Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Torn & Rose i eventyrland – Nordland Teater

ons, 13. sep / 18:00 - 19:30

Torn & Rose i eventyrland

Nordland Teater

 

K

rise! Eventyrland har begynt å miste sin magi, og det er like før det blir snipp snapp snute for alle de vidunderlige skapningene som bor i landet bortenfor stjernestøvet.
I et forsøk på å løse dette problemet inviterer Torn og Rose – etterkommerne etter en av Eventyrlands mest kjente dronninger –publikum til omvising i Eventyrland for aller første gang!
Men i det omvisingen starter begynner underlige ting å skje, og sammen med publikum må Torn og Rose kjempe sitt livs kamp for å redde Eventyrland.

Familieforestillingen er produsert av Nordland Teater, Teater Vestland og Teatret Vårt. Vi blander de eldste teatertriksene i boka med den aller nyeste teknologien for å gi publikum en teateropplevelse som Europa aldri har sett maken til.

Ta med hele familien inn i dette fengslende, morsomme og actionfylte eventyret. Tror du ikke på drager og feer fra før, kommer du garantert til å gjøre det når forestillingen er ferdig!

Passer for alle modige eventyrere fra 6 til 100 år.

Urpremiere 30. august 2023 på Nordland Teater,
turné i Nordland august/september 23,
deretter turné med Teater Vestland i Vestland fylke i oktober/november 2023,
og nypremiere på Teatret Vårt januar 2025, med påfølgende turné i Møre og Romsdal.

En opplevelse for sansene

Grensen mellom virkelighet og den simulerte verden blir uskarp når du dykker inn i en annen verden visuelt, akustisk eller ved berøring. I Augmented Reality (AR) legges virtuell informasjon og objekter over den virkelige verden. Denne opplevelsen beriker den virkelige verden med digitale detaljer som bilder, tekst og animasjoner, som er tilgjengelig gjennom AR-briller eller via skjermer, nettbrett og smarttelefoner. Brukere er ikke isolert fra den virkelige verden, men kan samhandle og se hva som skjer foran dem.
Du er kanskje kjent med Pokémon GO-spillet, som simulerer digitale skapninger i den virkelige verden, og har du noen gang tryllet frem hatter eller briller i ansiktet ditt i Snapchat? Da vet du to av de mest kjente eksemplene på AR.

Torn & Rose i eventyrland
Dramatikar og regissør Cecilie Grydeland Lundsholt
Scenograf og kostymedesignar Birgitte Strid
Dramaturg Kristian Lykkeslet Strømskag
Komponist og lyddesignar Johann Prell
Lysdesignar Vegar Angel Andreassen
Videodesignar David Lejard-Ruffet
Prosjektleiar, Glitch Studios Sami Hamid, Tobias Barvik
Animatør Onat Döker
Teknisk rådgjevar, ARShows Isaac Barel
Produksjonsrågjevar, ARShows Sasha Kreindlin

Medverkande Carina Furseth, Peder Lauvås, Linda Mathisen( turné Nordland fylke), Idun Losnegård (turné i Vestland fylke) Johanna Mørck (turné i Møre og Romsdal)

13

sep
2023
Torn & Rose i eventyrland
ons: 18.00
Teatersalen
  • Ordinært kr. 300,-
  • Barn under 13 år, kr.240,-
  • Ung mellom 13 og 19 år, kr.260,-
  • Honnør og student kr. 290,-

Detaljer

Dato:
ons, 13. sep
Tid
18:00 - 19:30