Gå til hovedinnhold Gå til søk
lørdag
13. apr 2024
18:00 - 19:30

Et glass til

Riksteatret

Teatersalen
Ordinært  kr. 555,-
Se billettlenke for ulike priskategorier.

 

Publikumssuksessen fra Christiania Teater med Sven Nordin, Ingar Helge Gimle, Christian Skolmen og Nader Khademi skal på turné med Riksteatret!

Lærerne Martin, Tommy, Nikolai og Peter sliter med både motivasjonen, selvtilliten og kontakten med elevene sine. De bestemmer seg for å teste teorien om at mennesket er født med en halv promille for lite i blodet.

Teorien går ut på at alkohol åpner sinnet for omverdenen og får kreativiteten til å blomstre. Resultatet er oppsiktsvekkende. Både undervisningen og selvtilliten forbedrer seg, og vennene begynner for alvor å kjenne seg levende igjen. I takt med at glassene fylles opplever noen fremgang, mens andre sporer av. Det blir tydelig at alkohol har sine positive sider, men også at den slags dristige forsøk kan ha alvorlige konsekvenser for både jobben og privatlivet.

Stykket er basert på den Oscar-vinnende danske filmen “Druk” som har gjort stor internasjonal suksess, høstet strålende anmeldelser og ikke minst vunnet Oscar-prisen for beste internasjonale film.

“Et glass til” er en morsom, rørende, og tankevekkende historie om vennskap, frihet, kjærlighet – og alkohol.

Sett av 30.000 på Christiania Teater i Oslo.

Helt unik teatermagi
Aftenposten
En forestilling du ikke vil gå glipp av
Broadway World
96% genialt, 100% levert
Radio Riks
Vitne til noe historisk bra
Kulturdrops
Folkelig feelgood
NRK

Vi bruker informasjonskapsler for å tilby deg en bedre brukeropplevelse. Les personvernvilkår.