Laster Hendelser

« All Hendelser

En kveld med Ryan Giggs

fre, 27. mai - 2022 / 20:00 - 22:30

Manchester United v Arsenal

En kveld med

Ryan Giggs

 

S

ir Matt Busby var Old Trafford-manager i nesten 25 år. Sir Alex Ferguson satt ved roret i snaut 27 år. Ryan Giggs var 29 år i klubben i sitt hjerte. Kom som 14-åring, forlot som en legende.

Vi supporterne har alle våre favorittspillere. Noen ble United-supporter på grunn av George Best. Andre på grunn av Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham eller Ole Gunnar Solskjær. For noen er Wayne Rooney den største.
Skjønt, når alt kommer til alt og støvet har lagt seg, vil Ryan Giggs kanskje være den største av dem alle?
I alle fall er det sikkert at noen av hans rekorder står til Dovre faller og elven Irwell tørker inn. Hvilken spiller kan noensinne matche 13 ligagull!? Eller 21 liga og cuptitler i England? Legg til to Champions League og to Klubb-VM. Totalt 35 titler med smått og stort. Og alle for samme klubb! Ingen spiller vil noensinne slå hans rekord i antall opptredener for Manchester United.
963 obligatoriske kamper. Han regelrett «gruset» den gamle rekorden med 205 kamper flere enn Bobby Charlton.
Når han valgte å bryte båndet etter nesten 29 år i samme klubb, kjenner vi ham godt nok til å vite at han gjorde det med tungt hjerte. I en perfekt verden kommer han en dag tilbake og blir manager, jobben han ble forespeilet å få da Louis van Gaal ble manager.
Det er millioner av fotballspillere som drømmer om, eller har drømt om, å spille for Manchester United. Ryan Giggs gjorde alt. Han var spiller, for en kort periode manager, han var assistentmanager, og ble til slutt legende.
Hvis det noen gang har vært en person som fortjener tittelen «Mr Manchester United», så er det Ryan Giggs.

 

NB! Billetter kjøpt til dette arrangementet på Malmen er overført til kulturhuset og brukes som normalt.

27

mai
2022
En kveld med Ryan Giggs
fre: 20.00
Teatersalen
Priser:
  • Ordinært kr. 1000,-
  • Meet&Greet kr.2500,- (begrenset antall)

Detaljer

Dato:
fre, 27. mai - 2022
Tid
20:00 - 22:30