Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Familieforestilling//Tonje Unstad

lør, 17. des / 12:00 - 13:30

Familieforestilling//Tonje Unstad

Barnekonsert

T

onje Unstad har i mange år gjort konserter for barn, med to forestillinger som følger hver sin barneplateutgivelse. Mygga og Flua, er en konsert som ble til i forbindelse med Tonjes første barneplate i 2011, og er en populær forestilling som har vært spilt over hele landet, og fortsatt spilles. Musling med melk kom ut i november 2018, og konsertforestillingen som følger platen hadde da allerede vært spilt flere ganger fra scenen.

Både «Mygga og Flua» og «Musling med melk» består av Tonjes egenkomponerte sanger. Det er tett dialog med publikum underveis, og barna er delaktige på ulikt vis fra start til slutt. Begge forestillingene har også elementer av figurteater/dukkespill.

Musling med melk (2018)

«Tonje Unstad er endelig tilbake med nye barnesanger, denne gangen på en plate hvor vi stuper rett ned i havet og møter sjøstjerner, børstemakk og rare maneter. En fæl og berykta sjørøver seiler rundt på havets bunn, og tang og tare skjuler glitrende hemmeligheter. Etter mange år på veien med kritikerroste «Mygga og Flua», er det en etterspurt plate som har releasefdato 23.11.18, og som vil forundre og more barn i alle aldre i lang tid fremover.»

Mygga og Flua (2011)

I fra øyeblikket det bitte lille rusket forlater fingertuppen og flyver ut i den store verden, blir vi tatt med inn i Tonjes univers av krabbekirkegårder, grådige tannféer og slitne rockekråker. Og hva er det egentlig som gjemmer seg I kofferten? Tonje Unstads barnekonserter er små forestillinger som engasjerer og begeistrer fra første stund.

Her fanges ungene i et spennende univers av originale sanger og magiske hendelser! Unstad kommuniserer med både barn og foreldre, og har vakt begeistring på scener over hele landet. Innholdet er basert på den kritikerroste barneplata «Mygga og Flua» som mottok Spellemannsprisen I 2012.

17

des
2022
Familieforestilling//Tonje Unstad
Lør: 12.00
Teatersalen
  • Ordinært kr. 100,-

Detaljer

Dato:
lør, 17. des
Tid
12:00 - 13:30
Kategori for Arrangement: