark. Sommeren 2012 mottok Melissa Evert Taube-stipendet.

Les mer »

Operahistorien på 60 minutter

fre, 28. feb - 2020 / 19:00 - 20:00

Operahistorien på 60 minutter (hvis vi rekker det) er en humoristisk forestilling som tar for seg hele operahistorien på 60 minutter. Med forestillingen ønsker vi å vise at operaformen favner mye mer enn bare Carmen, og at kunstformen opera på ingen måte er utdatert. Ved å fremføre høydepunkter fra hele operahistorien inviterer vi publikum til å oppleve opera på sitt beste, i en uformell og humoristisk ramme.

Les mer »

mars 2020

Riksteateret – Vaffelhjarte

tir, 24. mar - 2020 / 18:00 - 20:00

Vaffelhjarte handler om de to barna Trille og Lena i den lille bygda Knert-Mathilde. I Riksteatrets store familieforestilling følger vi de to oppfinnsomme barna gjennom liv og vaffelrøre ett helt år. De finner på masse moro, gjør rampestreker og har hemmeligheter sammen.

Les mer »

Kevin Kildal «Skamlaus»

fre, 27. mar - 2020 / 19:00 - 20:30

Kevin er utdannet tømrer fra Halsa i Meløy. Han reiste ut i den store verden i søken etter høyere utdanning og endte opp i Trondheim hvor han etter hvert skulle stryke på ingeniørutdanningen på grunn av sin prioritering av standup. Kevin har siden debuten i 2012 gjort show på alle de store klubbscenene i Norge, vært en snartur innom tv og satt opp sine egne turnéer.

Les mer »

mai 2020

En kveld med Ryan Giggs

fre, 1. mai - 2020 / 20:00 - 22:30

Sir Matt Busby var Old Trafford-manager i nesten 25 år. Sir Alex Ferguson satt ved roret i snaut 27 år. Ryan Giggs var 29 år i klubben i sitt hjerte. Kom som 14-åring, forlot som en legende. *** Dette arrangementet ble utsolgt i tidligere lokaler og er nå flyttet til Teatersalen. Billetter kjøpt til Malmen brukes her.

Les mer »
+ Export Events