Laster Hendelser

« All Hendelser

Releasekonsert – Santiago de Compostela

ons, 24. nov / 19:30 - 21:00

Releasekonsert

Santiago de Compostela

B

jørn Isachsen, sammen med ti av Narviks beste musikere, er endelig klar til å presentere albumet «Så langt å gå – Santiago de Compostela» i Teatersalen denne onsdagen i november.

Tretten melodiøse viser med reflekterende tekster fremføres med variasjon i arrangementene og i det musikalske uttrykket. Konserten bindes sammen av fortellinger og erfaringer som Bjørn formidler fra sine vandringer i Spania. Cello, munnspill og slidegitar er noen av instrumentene som farger lydbildet.

Dette blir nok eneste gang musikken og tekstene blir fremført i full skala, så det er å håpe at salen blir så full som pandemien tillater.

«Så langt å gå – Santiago de Compostela» er et musikalsk foredrag om pilegrimsvandring i Spania. Bjørn Isachsen er musiker og forfatter og har seks ganger vandret til Santiago de Compostela. Han har vandret på tvers og på langs av Spania inkl Portugal, til sammen mer enn fire hundre mil.
Pilegrimsvandring i Spania har foregått siden 800-tallet. Det hele startet som en religiøs handling da man oppdaget at levningene til apostelen Jakob lå begravet der hvor Santiago de Compostela ligger. I dag er det vel så mange som ikke har religiøse grunner til å legge ut på vandring mot den store katedralen hvor Jakob ligger begravet.
Det musikalske foredraget tar for seg alt fra prosaiske ting som gnagsår, praktiske råd, tips og overnattingsmuligheter, til de store spørsmål i livet i møte med flotte mennesker fra hele verden.

Ensemble:
Bjørn Isachsen piano og sang
Paal Ellingsen: gitar og sang
Paul Steinar Samuelsen: perkusjon
Jan Roger Nilsson: bass
Dag Andersen: munnspill
Anders Øgsnes, slidegitar
Jan Viggo Fredheim, trumpet
Rasmus Andersen
Hans Urban Anderson, cello og klarinett
Gørild Pedersen, sang

24

nov
2021
Santiago de Compostela
ons: 19.30
Teatersalen
  • Ordinært kr. 250,-
  • Student kr. 200,-
  • Ledsagerrabatt mot gyldig legitimasjon

Detaljer

Dato:
ons, 24. nov
Tid
19:30 - 21:00