Laster Hendelser

« All Hendelser

STORMAN – Christina gir tilbake

lør, 30. apr / 19:00 - 20:30

cover2

STORMAN

Christina gir tilbake

B

andet STORMAN, tidligere kjent som Christina Remman Band, gir endelig ut musikk etter et par år med plateinnspilling i Storø Studio i Bjerkvik. De første seks smakebitene er nå tilgjengelig for nedlasting og strømming på bla. Spotify og iTunes. Sangen Du e den har allerede vært spilt på NRK P1 Nordlandssendingen og er fast på spillelisten der fra slutten av august. De øvrige fire låtene kommer fortløpende og albumet er i pop-rocksjangeren. Koronaen har forsinket det hele men også bidratt med inspirasjon. Bandet har valgt å skifte navn til STORMAN [Stårm´an], etter den første låten de jobbet med. Det er også den første teksten Christina skrev på nordnorsk.

Mange vil kanskje si at Storman er svært så beskrivende for tematikken i Christinas tekstmateriale. At det har stormet i hennes liv, og særlig i oppveksten, er godt kjent. ADHD, utagering, angst, depresjoner og rus har satt preg på henne. I ungdomstiden begynte hun å spille gitar og lage egne sanger. Etter hvert var det akkurat dette som skulle vise seg å bli det som berget henne ut av den vanskeligste tiden. Hun fikk her kanalisert uroen og etter hvert fikk musikken en stadig større rolle i livet hennes.

Christina ønsker med denne konserten å takke alle som har støttet henne i en vanskelig tid og overskuddet av konserten går til Rus og psykiatri i Narvik.

30

apr
2022
Storman- Christina gir tilbake
lør: 19.00
Teatersalen
Billettpriser:
  • Ordinært kr.275,-
  • Honnør og student kr.200,-
  • Ledsagerrabatt mot gyldig legitimasjon

Detaljer

Dato:
lør, 30. apr
Tid
19:00 - 20:30