Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

oktober 2020

Den internasjonale Eldredagen

tor, 1. okt / 12:00 - 13:00

I år arrangeres Eldredagen på formiddagen og underholdning vil være Sputnik og hans kone.

Arrangementet er gratis.

Les mer »

OLA BREMNES MED BAND – Søkke ta

fre, 2. okt / 19:00 - 20:30

Ola Bremnes feirer 40 år som sangskriver og artist med jubileumsturné i nord. Konsertene vil speile produksjonen til en kunstner som berører folk over hele landet med sanger som for eksempel Har du fyr, Mi pia , E du nord m.m.

To av landets fineste gitarister, Terje Nohr og Tore Bruvoll, stiller med Ola sammen med tekniker og produsent-legende Are Simonsen. 

Les mer »

Nordland Teater : Gïedtine – hvem eier vinden?

lør, 3. okt / 19:00 - 20:00

Gïedtine - hvem eier vinden?Nordland Teater Isen smelter og vannet stiger i verdenshavene. Ekstremvær, tørke, flom og skred. Branner sprer seg ukontrollert. Naturlige temperatursvingninger eller klimakrise? I et forsøk på å stoppe denne utviklingen satser vi på fornybar og utslippsfri energi. Vi bygger ut myrer, fjell, vassdrag og skoger. DET GRØNNE skiftet og utbygging av vindkraftverk i Norge er aktuell tematikk som berører store deler av landet og verden. Giedtine betyr «som et reingjerde» på sørsamisk, og er en viktig og…

Les mer »

Høstkonsert med LKAB Musikkorps

søn, 4. okt / 18:00 - 19:30

LKAB Musikkorps er inne i sin 94. sesong, og er glade for å kunne spille høstkonsert den 4.oktober på Narvik Kulturhus.

Les mer »

Riksteateret – Peer Gynt

fre, 9. okt / 19:00 - 20:30

Peer GyntRiksteateretO pplev Anders Baasmo som Peer Gynt i Ibsens mesterverk! Riksteatret samler noen av landes beste skuespillere i en helt ny versjon av Peer Gynt. Regissør Ole Anders Tandberg går tett på personene i Ibsens mesterverk. Hva skjer med vår oppfatning av Peer Gynt når vi kommer tett på, hjemme i kjøkkenet hos Peer? Hvem var han egentlig, og hvorfor flyktet han alltid fra seg selv? –Jeg har alltid hatt lyst til å spille Peer Gynt, sier skuespiller Anders…

Les mer »

Shades of Dire Straits

lør, 10. okt / 19:30 - 21:00

Den velkjente sangeren og gitaristen Tore Sivertsen har tatt for seg den fantastiske song-collection til dire straits/Mark Knopfler. Med seg har Sivertsen multimusikeren Yngve Pettersen, som trakterer bass, perkusjon, kor og keybord

Les mer »

Støttekonsert for Narvik Kulturhus

fre, 16. okt / 19:30 - 21:30

Vi er svært takknemlig over at lokale artister har tatt initiativet for å gjennomføre en konsert hvor billettinntektene tilfaller kulturhuset for videre drift. Vi håper mange tar seg tid til å oppleve en flott konsert med lokale artister i Teatersalen.

Les mer »

Fri Flyt Film Tour 2020

tir, 20. okt / 19:30 - 23:00

Fri Flyt Film Tour ruller nok en gang rundt omkring i Norges land, og vi inviterer deg til en kveld fylt med bunnløse svinger og luftig akrobatikk fra verdens beste skikjørere, samt konkurranser og giveaways fra scenen. Klarer du ikke vente på vinteren? Forkort ventetiden med Fri Flyt Film Tour!

Les mer »

Tigerbalsam

lør, 31. okt / 20:30 - 22:00

Tigerbalsam (eller Robin & Sigbjørn & Bjørnar & Steinar & Stian, om du vil) har holdt på i 25 år.Lørdag 31. oktober invitereres det til kosekveld i Teatersalen på Narvik kulturhus. Tigerbalsam står for musikken og vi har med seg noen få gjesteartister som sammen med dem vil sette sitt preg på denne Allehelgensaften. NB!! Kun 200 billetter i salg

Les mer »

november 2020

Operapub/Kafé

fre, 6. nov / 20:00 - 21:30

Velkommen til Operapub/Kafé hvor det vil være løs snipp og humor og alvor i skjønn forening!På scenen:
Thor Inge Falch, Solist/ Srdjana Jovanovic, Flygel/Svein Haugen, Kontrabass/Jurgita Juozuiniene, solist og dirigent/Sangvirkelaget

Les mer »

Nordland Teater – Eggs’s bakey

søn, 8. nov / 19:00 - 20:30

«Æ vil kjenn at æ lev. Vil kjenn at det riv i hjertet. Gje mæ nokka som betyr nå. Nåkka æ virkelig har tru på.» - Sondre Justad
Den første forelskelsen. Den første snøen. Ditt første kyss. Å holde noen i hånda. Miste grepet. Kjærlighetssorgen. Leve med anger. Det som aldri gikk. Barnet som aldri kom. Begynne på ny. Ny snø, ny ild, nytt hjerte, nytt kyss. Ny hånd. Ikke miste grepet. Holde fast. Holde et hjerte. Holde et barn. I armene dine. Se det vokse og se tiden gå. Se livet gå. Prøve å forstå. Sitte ved kjøkkenvinduet. Bare prøve å være.

eggs 'n bakey er en hyllest til alle de små og store, gode og vonde, øyeblikkene i livet. En hyllest til kjærlighet, hat, sjalusi, glede, omsorg, savn og nytelse. En hyllest til den som bare er der, og den du lengter etter. Den du kanskje hadde, men som glapp rett foran øynene dine. Dramatiker Rolf Kristian Larsen balanserer mesterlig mellom humor, alvor og satire når han skildrer alle de hverdagslige tingene som til sammen utgjør livet.

Musikken i forestillingen er hentet fra Sondre Justads diskografi.

Les mer »

LATTER LIVE

lør, 21. nov / 19:00 - 20:30

KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!
ØYVIND LOVEN, CHRISTER TORJUSSEN og BJØRN-HENNING ØDEGAARD er komikerne som står på scenen denne lørdagen i november.
Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra NARVIK KULTURHUS – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!

Les mer »

LATTER LIVE Ekstraforestilling

lør, 21. nov / 21:00 - 22:30

Ekstraforestilling - KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!
ØYVIND LOVEN, CHRISTER TORJUSSEN og BJØRN-HENNING ØDEGAARD er komikerne som står på scenen denne lørdagen i november.
Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra NARVIK KULTURHUS – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!

Les mer »

Tenorane og Steffen Horn – Julesteminga er garantert

søn, 22. nov / 18:00 - 19:30

Tenorane og Steffen Horn klare for den nyeste utgaven av ”Så ha ei god jul, då!” Med helt ny regi og tekster av Tore Nysæther, sprer de julemusikk over hele landet i førjulstida.

Gruppa, som består av tenorane Henrik Hundsnes, Aasmund Kaldestad og David Fielder, og pianisten Steffen Horn, har spesialisert seg på klassisk musikk med innslag av humor og sjangerblanding.

Dei har mottatt strålande kritikkar og mottakelsar frå publikum sidan starten i 2011.

Les mer »

Torbjørn Dåbach med Lost Amigos

fre, 27. nov / 20:00 - 22:00

Velkommen til den tradisjonelle konserten med Torbjørn Dåbach og musikalske venner hvor overskuddet går til Kreftenheten ved UNN,Narvik. OBS! kun 200 billetter tilgjengelig så ikke vent for lenge med å bestille

Les mer »

SWINGING CHRISTMAS med Tora og Julie Dahle Aagård og Hærens musikkorps

lør, 28. nov / 18:00 - 20:00

I år har Hærens musikkorps den store gled å presentere søstrene Julie og Tora Dahle Aagård som sine gjesteartister. Med to trøndere på laget, vil i alle fall «Itj sant ja baby» bli å finne på settlisten.
Julie kjenner korpset godt fra tidligere samarbeid, blant annet i 2016 med turneen Sparkling Diamonds. Julie er en av Norges skjulte skatter, men den som først har hørt henne synge er betatt fra første tone.

Les mer »

desember 2020

Eva Weel Skram

ons, 9. des / 19:30 - 21:00

Fire år har gått siden Eva Weel Skram slapp sin første julelåt, og i november legger hun ut på sin første juleturné med nøye utvalgte favorittlåter. Publikum over hele landet kan forvente seg en stemningsfull aften med smittende humør og musikalske perler på en snor.

NB! Salen vil være unummerert grunnet smittevern. Kjøpte billetter gjelder men ikke på de rader og seter som anvist.

Les mer »

Mørketidskonsert med Groms Plass

man, 28. des / 21:00 - 22:30

Velkommen til den tradisjonelle Mørketidskonserten med Groms Plass. NB!!! kun 200 billetter i salg

Les mer »

februar 2021

Nordland Teater – Farlige forbindelser

søn, 7. feb - 2021 / 19:00 - 20:30

Med Farlige forbindelser av Christopher Hampton tar Nordland Teater steget tilbake til tiden rett før den Franske revolusjon og til rivaliseringen mellom Marquise de Merteuil og Vicomte de Valmont. De to utnytter og ydmyker mennesker rundt seg seksuelt, mens de
skruppelløst nyter leken.
Med Terje Skonseng Naudeer i registolen kan vi forvente oss en visuell og intim nytelse og et drama der de helt store følelsene griper tak.

Les mer »

mars 2021

Nordland Teater – Så som i himmelen

tir, 9. mar - 2021 / 19:00 - 20:30

Denne forestillingen er et samarbeid mellom Nordland Teater og MiNensemblet, Vocal Art og Tromsø Kulturhus/Tja As.

Les mer »

Nordland Teater – Så som i himmelen

ons, 10. mar - 2021 / 19:00 - 20:30

Denne forestillingen er et samarbeid mellom Nordland Teater og MiNensemblet, Vocal Art og Tromsø Kulturhus/Tja As.

Les mer »

Riksteateret – HØNA, EGGET OG REVEN

søn, 14. mar - 2021 / 17:00 - 18:00

Det er ikke så gøy å være Høna når Egget hennes plutselig blir borte. Særlig ikke når hun finner en rev i reiret der Egget lå.

Riksteatret byr på en nyklekket teaterforestilling for de minste. For barn fra 4 år og alle voksne.

Les mer »

april 2021

Riksteateret – PANG!

lør, 17. apr - 2021 / 18:00 - 19:30

Gled deg til en annerledes komedie! Pang! er blitt spilt på scener over hele Europa, og endelig blir det mulig å oppleve dette kritikerroste teaterstykket med Riksteatret på kulturhusscener over hele landet. Her sparkes det i alle retninger, og ingen kan føle seg trygg!

Les mer »

12 gode råd – fra to menn med lav utdanning

tor, 29. apr - 2021 / 19:00 - 20:30

NB! Merk årstallet, gjelder 2021. Fra alle kanter strømmer det på med råd om hvordan du bør leve livet ditt. Men de beste rådene får du selvfølgelig fra dem som gir flest. Og ingen gir flere råd enn menn med lav utdanning.

Les mer »

En kveld med Ryan Giggs

fre, 30. apr - 2021 / 20:00 - 22:30

Denne forestillingen er flyttet fra 1/5-20 til fredag 30.april 2021. Billetter kjøpt og betalt til Ticketmaster vil fortsatt være gyldig. Billetter kjøpt til Malmen må erstattes med nye billetter - se informasjon sendt på epost.

Les mer »

oktober 2021

«SCHØYEN, SKÅBER & CESS – TRE ELEFANTER I ROMMET»

fre, 1. okt - 2021 / 19:00 - 20:30

Ny dato er satt til fredag 1.oktober 2021.
Kjøpte billetter for 2020 vil være gyldig på denne dato.

Les mer »

Ekstraforestilling «SCHØYEN, SKÅBER & CESS – TRE ELEFANTER I ROMMET»

fre, 1. okt - 2021 / 21:00 - 22:30

Ny dato er satt til fredag 1.oktober 2021.
Kjøpte billetter for 2020 vil være gyldig på denne dato.
*******

Les mer »

Astrid S: WORLD TOUR PART ONE

søn, 24. okt - 2021 / 21:00 - 23:00

Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. 20-åringens debut-ep inkluderte en av hennes største hits«Hurts So Good», og låpå listene i 21 land. Siden har hun sluppet flere EP ́er med stor internasjonal suksess.

Les mer »
+ Export Events