Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

BABAR – Historien om den lille elefanten

ons, 5. mai / 12:00 - 12:30

babar-sq

Babar

Historien om den lille elefanten

M

ange kjenner til Babar, den lille elefanten som bor i den store skogen. Bli med på historien om Babar og vennenes hans, levende formidlet av skuespilleren Andreas Kolstad.

Musikk i Nordland og Narvik Kulturhus inviterer til en forestilling med høytlesning for store og små, til og med for de som var små for lenge siden! Historien handler om Babar, den lille elefanten som forlater jungelen og kommer til en stor by. Han vender etter hvert tilbake til vennene Arthur og Cèleste og forteller om det rare han opplevde i byen.

Andreas Kolstad har sammenlagt mer enn 45 års erfaring som skuespiller, fra både Det Norske Teatret og Nordland Teater. Han verdsetter det levende med skuespillerfaget og det å få lov til å berøre publikum, bety noe for noen gjennom sin formidling. Og han gleder seg til å fortelle historien om Babar for barna.
Med på laget er også Musikk i Nordlands pianist, Dimitris Kostopoulos. Dimitris har mastergrad fra både Barratt Dues Musikkinstitutt og Norges Musikkhøgskole og har vært ansatt i Musikk i Nordland siden 2011.

5

mai
2021
Babar – Historien om den lille elefanten
Ons: 12.00
Teatersalen

Detaljer

Dato:
ons, 5. mai
Tid
12:00 - 12:30