« Alle Arrangementer

the Fat Rats

på Malmen

T

The Fat Rats fra Tromsø er ekte, velsmurt rockabilly sjalabais. The Fat rats er old school rock`n roll i en os av svidd gummi, hårlakk og sprit. Damene vil danse og gutta smiler i kinnskjegget og øyner en sjanse. Det handler om fest og svett moro, noe blant annet Bukta festivalen, Lofotjazz festivalen og Blues i mørket festivalen har fått erfare. De har spilt i puber og klubber fra Oslo til Honningsvåg, 120 spillinger siden 2015. Det er en erfaren og skolert gjeng musikere med en ekte professor innen gitar i Tore Morten Andreassen Figenschow! Deres debutalbum ble sluppet i 2019, den første rockabillyskiva noensinne fra landsdelen. Ta frem brylkremen eller polkadottkjolene og hiv deg med på festen! Den som ikke liker rockabilly er en surpomp!

Pressen skriver:

«Digger Per Ivar. En fantastisk frontfigur og ditto låtskriver, som jeg alltid blir i godt humør av, og som er en evig påminnelse om hva rock’n’roll var ment å være, nemlig en kilde til fest, umoral og infantil moro.» Egon Holstad, iTromsø

«Om du ikke har hørt The Fat Rats før, så er det bare å puske seg avgårde neste gang de spiller i nærheten av deg. Liker du klassisk rock, synes at 50-tallet er knall, og har sansen for alt fra The Cramps til Cochran, ja, da blir du å kose deg, samtidig som du får trimmet lattermusklene.» TheWilhelmsens.com

«Et band som drar fram godstemning og solskinn i selv de mørkeste kroker og avkroker.» Senjakultur.no

The Fat Rats debut album

[http://#https://www.facebook.com/pages/The-Fat-rats/1569743259922141]Facebook