Laster Hendelser

« All Hendelser

Det beste fra La Bohème

tir, 25. okt / 19:00 - 20:40

Det beste fra La Bohème

Operafest med store følelser

D

et beste av det beste innen opera! Arktisk Filharmoni kommer til Narvik med høydepunktene fra en av tidenes største operasuksesser, La Bohème. Selvsagt med et realt stjernelag av solister og vår egen sjefdirigent Christian Kluxen.

Orkesteret markerer 10 år siden deres første fullsceniske opera, nettopp La Bohème. Handlingen i La Bohème foregår i fire tablåer, eller øyeblikksbilder, fra den vakre historien om de fire bohemvennene i Paris. Denne gang spiller vi ikke en fullscenisk versjon med kulisser og kostymer, men du får høre hele første og siste akt, hvor vi møter de kjente karakterene og ikke minst får høre de mest berømte ariene fra operaen på løpende bånd.

I hovedrollen som Mimi finner vi den strålende norske sopranen Mariann Fjeld-Solberg – en rolle hun har sunget tidligere, blant annet ved Den Norske Opera og Ballett. Vi får til sammen med oss så mange som syv solister i de ulike rollene, blant annet vil Thor Inge Falch lede oss gjennom handlingen i sin dobbeltrolle som både Benoit og forteller.

2 akter

25

okt
2022
Navn på forestillingen
fre: 19.00
Teatersalen
  • Ordinært kr. 450,-
  • Honnør kr. 405,-
  • Ungdom under 30 år – kr.150,-
  • Ledsager rabatt mot gyldig legitimasjon

Detaljer

Dato:
tir, 25. okt
Tid
19:00 - 20:40