Laster Hendelser

« All Hendelser

Vinterfestuka 2021 -Riksteateret – HØNA, EGGET OG REVEN

søn, 14. mar / 17:00 - 18:00

honaeggetreven

Høna, Egget og Reven

Riksteateret

D

et er ikke så gøy å være Høna når Egget hennes plutselig blir borte. Særlig ikke når hun finner en rev i reiret der Egget lå.

Riksteatret byr på en nyklekket teaterforestilling for de minste. Her møter du Høna, en søt, selvopptatt og smånervøs eggemor. Og Reven, en smart og sosial type. Sammen legger de av sted på jakt etter det bortkomne Egget. Det blir en spennende og verdensomspennende reise.

Underveis møter de mange forunderlige eggsperter: en struttende og streng strutsemor, en pertentlig og plettfri pingvinfar, en hær hodeløse lus og en kappende, kuttende krokodille-kokke. Høna prøveruger mange egg, men ingen av dem føles helt riktig.

Høna, egget og reven er en morsom forestilling om vennskap, tilhørighet og motgang, og om barn som blir annerledes enn foreldrene hadde forventet. En hyllest til det uperfekte livet!

For barn fra 4 år og alle voksne.

På scenen
Henrik Bjelland, Eirin Schou Fævelen, Ragnhild Gravem og Hans Norman Røine

Team
Regissør: Gunnar Eiriksson, Kostymedesigner, Scenograf: Kathrine Tolo, Scenograf, Videodesigner: Torbjørn Ljunggren, Scenograf, Lysdesigner: Elisabeth Kjeldahl Nilsson, Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen og Dramatiker: Nelly Winterhalder

Av Nelly Winterhalder

Forestillingslengde: 1 time (ingen pause).

 

NB! Forestillingen er lagt ut med nummererte seter men dette kan bli endret hvis vi fortsatt har begrensninger på antall publikum når forestillingen skal gjennomføres.

14

mar
2021
HØNA, EGGET OG REVEN
søn: 17.00
Teatersalen
  • Barn, voksen, pensjonist, student kr. 220,-
  • Familiepris, min. 4 personer, kr. 180,- pr. person
  • Coop kr. 170,- ( maks. 4 billetter)
  • OMTBBL kr. 180,-

Detaljer

Dato:
søn, 14. mar
Tid
17:00 - 18:00