Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

februar 2020

Operahistorien på 60 minutter

fre, 28. feb / 19:00 - 20:00

Operahistorien på 60 minutter (hvis vi rekker det) er en humoristisk forestilling som tar for seg hele operahistorien på 60 minutter. Med forestillingen ønsker vi å vise at operaformen favner mye mer enn bare Carmen, og at kunstformen opera på ingen måte er utdatert. Ved å fremføre høydepunkter fra hele operahistorien inviterer vi publikum til å oppleve opera på sitt beste, i en uformell og humoristisk ramme.

Les mer »

mars 2020

Vinterfestuka 2020 – Earth, Wind & Fire med Ole Børud og Hærens musikkorps

fre, 13. mar / 19:00 - 20:30

I forbindelse med øvelsen Cold Response 2020, og som åpning av Vinterfestuka i Narvik, holdes det en gratiskonserter som gave til sivilbefolkningen i området som takk for at det benyttes sivilt område under øvelsen. På scenen stiller Hærens musikkorps, som er det eldste profesjonelle blåseorkester i den nordlige landsdelen med historie tilbake til 1911.

Les mer »

Vinterfestuka 2020 – Det Betales

lør, 14. mar / 19:00 - 20:30

Det Betales fra Drammen er kjent for de fleste, og mer enn 40 år på veien har gjort bandet legendariske. Forrige gang de gjestet Narvik trillet avisa Fremover terningkast 6 og skrev: “Det sniker seg inn enn tanke: Er kopien bedre enn originalen? Vi lar den smått absurde refleksjonen ligge og konkluderer med en deilig nostalgitripp ned Penny Lane…eller memory lane, om du vil.” Fremover, 10.03.18.

Les mer »

Vinterfestuka 2020 – Snart gryr en ny dag!

søn, 15. mar / 19:00 - 21:00

"Snart gryr en NY dag" er en storstilt markering av kommunesammenslåingen av Tysfjord, Ballangen og Narvik. I denne konserten får du servert herlig nord-norsk musikk skrevet av Trygve Hoff. "Kjærlighetsvise i mørketid", "Snart gryr en dag", "Har en drøm" og "Nocturne i Nord" er noen av godbitene. Bak orkesteret fra Musikk i Nordland og solistene Karoline Åseng og Mikael Rönnberg ruver et kor på 150 sangere fra alle tre kommunene.Dirigent for prosjektet er Tor Halvard Nilsen som tidligere har mottatt Trygve Hoffs ærespris.

Les mer »

Vinterfestuka 2020 – Vamp

man, 16. mar / 19:00 - 21:00

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Gjennom 28 år har de spilt inn 15 album og høstet mye heder og ære.

Les mer »

Vinterfestuka 2020 – OVERSETT – Klassikere på nordnorsk

tir, 17. mar / 19:00 - 20:30

Marthe Valles vare formidlinger av allmennmenneskelige forhold i kombinasjon med Håvard Lunds hånd om arrangering og produksjon sikrer et resultat av høy kvalitet til denne konserten. Til Vinterfestuka tar de med seg en stryketrio fra Sverige og Finland via Arctic Pulse prosjektet. Velkommen til en unik konsertopplevelse!

Les mer »

Vinterfestuka 2020 – Operapub med Arctimus, Ingebjørg Kosmo og Magne Fremmerlid

tir, 17. mar / 21:00 - 22:30

Operapub med Arctimus trio er nå blitt en årelang tradisjon på Vinterfestuka. Denne forestillingen settes opp på et titalls små steder i Nordland og Troms, og fornyes hvert år med nye solister og nytt program. Her blir det fullt så det gjelder å være tidlig ute for å sikre deg billlett!

Les mer »

Vinterfestuka 2020 – Oscar Danielson

ons, 18. mar / 19:00 - 20:30

Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har!

Les mer »

Vinterfestuka 2020 – Sizzle Ohtaka

ons, 18. mar / 21:00 - 22:30

Sizzle er en utforskende og allsidig vokalist fra Tokyo i Japan som begynte sine studier innen sang allerede som sjuåring. Siden da har hun blant annet gitt ut tjueto album, komponert og regissert musikken til det prisbelønte barneprogrammet «NHK Nihongo de Absodo», fått tildelt Grammy Award for beste korprestasjon på sitt album «Furusato», og sunget under avslutningsseremonien på Lillehammer i 1994. Sizzle beveger seg fritt mellom sjangrenes grenser, men har klare røtter i Jazz og World Music.

Les mer »

Vinterfestuka 2020 – Svein Haugen – Bassist, men ikke minst

tor, 19. mar / 19:00 - 20:30

Svein Haugen feirer 60 år som artist og inviterer sammen med Vinterfestuka til jubileumsforestilling med en reise gjennom et rikt musikkliv!

For å starte med konklusjonen: hadde ikke min familie flyttet til Narvik i 1958, hadde jeg aldri blitt musiker. Sagt på en annen måte, var det et større kulturelt sjokk for meg å flytte fra et lite fiskevær på ytre Senja til Narvik, enn det var å flytte fra Narvik til Oslo seks år senere.

Les mer »

Vinterfestuka 2020 -Svensk Aften Vreeswijk & Afzelius

fre, 20. mar / 19:00 - 20:30

Björn Afzelius og Cornelis Vreeswijk er to av Sveriges største artister gjennom tidene. Siste fredag i Vinterfestuka kan du oppleve de udødelige sangene til begge legendene i Teatersalen på Narvik Kulturhus. Vreeswijkkvartetten vil gi oss smakebiter fra Vreeswijks rikholdige katalog mens Peter Wemö og Stine Solberg Løvdal tolker Afzelius slik kun de kan.

Les mer »

Vinterfestuka 2020 – Hilsen Terje Nilsen

lør, 21. mar / 19:00 - 20:30

Hilsen Terje NilsenVinterfestuka T erje Nilsen er en av Nord-Norges mest anerkjente musikere og låtskrivere, kjent for låter som “Mjelle” og “Blå ballade”. Hans bortgang i mars 2019 ga Torgeir Steinsland og Sindre Myrbostad ideen om å samle et knippe sortlandsmusikere for å hylle hans musikk. Låtene spenner fra melankolske kjærlighetssanger og rølpete viser til barnesanger for både barn og voksne. Dette prosjektet ble produsert til Sortland Jazzfestival og de nye versjonene av Nilsens låter ble presentert for Sortlandspublikummet under…

Les mer »

Vinterfestuka 2020 – Jens Wendelboe Quintet

lør, 21. mar / 21:00 - 22:30

Jens Wendelboe Quintet spiller utelukkende originalmateriale av bandlederen selv. Musikken bærer tydelig preg av Wendelboe´s fascinasjon for ulike stilarter og uttrykksmåter. Bandet så for første gang dagens lys da de spilte for utsolgt hus under Oslo Jazzfestival i 2019. Trombonist, arrangør, komponist og bandleder Jens Wendelboe har i flere tiår vært en av landets desidert mest profilerte musikere.

Les mer »

Riksteateret – Vaffelhjarte

tir, 24. mar / 18:00 - 20:00

Vaffelhjarte handler om de to barna Trille og Lena i den lille bygda Knert-Mathilde. I Riksteatrets store familieforestilling følger vi de to oppfinnsomme barna gjennom liv og vaffelrøre ett helt år. De finner på masse moro, gjør rampestreker og har hemmeligheter sammen.

Les mer »

Nordland Teater – Solaris

ons, 25. mar / 19:00 - 20:30

Forestillingen er basert på sci-fi-romanen SOLARIS av den polske forfatteren Stanislaw Lem. Boken er regnet for å være en klassiker innen sci-fi sjangeren, og er blitt filmatisert flere ganger. I vår versjon for teatret er den dramatisert av Anna Bache-Wiig, kjent som en av manusforfatterne bak blant annet TV-serien Frikjent og filmen Utøya 22. juli. For Nordland Teater har hun med sin SOLARIS skapt en intens thriller og et fortettet kammerspill for tre skuespillere.

Les mer »

Kevin Kildal «Skamlaus»

fre, 27. mar / 19:00 - 20:30

Kevin er utdannet tømrer fra Halsa i Meløy. Han reiste ut i den store verden i søken etter høyere utdanning og endte opp i Trondheim hvor han etter hvert skulle stryke på ingeniørutdanningen på grunn av sin prioritering av standup. Kevin har siden debuten i 2012 gjort show på alle de store klubbscenene i Norge, vært en snartur innom tv og satt opp sine egne turnéer.

Les mer »

april 2020

Balklang synger ABBA

lør, 18. apr / 18:00 - 20:00

Vi ønsker hjertelig velkommen til en reise tilbake til 70-tallet, og til et gjenhør med sanger fra et helt ti-år, med Balklang sin versjon av ABBA.

Les mer »

flere farger Narvik

tor, 23. apr / 18:30 - 20:30

Velkommen til årets utgave av "flere farger" hvor vi møter barn og unge fra Narvik, Ballangen, Bjerkvik og Kjøpsvik. Instruksjon og kunsterisk ansvar: Brith Trude Rist og Trine Mikalsen

Les mer »

«SCHØYEN, SKÅBER & CESS – TRE ELEFANTER I ROMMET»

lør, 25. apr / 19:00 - 20:30

Schøyen, Skåber og Cess marsjerer sin seiersgang til Narvik!

”Tre elefanter i rommet” har blitt en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo og suksessen har fortsatt på turné. Både publikum og presse elsker denne energibomben av en forestilling, hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best. Og nå er det nærmere 100.000 mennesker som har fått med seg denne forestillingen.

Les mer »

Ekstraforestilling «SCHØYEN, SKÅBER & CESS – TRE ELEFANTER I ROMMET»

lør, 25. apr / 21:00 - 22:30

Schøyen, Skåber og Cess marsjerer sin seiersgang til Narvik!

”Tre elefanter i rommet” har blitt en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo og suksessen har fortsatt på turné. Både publikum og presse elsker denne energibomben av en forestilling, hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best. Og nå er det nærmere 100.000 mennesker som har fått med seg denne forestillingen.

Les mer »

mai 2020

En kveld med Ryan Giggs

fre, 1. mai / 20:00 - 22:30

Sir Matt Busby var Old Trafford-manager i nesten 25 år. Sir Alex Ferguson satt ved roret i snaut 27 år. Ryan Giggs var 29 år i klubben i sitt hjerte. Kom som 14-åring, forlot som en legende. *** Dette arrangementet ble utsolgt i tidligere lokaler og er nå flyttet til Teatersalen. Billetter kjøpt til Malmen brukes her.

Les mer »

september 2020

Astrid S: WORLD TOUR PART ONE

lør, 26. sep / 21:00 - 23:00

Astrid S har hatt en eventyrlig suksess i de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. 20-åringens debut-ep inkluderte en av hennes største hits«Hurts So Good», og låpå listene i 21 land. Siden har hun sluppet flere EP ́er med stor internasjonal suksess.

Les mer »

april 2021

12 gode råd – fra to menn med lav utdanning

tor, 29. apr - 2021 / 19:00 - 20:30

NB! Merk årstallet, gjelder 2021. Fra alle kanter strømmer det på med råd om hvordan du bør leve livet ditt. Men de beste rådene får du selvfølgelig fra dem som gir flest. Og ingen gir flere råd enn menn med lav utdanning.

Les mer »
+ Export Events