I

“I” av Articulus

Det norske metalbandet Articulus (med Narvikguttene Erling Malm og Chris Willumsen som kreativ drivkraft) slapp sitt debutalbum “I” den 01.11.2019, og markerte slippet med en audiovisuell utstilling over 4 dager i Oslo i høst.

Nå tar de hele produksjonen med til Narvik og Galleri Ofoten under Vinterfestuka.

Utstillingen består av tegninger utført av den spanske kunstneren Francisco Solé, som har tegnet 14 individuelle verk til Articulus debutalbum, samt lyttestasjoner i tilknytning til hvert verk som spiller det korresponderende sporet fra “I”.

I tillegg vil alle tegningene Solé utførte til filmen “The Ninth Gate” utstilles for andre gang i historien. I tillegg arrangeres eksklusiv unplugged-konsert av materiale fra albumet torsdag 19. mars i galleriet.

I anledning utstillingen og slippet av debutalbumet “I” spiller metalbandet Articulus en helt spesiell konsert i Galleri Ofoten, torsdag 19. mars kl. 21:15.

6 utvalgte låter fra det kritikerroste albumet presenteres i helt ny og nedstrippet akustisk drakt. Articulus består av Chris Willumsen og Erling Malm, og har høstet svært gode kritikker for sitt debutalbum “I”, blant annet terningkast 5 i legendariske Scream Magazine.

Articulus fremfører intrikat heavy metal med sterke melodier, og kveldens konsert vil gi et unikt innblikk i materialet. Dette blir en eksklusiv fremføring med arrangementer som er utarbeidet spesielt for VU-utstillingen, så dette har du ikke råd til å gå glipp av!