Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

november 2019

Nordnorsk Fjellfilmtour 2019

man, 18. nov / 19:30 - 22:30

Nordnorsk Fjellfilm tour er tilbake i Narvik og bedre enn noen gang! Dette vil bli  en kveld med god underholdning for dere som elsker fjellet med  film premierer, utlodning og masse god latter.

NNFFT vil vise alle våre norske film produksjoner samtidig som vi vil rette søkelyset på klimaet gjennom informasjon og donasjon. (se billettvalg)

Les mer »

Hålogaland Teater – Faren

ons, 20. nov / 19:00 - 20:30

Fortellinger om eldre mennesker som mister grepet på grunn av Alzheimer finnes det mange av. Men å høre historien fortalt fra den gamles eget perspektiv, er nytt. I stykket Faren fortelles handlingen slik at vi ser ting med eldre Andrés forvirrede øyne der forventningene stadig snus opp-ned og til slutt er verken han eller vi sikre på om virkeligheten er virkelig.

Les mer »

Swinging Christmas – Ida Maria og Hærens musikkorps

fre, 22. nov / 19:30 - 21:00

Norges kuleste pop/rock dronning, Ida Maria, er årets gjestevokalist på Hærens musikkorps julekonsert: Swinging Christmas. Både musikalsk og verbalt vet denne damen å rive fra seg, men hun kan også ta oss inn i de lune varme stemningene en ballade kan gi. Hærens musikkorps julekonsert har gjennom snart 15 år satt fart på julestemningen sammen med artister som Adam Douglas, Maria Haukaas Mittet, Ole Børud og Heidi Ruud Ellingsen. I år skal Ida Maria Børli Sivertsen finne tonen med hærkorpset.…

Les mer »

Sølvguttene med solister

fre, 29. nov / 19:00 - 20:30

Velkommen til en fantastisk førjulskonsert i Narvik Kirke med Sølvguttene og solister fra den Norske Opera; sopranen Eli Kristin Hanssveen, tenoren Thor Inge Falch og barytonen Yngve Søberg.

Les mer »

desember 2019

Festforestilling

fre, 6. des / 19:00 - 21:00

Vi inviterer til en storslått forestilling hvor vi vil presentere bredden av kultur fra regionen.

Les mer »

Are Kalvø – Hyttebok frå Helvete

søn, 8. des / 19:00 - 20:30

For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er.
Ein dag måtte Kalvø innsjå at han ikkje hadde ein einaste facebook-venn som ikkje hadde lagt ut eitt einaste bilde av seg sjølv på eit fjell.
For første gong sidan han blei tvinga til slikt på skulen, la Kalvø derfor ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut kva i alle dagar det er som skjer.

Les mer »

Mørketidskonsert Groms Plass

fre, 27. des / 21:00 - 23:00

Velkommen til den årlige Mørketidskonserten med Groms Plass hvor overskuddet går til skole for Rombarn i Kikinda, Serbia. Alltid populær konsert hvor det er om å gjøre å skaffe seg billetter tidlig!

Les mer »

januar 2020

Dyrenes Karneval – Nyttår i Nye Narvik

lør, 11. jan - 2020 / 19:00 - 20:30

Kulturskolen med danseelever fra Ballangen, Kjøpsvik og Narvik inviterer til festforestilling med Dyrenes Karneval. Det mest kjente dyret i Karnevalet er svanen. Dyrene du også vil møte er løven, elefanten, skilpadden og fiskene. Og midt blant dyrene fins pianistene! Alle dyrene har kledt seg ut til karneval. Noen dyr er lette å kjenne igjen, kanskje klarer du alle?

Les mer »

Hærens Musikkorps – Nyttårskonsert 2020

lør, 18. jan - 2020 / 18:00 - 20:00

Per Sundnes, Ingeborg Gillebo, Peter Szilvay på samme scene, da blir det fest!
Denne trioen må være det nærmeste vi kommer et drømmelag på en nyttårskonsert. De tre kjenner hverandre godt og gleder seg stort til å stå på samme scene, med Hærens musikkorps i ryggen.

Les mer »

Nordland Teater – Ei hand å holde i

tir, 21. jan - 2020 / 19:00 - 21:00

EI HAND Å HOLDE I blir ei humoristisk, sorgtung, lettbeint og viktig forestilling basert på sangene til Trygve Hoff. Sanger som har satt preg på et helt ti-år, og som fremdeles har et hørbart ekko førti år etter. Stig Bang har satt sammen sanger til en helhetlig historie om en liten by, eller sted, eller en plass. Der alt skjer. I løpet av et år. Der den forbanna fiskeren på vei til ligningskontoret med årets selvangivelse og bilag i en plastpose fra S-laget, møter lærerparet som sjølproletariserer seg selv med et opphold nordpå, mens de er så inn i hampen potente at de klare å skaffe en tre-fire unger i løpet av bare ett år. Her er sesongarbeideren Gunn og ho gamle Gudrun. Jentoft med beinet er med. Og så Sverre da. På 40. Nyskilt. Og klar til å bli plukket.

Vi får selvsagt høre kjente og kjære sanger som Har en drøm, Nordnorsk julesalme, Fem år etter Mendelssohn og mange, mange flere.

Les mer »

Riksteateret – Sult av Knut Hamsun

fre, 31. jan - 2020 / 21:00

-Hvem har ikke kjent på følelsen av å ikke høre helt til, eller være oversett av andre. Med Sult har jeg lyst til å vise at det er menneskelig å føle seg utenfor, sier Anders T. Andersen som skal ha regi og dramatisere Knut Hamsuns klassiker for Riksteatret. Han står bak en rekke vellykkede dramatiseringer av romaner for teater som Roy Jacobsens De usynlige, Karl Ove Knausgårds Om våren og Geir Gulliksens Historie om et ekteskap

Les mer »

februar 2020

Melissa Horn

ons, 5. feb - 2020 / 19:30 - 21:00

Melissa Horn fikk en gitar i 15-årsalderen, og det gikk ikke lang tid før hun hadde skrevet sin første svenske låt. Hun kom inn på musikklinjen på videregående, og innen hun gikk ut av andre klasse var platekontrakt underskrevet og eventyret fikk sin begynnelse. Men 5 utgitte studioalbum har Melisa hatt suksess på listene i både Norge, Sverige og Danmark. Sommeren 2012 mottok Melissa Evert Taube-stipendet.

Les mer »

10 år med Erik og Kalle

lør, 15. feb - 2020 / 14:00 - 16:00

Vi ønsker velkommen til en flott barneforestilling midt på dagen denne lørdagen i februar. Erik Mogeno og Kalle feirer sitt 10 års jubileum og her kan barna få sitte på golvet foran scenen slik at de får med seg alt som skjer der.

Les mer »

Operahistorien på 60 minutter

fre, 28. feb - 2020 / 19:00 - 20:00

Operahistorien på 60 minutter (hvis vi rekker det) er en humoristisk forestilling som tar for seg hele operahistorien på 60 minutter. Med forestillingen ønsker vi å vise at operaformen favner mye mer enn bare Carmen, og at kunstformen opera på ingen måte er utdatert. Ved å fremføre høydepunkter fra hele operahistorien inviterer vi publikum til å oppleve opera på sitt beste, i en uformell og humoristisk ramme.

Les mer »

mars 2020

Vinterfestuka 2020 – Snart gryr en ny dag!

søn, 15. mar - 2020 / 19:00 - 21:00

"Snart gryr en NY dag" er en storstilt markering av kommunesammenslåingen av Tysfjord, Ballangen og Narvik. I denne konserten får du servert herlig nord-norsk musikk skrevet av Trygve Hoff. "Kjærlighetsvise i mørketid", "Snart gryr en dag", "Har en drøm" og "Nocturne i Nord" er noen av godbitene. Bak orkesteret fra Musikk i Nordland og solistene Karoline Åseng og Mikael Rönnberg ruver et kor på 150 sangere fra alle tre kommunene.Dirigent for prosjektet er Tor Halvard Nilsen som tidligere har mottatt Trygve Hoffs ærespris.

Les mer »

Vinterfestuka 2020 – Vamp

man, 16. mar - 2020 / 19:00 - 21:00

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Gjennom 28 år har de spilt inn 15 album og høstet mye heder og ære.

Les mer »

Riksteateret – Vaffelhjarte

tir, 24. mar - 2020 / 18:00 - 20:00

Vaffelhjarte handler om de to barna Trille og Lena i den lille bygda Knert-Mathilde. I Riksteatrets store familieforestilling følger vi de to oppfinnsomme barna gjennom liv og vaffelrøre ett helt år. De finner på masse moro, gjør rampestreker og har hemmeligheter sammen.

Les mer »

Kevin Kildal «Skamlaus»

fre, 27. mar - 2020 / 19:00 - 20:30

Kevin er utdannet tømrer fra Halsa i Meløy. Han reiste ut i den store verden i søken etter høyere utdanning og endte opp i Trondheim hvor han etter hvert skulle stryke på ingeniørutdanningen på grunn av sin prioritering av standup. Kevin har siden debuten i 2012 gjort show på alle de store klubbscenene i Norge, vært en snartur innom tv og satt opp sine egne turnéer.

Les mer »

mai 2020

En kveld med Ryan Giggs

fre, 1. mai - 2020 / 20:00 - 22:30

Sir Matt Busby var Old Trafford-manager i nesten 25 år. Sir Alex Ferguson satt ved roret i snaut 27 år. Ryan Giggs var 29 år i klubben i sitt hjerte. Kom som 14-åring, forlot som en legende. *** Dette arrangementet ble utsolgt i tidligere lokaler og er nå flyttet til Teatersalen. Billetter kjøpt til Malmen brukes her.

Les mer »
+ Export Events