Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Finn Hendelser

Hendelser Search

januar 2019

MiN- Nyttårskonsert

fre, 18. jan / 19:00 - 21:00

Velkommen til 2019 og nyttårskonsert fra våre eminente musikere i Musikk i Nordland! I tillegg til MiNensemblet får du også høre den fantastiske pianisten Christian Ihle Hadland, som blant annet har mottatt Den norske solistpris (2007) og Spellemannprisen for klassisk musikk (2014).

Les mer »

Balklang- Ønskelåten

lør, 19. jan / 18:00 - 20:00

Det har blitt en tradisjon at Balklang holder konsert i Teatersalen hver januar måned. Denne gang er det Ønskelåten som står på programmet- Folk ringer og de synger ! Velkommen til årets konsert med Balklang.

Les mer »

Chinese New Years Concert

tor, 24. jan / 19:00 - 20:30

Velkommen til Kinesisk nyttårskonsert i Narvik Kirke med Shenzhen Star Bright Choir fra provinsen Guangdong. Konserten har premiere her i Narvik og det er en historisk konsert som vi håper flest mulig vil få med seg.

Les mer »

REBUS med venner

fre, 25. jan / 21:00 - 23:00

REBUS er tilbake på scenen i storstua! En helaften med låter fra 70 og 80 tallet loves med låter som helt klart vil sende deg tilbake til gode minner fra den tiden da hockeysneis var helt OK

Les mer »

Noso- Poetisk reise

tor, 31. jan / 19:30 - 21:30

Bli med oss på turen fra Japan til Nord-Norge, via India og Frankrike.
Det internasjonale magasinet Gramophone beskriver kveldens solist Marianne Beate Kielland som en enestående og bunnsolid mezzosopran med sensitive kvaliteter, oppfinnsom i måten hun formidler tekst og ord, med en vakker klarhet og stor spennvidde i stemmen og med en stødig intonasjon.

Les mer »

februar 2019

Henning Kvitnes Trio

fre, 8. feb / 19:30 - 21:00

”40 år på veien – og 60 runder rundt sola”. Poetisk, melodiøst, rocka, humoristisk og personlig er stikkord - fra en jordnær sangpoet fra helt sørøst i landet – som de siste 10 -15 åra har hatt en eventyrlig publikumsoppslutning.

Les mer »

Riksteateret -Havboka

søn, 10. feb / 18:00 - 19:30

Når mennesket gråter, er tårene salte. Kommer også vi fra havet?

I en liten båt langt ute på Vestfjorden sitter forfatteren og hans venn. Under dem, langt nede i havdypet, har håkjerringa sitt rike. Det er denne haifisken de to har bestemt seg for å fange - et uhyre som kan være mer enn fem hundre år gammelt, og som i mangt er mennesket overlegent. Hva slags møte blir dette?

Les mer »

Nøkkelen til suksess!

tir, 12. feb / 19:00 - 21:00

Fagforbundet Narvik og Fagforbundet Ballangen har den glede og invitere våre medlemmer til foredrag med Adrian Lund.
Adrian Lund er hardt rammet av Tourettes, noe som innebærer mange ufrivillige lyder og bevegelser. På tross av dette har han jobbet 10 år i serviceyrket. Høsten 2016 stilte han som deltaker i 71˚ Nord.

Les mer »

UKM 2019

lør, 16. feb / 16:00 - 19:00

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Les mer »

Nordland Teater -Fuglane

tor, 21. feb / 19:00 - 20:30

Tarjei Vesaas stiller opp det nyttige og livskraftige mot det mytiske og poetiske i Fuglane. Vi trenger å balansere dette forholdet for å bli hele som mennesker.
Du er mitt nebb i mot stein, sier Mattis om Fuglen. Han blir fergemann og henter en mann til søsteren. Sine egne drømmer og lengsler tar han med seg ut på det store mørke vannspeilet.

Les mer »

Ankenes Blandakor med Ole Paus

lør, 23. feb / 19:00 - 21:00

Ankenes Blandakor feirer sitt jubileum med flere store begivenheter og en av disse er denne konserten med Ole Paus. Drømmen om å samarbeide med en av Norges flotteste ordsmeder og visekunstnere har blitt virkelighet!

Les mer »

mars 2019

Truls Svendsen – fra Æ til Å

fre, 1. mar / 19:00 - 20:15

Truls Svendsen har gjort karriere av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. Som en moderne Askeladd virrer han avgårde mot nye eventyr og denne gangen blir det et helt show. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd.

Les mer »

Truls Svendsen – fra Æ til Å

fre, 1. mar / 21:00 - 22:30

Truls Svendsen har gjort karriere av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. Som en moderne Askeladd virrer han avgårde mot nye eventyr og denne gangen blir det et helt show. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd.

Les mer »

Riksteateret – Helt Hekta

tir, 12. mar / 19:00 - 20:30

En teaterforestilling om oppvekst, lidenskap og ekte kjærlighet.

- Jeg har alltid elsket pappaen min. Men jeg husker ikke en eneste skogstur eller fisketur. Ingen felles middager. Det jeg savner, er å snakke fotball med ham. De mange, korte samtalene frem til kampstart, tekstmeldingene i pausen, den lengre praten etter kampen.

Les mer »

Vinterfestuka 2019 – VISER PÅ VEIEN

lør, 16. mar / 18:00 - 19:30

Konserten fremføres av Maria og Lars sammen og hver for seg, med et felles band bestående av: gitarist og musikalsk leder Bernt Rune Stray keyboardist og multiinstrumentalist Stein Austrud perkusjonist Karl Oluf Wennerberg.Vi garanterer en flott konsertopplevelse for publikum i alle aldre.

Les mer »

Vinterfestuka 2019 – Vidar Vang

ons, 20. mar / 19:00 - 20:30

De siste årene har bl. a VG hyllet Vidar som «En låtskriver i særklasse», Nordlys som «En nordnorsk bauta». Vinteren 2019 gleder Vidar Vang seg til å ta med kassegitaren, stemmen og historiene sine ut på veien for en rekke konserter i det akustiske formatet!

Les mer »

Vinterfestuka 2019 – The illusions of Alexx Alexxander

tor, 21. mar / 19:00 - 20:30

Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet. Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden! Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner, hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av hans uforklarlige shownummer, et show for 4 generasjoner! Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen.

Les mer »

Vinterfestuka 2019 – Minor Majority

fre, 22. mar / 19:00 - 20:30

Minor Majority debuterte i 2001 med albumet «Walking From Nicole’s» og ga ut seks kritikerroste album, som til sammen har solgt mer enn 180 000 fysiske eksemplarer. I 2006 vant de spellemann i klassen «beste popgruppe» for plata «Reasons to Hang Around.» Bandet har spilt over 500 konserter og turnert over hele Europa.

Les mer »

Vinterfestuka 2019 – Jack Stillwater

lør, 23. mar / 21:00 - 23:00

Det norske kritikerroste americana-bandet Jack Stillwater skal følge opp sin sagnomsuste "The Farmer Trilogy" (2016) i mars 2019, og returnerer med det til Vinterfestuka i Narvik. "The Farmer Trilogy" tok bandet gjennom hele landet, med 50 konserter fra Kristiansand til Hammerfest.

Les mer »

april 2019

Nordland Teater – Kollektivt selvmord

tor, 4. apr / 19:00 - 20:30

Det er midtsommer og – etter nok en konkurs – går direktør Rellonen inn i en låve for å skyte seg. Der finner han offiseren Kemppainen som holder på å feste et rep til en bjelke. Sammen bestemmer de seg for å utsette handlingene, og etter en lang diskusjon samme natt finner de en løsning de er fornøyd med: De vil samle selvmordskandidater fra hele landet til et seminar.

Les mer »

Klypa Show

fre, 5. apr / 19:00 - 20:30

Klypa og Kjell «Kjellen» Bigset ladar kanonene, og sprengjer ut eit splitter nytt humorshow. Med Kjellen i hovudrolla og i fri dressur, er det duka for eit skikkelig oppgjer med det moderne liv. Gjennom Kjellen sine auge får vi eit unikt skråblikk på den til tider vanskelege reisa gjennom livet. Her vil nok dei fleste kjenne seg att. Vi får sjølvsagt også helse på livssnyltaren Palle, saman med eit par heilt nye ansikt i Klypa-universet.

Les mer »

mai 2019

Riksteateret – Bukkene Bruse lager rumpebrann

fre, 3. mai / 18:00 - 19:00

Bukkene Bruse vender tilbake og setter fyr på rumpa til trollet!

Bukkene Bruse lurer på hva de skal gjøre i ferien. De to minste vil helst til utlandet, men den største synes det blir altfor dyrt. Han vil heller på setra som de brukte å gjøre før. "Æsj," sier de to minste. "Det treige fjellet." Den største bukken lokker med trollet og vafler på setra, og til slutt drar de av gårde. Men hvor er det blitt av trollet?

Les mer »

DumDum Boys

tor, 30. mai / 21:00 - 23:00

DumDum BoysGjør dere klar til rock’n roll av ypperste klasse når DUMDUM BOYS kommer til Narvik på 30.mai 2019 (Kr.Himmelfartsdag). Vi har jobbet i flere år med å få besøk av det som regnes som Norges beste rockeband og er veldig glad for å endelig kunne tilby denne konserten til vårt publikum i denne regionen. Dette er musikk for både unge og litt mere voksne men kjente sanger som: Splitter Pine, Enhjørning, Metallic Hvit, En vill en, Hagelangs og Tyven…

Les mer »

september 2019

Eggum & Sivertsen: VI TO (er ikke Romeo og Julius).

fre, 6. sep / 19:00 - 20:30

Ryktet forteller at Eggum og Sivertsen har lagt nye planer, og tatt noen nye (gitar)grep.
Forrige gang de reiste på turné var det med stor suksess og fullsatte saler over hele landet, og nå har altså de to gitarkameratene funnet sammen igjen, og er klare med både nye og gamle sanger.

Les mer »

Creedencemania med Fortunate sons

fre, 20. sep / 20:00 - 22:00

1969 er året som ga oss Woodstock, Månelandingen, Vitnamkrigen og store sosiale endringer over hele kloden. Og ikke minst er det året hvor Creedence Clearwater Revival ga oss hele tre(!!) klassiske album og hits som Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River, Down on the Corner, Cotton Fields, Fortunate Son, Midnight Special og mange fler!

Bli med på en reise tilbake til året Creedence eide; bli med på CreedenceMania 1969!

Les mer »

oktober 2019

Nordland Teater – Narvik

tor, 3. okt / 19:00 - 21:00

Hitler led sitt første nederlag i slaget om Narvik. Norske og allierte styrker gjenerobret byen etter harde kamper, før krigens gang førte til at man oppgav Narvik. En av soldatene som dro, en ung gutt fra Liverpool, måtte ikke bare forlate Norge, men også sitt liv kjærlighet, en ung norsk jente.
Narvik vant «Best New Play at the UK Theatre Awards 2017». Stykket er musikkteater og Norgespremieren er selvsagt i Narvik 3. oktober 2019 i Narvik Kulturhus.

Les mer »

november 2019

Ørjan Burøe – Store Gutter Gråter ikke

lør, 9. nov / 19:00 - 20:30

Ørjan Burøe var på besøk hos oss høsten 2018 med stor suksess og vi er glad for å få han tilbake også høsten 2019. Er det riktig at Store gutter ikke gråter ?

Les mer »

Riksteateret – Jungelboken

søn, 10. nov / 17:00 - 19:00

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Les mer »
+ Export Events