Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Tante Grusom – Hålogaland Teater

tor, 16. feb - 2023 / 18:00 - 19:10

Tante Grusom

Hålogaland Teater

 

V

arsko her! Tante Grusom kommer til Narvik!

På Saxby Hall våkner Stella opp fra koma og husker ingenting av bilulykken som drepte foreldrene hennes. Hun er nå enearving av Saxby herregård. Det er imidlertid en annen som vil slå kloa i herregården, nemlig hennes grusomme tante Alberta. Sammen med sin bayerske ugle og med en rekke skitne triks forsøker hun med all sin makt å forhindre at Stella arver gården. Heldigvis får Stella hjelp fra overraskende hold, og sammen sørger de for at tante Alberta får større og mer bisarre utfordringer enn hun hadde forestilt seg.

Tante Grusom er proppfull av galskap og situasjonskomikk, men bak all moroa ligger det alvor og en dyp kjærlighet til det å være barn og deres magiske verden. I Walliams´ verden er barna helter, mens de voksne får gjennomgå. Akkurat sånn det bør være!

David Walliams har toppet bestselgerlistene i Storbritannia i nærmere 15 år og har flere ganger vært nominert til Roald Dahl Funny Prixe. Når Tante Grusom får norgespremiere på Hålogaland Teater, er det i regi av Morten Røsrud. Røsrud står bak forestillinger som

 

Av:
David Walliams. Dramatisert av Neal Foster

16

feb
2023
Tante Grusom
tors: 18.00
Teatersalen
  • Ordinært kr. 350,-
  • Barn u.15 års, kr.170,-
  • Ung u.30 år, kr.230,-
  • Familie, 2 voksne + 2 barn, kr.200,- pr.person. NB! Minimum 4 pers.
  • Ledsagerrabatt mot gyldig legitimasjon 

Detaljer

Dato:
tor, 16. feb - 2023
Tid
18:00 - 19:10