Laster Hendelser

Tidligere Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

oktober 2019

Rigmor Galtung – Syltynn, topptrent & dønn ærlig!

fre, 11. okt / 19:00 - 20:30

Når man fyller 50 er det tid for en oppsummering, - og spesielt i forhold til de kvinnene som har inspirert - og fulgt henne gjennom 30 år, fra første dag på Stand- Up scenen til i dag hvor imitasjon er en del av hverdagen.
Forestillingen, «Syltynn, topptrent....og dønn ærlig» handler om livsløgner, erkjennelser, glede og sorg.

Les mer »

Trine Lise Olsen – Den lille stemmen

lør, 12. okt / 19:00 - 20:30

Trine Lise tar oppgjør med den lille stemmen i hodet, den som ikke alltid er så snill, og bruker sin egen stemme til å sette lys på temaer hun bryr seg om.
Du vil gå ut med vondt i kjevene, en takknemmelighet for det du har og en attitude som gir litt mer faen! Trine Lise er tilbake! Råere og grovere enn noen gang før.

Les mer »

Santiago de Compostela

ons, 16. okt / 19:00 - 20:30

Pilegrimsvandring i Spania har foregått siden 800-tallet. Det hele startet som en religiøs handling da man oppdaget at levningene til apostelen Jakob lå begravet der hvor Santiago de Compostela ligger.
Narvik-mannen Bjørn Isachsen er musiker og forfatter og har seks ganger vandret til Santiago de Compostela. mil. Sammen med sine medmusikanter vil han dele sine inntrykk og erfaringer gjennom bilder og fortellinger bundet sammen i en musikalsk ramme med egne reflekterende viser, hvor vandring er hovedtema.

Les mer »
+ Export Events