Laster Hendelser

« All Hendelser

Haakon Graf Trio // Live JazzFusion

ons, 8. mai / 21:00 - 22:30

Haakon Graf Trio // Live JazzFusion

M

usikk i Nordland og Narvik Jazzklubb har den store gleden av å invitere til en Jazz/fusion konsert av de sjeldne! En skikkelig powertrio med individuelt sterke musikere som i sin helhet skaper en funky, groovie og soul-full stemning i kombinasjon med solospill på høyeste nivå. Grafs låter er en stilfull og behagelig blanding av latin, funk, soul og jazz som garantert får kroppen din til å ville røre på seg. Med seg har han den italienske «monsterbassisten» Lorenzo Feliciati og en av skandinavias mest anerkjente og allsidige trommeslagere Erik Smith.

Haakon Graf (Norge), tangenter, har de siste 10-15 årene bodd i Los Angeles og jobbet som musiker, produsent og låtskriver. Her har han flere prosjekter og band i eget navn i tillegg til å spille i andre prosjekter. Graf har blant annet spilt med storheter som Phil Collins, Simon Kirke, Frank Gambale, Dennis Chambers (Santana, Mike Stern etc), Gary Grainger (John Scofield), Marvin «Smitty» Smith (Sting, Sonny Rollins, Dave Holland) Harvey Mason, Terje Rypdal, Ulf Wakenius, Jan Garbarek, Jon Eberson, Paul Jackson, Mike Clark, Per Mathisen, Palle Mikkelborg, Jon Christensen, Jack DeJohnette, Miroslav Vitous og har flere tv opptredener bak seg.

Lorenzo Feliciati (Italia), bass, bor til vanlig i Paris og spiller over hele Europa i ulike prosjekter både som bandleder og innleid musiker. Han har spilt med Bob Mintzer (Yellowjackets), Pat Mastelotto (King Crimson), Cuong Vu (Pat Metheny Group), Colin Edwin (Porcupine Tree), Andy Sheppard, Marco Minneman, Eivind Aarset og Nils Petter Molvaer for å nevne noen. I tillegg er han en anerkjent pedagog og har gjort flere mesterklasser sammen med andre bassister som Richard Bona, Linley Marthe og Dominiqu Di Piazza.

Erik Smith (Norge), trommer, startet allerede som 3-åring med å spille på grytelokk og kasseroller. Smith har med årene vist seg å bli en av de travleste og mest allsidige trommisene fra Skandinavia. Han har blant annet spilt med Michael Bolton, Art Garfunkel, Randy Crawford, Josh Groban, Bony M, Donna Summer, Samantha Fox, Al Jearrau, Frank Gambale, Andy Sheppard, Bob Mintzer, Per Mathisen, Staffan William Olsson, Jens Wendelboe, Stian Carstensen og mange flere. I tillegg er Smith en pionér innen «drum clinics» i Skandinavia, og har turnert med andre trommeslagere som John «JR» Robinson, Akira Jimbo, Søren Frost og Gulli Briem (Mezzoforte).

8

mai
2019
Haakon Graf Trio // Live JazzFusion
ons:21.00
Mørkholla
  • Ordinært kr. 230,-
  • Studenter kr. 130,-

Detaljer

Dato:
ons, 8. mai
Tid
21:00 - 22:30