Gå til hovedinnhold Gå til søk
fredag
8. desember
22:00 - 03:30

Topcoat

på Malmen

Malmen
Ordinært  kr. 200,-

Bandet Topcoat kommer fra Harstad, og ble etablert helt tilbake i 1985 av brødrene Lars Inge og Jan-Harald Pedersen. Målet med bandet var å lage et innovativt og tøft band som skulle være landsdelens kuleste! Og det kan vi med trygghet si gikk helt etter planen!

Dagens utgave av bandet fremstår som den beste noensinne:

De opprinnelige brødrene er fortsatt med og trakterer gitar/hovedvokal og bass fortsatt. Rutine er disse karenes mellomnavn.

På trommer har bandet normal sett med seg Kim Karlsen fra Tromsø. Verdens blideste trommeslager som du blir i godt humør av å se på! Keyboards trakteres av Kenneth Hammer, en særs dyktig musiker som har levd av musikk siden han var 17 år. Han begynte i bandet i 1994.

På leadgitar har vi med oss en av Norges beste gitarister, Lars Rune Rebbestad fra Hammerfest. Dette er mannen som virkelig kan fyre av de feteste gitarsoloene!

I tillegg til å velge de beste låtene har bandet et par andre varemerker; fete medleys der du får essensen av mange låter komprimert i et effektivt og allsangvennlig format. I tillegg synger alle i bandet, og det gir virkelig muligheter når det skal gjøres flerstemt sang!

Velkommen!

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.