Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Nyttårsgalla – Musikk i Nordland

fre, 14. jan / 19:00 - 20:30

Nyttårsgalla

Musikk i Nordland

 

M

USIKK I NORDLAND markerer starten på det nye året med konsert og byr på en bukett av festlige og sprakende klassiske verk.
Konserten vil bli en musikalsk reise gjennom Europa og dere vil få høre verker av blant andre Puccini, Strauss og andre kjente komponister.

Hva er vel en nyttårskonsert uten valser av Strauss-slekten? Familien Strauss, spesielt Johann Strauss d.y. var valsekonger i Wien i slutten av forrige århundre, med eget orkester som spilte ved festlige og høytidelige anledninger. Wienervalser er dessuten blitt synonymt med nyttårskonsert takket være de tv-sendte konsertene fra Wien. Her har dere sjansen til å få høre de mest kjente wienervalsene spilt live, noe som garantert vil gi nyttårsstemning.
Den musikalske reisen vil også ta dere videre til operaens Italia. Operaarier hører også til tradisjonen med nyttårskonserter, og Musikk i Nordland spiller musikk fra de mest kjente operaene av Puccini. Opera som musikksjanger inneholder mye dramatikk, og musikken vil formidle mye «hjerte og smerte».

Musikk i Nordland er kjent for å ha et bredt repertoar. Denne konserten er viet det klassiske repertoaret og blir som man forventer seg av en klassisk nyttårskonsert, festlig musikk og god stemning. Det blir musikk som spraker som fyrverkeri, valser som gir dansefot og operamusikk som forfører.
Så knyt slipset eller sløyfa, ta på deg finstasen, tiaraen og penskoene og kom! Dette blir en sprudlende festkveld med mye spilleglede!

MEDVIRKENDE:
Mark Bennett – Trompet
Tor Johan Bøen – Fiolin
Miriam Helms Ålien – Fiolin
Lazar Miletic – Bratsj
Elisabeth Lund Tomter– Bratsj
Hans-Urban Andersson – Cello
Benjamin Lund Tomter– Cello
Edel Bolstad – Klaver
Håkon Skyberg – slagverk

14

jan
2022
Nyttårsgalla MiN
fre: 19.00
Teatersalen
  • Ordinært kr. 250
  • Honnør kr.200,-
  • Student og barn u 16, kr,150,-
  • Ledsager rabatt mot gyldig leg.

Detaljer

Dato:
fre, 14. jan
Tid
19:00 - 20:30