Laster Hendelser

« All Hendelser

FØRJULSSHOW

fre, 4. des / 19:30 - 21:30

FØRJULSSHOW

Frode Alnæs, Rein Alexander, LKAB Bigband med flere

 

V

elkommen til et flott førjulsshow som går over 2 dager, 4. og 5.desember.

Sammen med Frode Alnæs, Rein Alexander og LKAB Bigband vil vi også får høre unge talenter som Marita Olsen og Erik Mathias Munkli.

FRODE ALNÆS
Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. I over 35 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør.
Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”.
Han har gitt flere soloalbum, og vinteren 2021 er han igjen aktuell med nytt album med norske tekster. Han høstet fantastiske kritikker for sin soloforestilling «Min dans med strenger» som nylig gjestet over 60 kulturhus over hele landet.

Frode har komponert operaen ”Donna Bacalao” og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Han er også en etterspurt solist med orkestre, storband, kor, korps og band, både som gitarist og sanger. Frode er også kjent for sine programlederroller på TV og i ulike kultur- og næringslivsarrangement.

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!

 

REIN ALEXANDER

Rein Alexander sang seg inn i alles hjerter under årets Melodi Grand Prix med låten One Last Time og en viking-opptreden vi sent glemmer.
Lenge før han vant Kjempesjansen på NRK i 2003 har sang og musikk vært et kall for Rein, og gjennom hele sin profesjonelle karriere har han vist et musikalsk mangfold og unik hengivenhet til musikken. Han har gjort utallige konserter og turnet land og strand, ikledd roller som Jean Valjean i Les Miserables, Anatoly i Chess, Terje Vigen, Gaston i Skjønnheten og udyret, med flere.

Nå er Rein klar for sommerkonsert i Oseberg kulturhus, der han sammen med to av sine faste musikere får vi være med på en musikalsk reise utenom det vanlige.

Vi har med andre ord en stor musikalsk kveld i vente!

LINKER TIL SOSIALE MEDIER:

HJEMMESIDE: http://www.reinalexander.no
FACEBOOK: https://www.facebook.com/reinalexanderofficial/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/rein_alexander/

4

des
2020
Førjulsshow
fre: 19.30
Teatersalen
  • Ordinært kr. 400,-

Detaljer

Dato:
fre, 4. des
Tid
19:30 - 21:30