Laster Hendelser

« All Hendelser

Bare Mæ

lør, 6. feb - 2021 / 20:00 - 21:00

imageedit_2_2611121387

BARE MÆ

Roy-Arne Johannessen

R

oy-Arne Johannessen er standupkomiker fra Tromsø. Han har gjort en rekke standupshow, one-nights-only, vært på turneer og er initiativtaker bak Lunheim standupforening. Han startet sin humorkarriere i Tromsøs rike revymiljø og har holdt på humor siden 1990. Han har også erfaring fra film, TV, radio og bidratt til å løfte frem mange nye og spennende humortalent.

«Jeg liker å tenke at min måte å gjøre standup på, har sitt utspring i nordnorsk historiefortelling. Fra jeg har vært liten har jeg elsket jeg å høre på morsomme historier fra ulike kriker og kroker i nordnorge, i verden – og i livet. Slike historier er for meg fundamentet i min måte å gjøre standup på. Så er selvsagt jeg, som mange andre, inspirert av de store, kjente komikerne i USA og England. Dette ispeddes en del observasjonskomikk, imitasjoner og annet fjas. Standup skal være underholdene, ha snert, sannhet og fremfor alt beint ut være morsomt!»

«Roy-Arne er nemlig skapt for standupscenen. Johannessen lykkes også der andre feiler totalt. Nemlig å trekke alvor inn i den brutale humoren til en standupkomiker. Johannessen klarer nemlig å fange publikum og balansere følelsene på en knivsegg og velte oss i den retningen han vil, et grep vi kjenner fra den folkekjære Arthur Arntzen.» – Ken-Einar Myreng i bladet iTromsø 11.mars 2016.

6

feb
2021
Bare mæ
lør:20.00
Teatersalen
Priser:
– ordinært kr. 320,-
– Honnør og student, kr.270,-

Detaljer

Dato:
lør, 6. feb - 2021
Tid
20:00 - 21:00