« Alle Arrangementer

NYTTÅRSGALLA

med Musikk I Nordland

T

redveåringen Musikk i Nordland fortsetter å markere sitt jubileumsår (2022) og vil avslutte det på samme måte som vi begynte det – med en feststemt nyttårsgalla!

MIN er kjent for å ha et bredt repertoar. Denne konserten er viet det klassiske repertoaret og blir som man forventer seg av en klassisk nyttårskonsert, festlig musikk og god stemning. Det blir musikk som spraker som fyrverkeri, valser som gir dansefot og operamusikk som forfører, i tillegg til noe med en moderne tvist som vil få deg til å både le og gråte.

Konserten vil bli en musikalsk reise gjennom Europa og dere vil blant annet få høre verker av storheter som Strauss, Puccini, Saint Saëns og ABBA! Det vil bli gjesteopptredener av den fantastisk morsomme Elisabeth Moberg kjent fra bl.a. Kvinner på randen(NRK) og vår helt egen Narvikjente Nina Gravrok, Sopran ved Den Norske Opera.
Så knyt slipset eller sløyfa, ta på deg finstasen, tiaraen og penskoene og kom! Dette blir en sprudlende festkveld med mye spilleglede!

Medvirkende musikere:
Tor Johan Bøen – Fiolin
Miriam Helms Ålien– Fiolin
Lazar Miletic – Bratsj
Hans-Urban Andersson – Cello
Marina Kan Selvik– Klaver
Mark Bennett – Trompet
Kristoffer Almås – slagverk

Varighet: ca. 1t. 40 min. med pause.

Nyttårsgalla med Musikk I Nordland
fre: 19.30
Teatersalen
Billettpriser:
  • Ordinært kr.295,-
  • Honnør kr. 240,-
  • Ung under 30 år, kr.150,-
  • Barn under 16 år, kr.50,-
  • Gruppe, min.10 personer, kr.240,- pr.person (gruppebilletter bestilles direkte hos Narvik Kulturhus)
  • Ledsagerrabatt mot gyldig legitimasjon

Dato: