Laster Hendelser

« All Hendelser

Shine On – A tribute to Pink Floyd

lør, 19. des / 20:00 - 22:30

Shine On

A tribute to Pink Floyd

D

et startet med en kompisgjeng som dyrket musikken til Pink Floyd, de skulle bare ha en lokal konsert. Slik ble det ikke. Fra 2013 til 2016 fylte de kulturhus på kulturhus i Nord-Norge til randen, med seksere på terningkastene var musikkjournalister og publikum i ekstase.
Etter noen års tenkepause er Shine On nå klar for et nytt Pink Floyd eventyr.
Med noen nye navn i bandet: Geir-Ove Mortensen på bass, Anette Dalbakk og Veronica Antonsen i kor-rekka, er bandet nå klar til å besøke kulturhus rundt i Norge med sitt splitter nye Pink Floyd show.
Den røde tråden i Pink Floyd´s visuelle og auditive verden er rød som midnattssola men Shine On gjør dette på sin egen sjarmfulle måte, med dyp respekt for originalmaterialet.

Fra Fremover:
«Helt fra første klimpring på gitarene blir det slått fast at disse guttene behersker instrumentene på et vis som nok ville gjort David Gilmour svært stolt»
Fra Hålogaland avis:
«Gjennom drøyt tre timer serverte musikerne fra Salangen, Lavangen og Bardu i all hovedsak imponerende autentiske versjoner av en hel bråte med låter fra hele Pink Floydˋs albumkatalog»

Shine On har sammen med Audiopartner skreddersydd en lyd og lyspakke som gjør et Pink Floyd show verdig, og som tilpasses lokalets størrelse.
Bandmedlemmene har mange års musikalsk erfaring, og er i tillegg godt samspilt etter å ha spilt sammen i flere bandkonstellasjoner gjennom flere år. Dermed er det god grunn til å forvente seg en spektakulær konsert

Besetning
Tom Andersen gitar, synth/piano og vokal
Stian Davidsen Kleppe synth, gitarer og vokal
Frode Lamøy saxofon
Torgrim Åsbakk gitar og vokal
Geir-Ove Mortensen bass og vokal
Karl Kristian Davidsen Kleppe perkusjon
Kjetil Christensen Trommer
Anette Dalbakk kor
Veronica Antonsen kor

19

des

2020
Shine On – A tribute to Pink Floyd
lør: 20.00
Teatersalen
  • Ordinært kr. 520,

Detaljer

Dato:
lør, 19. des
Tid
20:00 - 22:30