Gå til hovedinnhold Gå til søk
lørdag
28. oktober
20:00 - 21:30

Verøna

& Ola Asdahl Rokkones

Ordinært  kr. 250,-
Student  kr. 180,-
Billettinformasjon

Nord-Frankrike møter Nord-Norge i et spennende musikalsk landskap, når den allsidige saxofonisten Ola Asdahl Rokkones tar med seg jazzkvintetten Verøna ut på turné!

Et sted mellom en Shakespeares drømmeforestilling av Italia, England og Kenny Wheelers veldreide komposisjoner, og majestetiske norske landskap, har Verøna i over 10 år utforsket retninger i den europeiske jazzen, uten hastverk og med ærbødighet. Resultatet er like dynamisk og skiftende i lynnet som den nordnorske naturen; tidvis poetisk og tidvis groovy og energisk.

Selv om Verøna holder til i Caen, er de svært tiltrukket og inspirert av nordisk jazz – med et stort fokus på sensibilitet, klang og klangfarger. Derfor staver de også bandnavnet med en norsk Ø, en bokstav som ellers ikke finnes på fransk. Rokkones er på sin side en musiker som har fått internasjonal anerkjennelse for flere av sine utgivelser og prosjekter innenfor et bredt spekter av sjangre. Musikken vi får høre er originalmusikk, komponert av pianist François Chesnel, trompetist Samuel Belhomme, og saxofonist Ola Asdahl Rokkones. Turnéen er støttet av Nordnorsk Jazzsenter, Norsk Jazzforum, CNM og Spedidam.

Medvirkende:
François Chesnel – piano
Bernard Cochin – kontrabass
Ariel Mamane – slagverk
Samuel Belhomme – trompet
Rémy Garçon – saxofoner
Ola Asdahl Rokkones – saxofoner

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.