Gå til hovedinnhold Gå til søk
fredag
15. mars
18:00

Nordic Brass Ensemble

Det eminente Nordic Brass Ensemble sammen med lokale skolekorps

teatersalen
Voksen  kr. 370,-
OMT BBL  kr. 310,-
Ungdom/Student  kr. 280,-

Fantastiske Nordic Brass Ensemble besøker Vinterfestuka!

Nordic Brass Ensemble har spilt en ledende rolle på den internasjonale musikkscenen siden 1993. Ensemblet har imponert et bredt publikum med et repertoar som strekker seg fra renessansemusikk til moderne verk.

Med suksessfulle opptredener i Norden og turneer i Tyskland, Italia, Spania og Sør-Amerika, har Nordic Brass Ensemble etablert seg som en markant kraft innen sin sjanger. Den talentfulle gruppen består av musikere fra prestisjefylte symfoniorkestre i Skandinavia, inkludert Oslo Filharmoniske Orkester, Stockholm Filharmoniske Orkester, Gøteborg Symfoniker, Den Norske Opera, Trondheim Symfoniorkester og Bergen Filharmoniske Orkester.

Nordic Brass Ensemble har nylig avsluttet en suksessfull turné i Østerrike, og deres neste stopp er intet annet enn den prestisjetunge Prague Proms festivalen i 2024. Et sikkert høydepunkt i den kommende internasjonale musikksesongen.

Med et stadig voksende internasjonalt ry, forblir Nordic Brass Ensemble en drivkraft i moderne brass-musikk, og deres opptreden under Vinterfestuka vil nok absolutt bli et høydepunkt for mange!

Ankenes skolekorps, Narvik skolekorps og elever fra Narvik kulturskole er invitert til å delta på denne konserten, sammen med musikerne i Nordic Brass Ensemble. Musikere fra Nordic Brass Ensemble øver sammen med ungdommene fra skolekorpsene og kulturskolen gjennom hele uken, og resultatet av dette får dere høre på denne konserten.

Det blir en unik mulighet for skolekorpsenes medlemmer og kulturskolen til samspill med musikere i verdensklasse, og resultatet vil gi publikum en fantastisk musikkopplevelse.

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.