Laster Hendelser

« All Hendelser

Hålogaland Teater- Blå åker

man, 3. feb / 19:00 - 20:30

blker-bildetil-35b-hires

Blå åker

Hålogaland Teater

E

En thriller med havet i hovedrollen

Hvem eier egentlig fisken i havet, og hvem bestemmer egentlig hvordan vi skal leve våre liv? Hvem skal henges når fisken forsvinner? Blå åker er tilbake med tre forestillinger i Tromsø før vi drar ut på turné.

 

«Blå åker» er en politisk spenningsfortelling om ran på høylys dag, og politisk spill på høyt plan med storkapitalen som motspiller. Både lokale helter og storkaren selv – Røkke – får gjennomgå når vi retter blikket mot havets dyp og norsk fiskeripolitikk.

Blå Åker er en leken, boblende, stappfull og svært lærerik innføring i norsk fiskeripolitikk, basert på tydelig politisk ståsted. Nå er det bare å la debatten gå.» (Nordlys)

Vil ha provoserende teater – intervju med Eva Lisa Robertsen fra Kystopprøret

Blå åker» spilte på Scene Øst på Hålogaland Teater i mai og juni 2019. Gikk du glipp av forestillinga sist så har du sjansen til å få den med deg nå, før vi tar den med på turné langs kysten.

Lurer han oss alle igjen? Om Røkke, fisken, og forskerne

«Blå åker» får deg til å gapskratte, til å lytte til havets stemme, og til å stå på barrikadene for en god fiskeripolitikk igjen. For denne fortellingen handler også om fremtiden – og det er mye som står på spill.

Les også:
Kysten mistet rettigheter – fritt fram for britene å kjøpe kvoter

Av
Ragnar Olsen

3

feb
2020
Hålogaland Teater-Blå åker
man: 19.00
Teatersalen
Billettpriser:
  • Ordinært kr.195,-
  • Student kr.140,-
  • Honnør kr. 150,-
  • Grupper over 10 personer, kr.135,- pr.person

Detaljer

Dato:
man, 3. feb
Tid
19:00 - 20:30