Laster Hendelser

« All Hendelser

AVLYST – Vinterfestuka 2021 – Operaaften

lør, 13. mar / 19:00 - 20:30

Vinterfestuka 2021

Operaaften med Musikk i Nordland

 

M

usikk i Nordland inviterer til Operaaften i Narvik Kulturhus. Med seg på laget har de fått sopranen Birgitte Christensen (fra Gildeskål kommune) og tenoren Thor Inge Falch (fra Ballangen) og studenter fra universitetet i Tromsø. Medvirkende musikere på konserten kommer fra Musikk i Nordland, ekstra musikere samt musikere fra Ensemble Oscar, distriktsmusikerne i Ofoten.
Publikum vil få høre klassiske perler fra opera- og operettelitteraturen.
Vi ønsker varmt velkommen til en hyggelig operaaften i teatersalen!»

Birgitte Christensen:
Birgitte Christensen er utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Hun har vært ansatt ved operaen i Innsbruck og hun har gjestet en rekke ledende operahus og festivaler i Europa og Sør-Amerika, som Opéra National de Paris, Theater an der Wien, Staatsoper Berlin, Komische Oper Berlin, Staatsoper Dresden, Staatsoper Stuttgart, National Theater Mannheim, Badisches Staatstheater Karlsruhe, Opéra de Versailles, Teatro Municipal Santiago de Chile og det legendariske Bolshoi-teatret i Moskva.

Hun er en meget etterspurt konsertsangerinne, med et usedvanlig bredt repertoar som spenner fra tidlig barokk til samtidsmusikk. Blant hennes CD-innspillinger kan nevnes Gionata in Contis DAVID med dirigenten Alan Curtis og Telemanns BROCKES PASSION med dirigenten René Jacobs.

Thor Inge Falch:
Thor Inge Falch startet sin sangutdannelse på Østlandets musikkonservatorium i Oslo, og fortsatte der etter på Operahøgskolen i Oslo. Han har også 6 måneder med private studier hos Prof. Andre Orlowitz i København. Thor Inge var fast tilknyttet Den Norske Opera fra 1996 til 2019. Og har der gjort alt mulig, fra å synge store tittelroller til å ha bare talt dialog. Han har også medvirket i operaoppsetninger i Sverige, Danmark, Latvia og Tyskland. Thor Inge har sunget konserter med alle de store orkestrene i landet. Og er en ettertraktet konsertsanger. Det morsomste han vet er å synge på pub med løs snipp og en god historie på lager.

13

mar
2021
Operaaften med Musikk i Nordland
lør: 19.00
Teatersalen
  • Ordinært kr. 250,-

Detaljer

Dato:
lør, 13. mar
Tid
19:00 - 20:30