Laster Hendelser

Tidligere Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

september 2021

CREEDENCEMANIA – COSMO´S FACTORY 50

fre, 10. sep / 19:30 - 21:00

Lookin´out my back door, Who´ll stop the Rain, Up around the Bend, Travelin Band, Heard it through the Grapevine, Run through the jungle og Long as I can see the Light - alle disse sangene har èn ting til felles; de er alle å finne på det fantastiske albumet Cosmo´s Factory!

Les mer »

Dansenett Norge – Groove

lør, 11. sep / 18:00 - 19:00

Vi lever i rytmer. Med pusten, hjertet og i våre løpende steg. Dette er også utgangspunktet for Groove, som er en danseforestilling, en konsert og et entusiastisk band alt i ett! Fem samtidsdansere, én trommeslager og 16 trommer inntar scenen for lekent å undersøke det grunnleggende instinktet mennesket har for rytme eller groove. Det er den følelsen som oppstår i kroppen når du hører musikk som gjør at du ikke klarer å sitte stille eller ser en bevegelse du bare må prøve selv.

Les mer »

Riksteateret – Don Quijote

tor, 16. sep / 19:00 - 20:40

NB! Denne forestillingen er forsinket til kl.20.30 grunnet uhell med transport tidigere i dag.

Les mer »

BRECHT – En kynisk menneskevenn

fre, 17. sep / 19:00 - 20:30

Vigdis Hjorth forteller om og framfører Bertolt Brecht, og kommenterer Brecht-sangene som Jørn Simen Øverli synger på norsk, og som Ruth Wilhelmine Meyer synger på tysk og på sin måte. Espen Leite akkompagnerer på akkordeon og alt veves sammen til en forestilling

Les mer »
+ Export Events