BEDRAG - Riksteateret

Torsdag, 18. april
Klokken 19:00 - Teatersalen

Bedrag 
av Harold Pinter

Intro-foredrag om Harold Pinter - kl. 18:00 v/dramaturg Tine Thomassen

Forestillingen starter kl.19.00

Agnes Kittelsen, Nicolai Cleve Broch og Samuel Fröler i pikant kjærlighetstrekant. Regien er ved Per-Olav Sørensen.

Ved første øyekast er Bedrag et trekantforhold mellom en mann, hans kone og hennes elsker. Stykket åpner med avslutningen av et sidesprang, men derfra gjør nobelprisvinner Harold Pinter en vri som bare en dramatikkens mester kan gjøre. Han fører oss trinnvis bakover i tid, til sidesprangets opprinnelse. Reisen trekker oss inn i en historie som er underholdende, morsom, utfordrende og sexy.

– Harold Pinters teaterklassiker står absolutt på listen over de ti stykkene jeg må sette opp før jeg dør, sier regissør Per-Olav Sørensen. Han er også aktuell med regien på Halvbroren på NRK denne våren.

I rollene møter du Agnes Kittelsen, som har blitt en av våre mest profilerte skuespillere gjennom filmer som Kon-Tiki og Max Manus og TV-serien Dag. Samuel Fröler er mest kjent som Skjærgårdsdoktoren på NRK. Nicolai Cleve Broch har vært med i en rekke filmer og teateroppsetninger, blant annet i Max Manus. Alle tre medvirker også i NRKs Halvbroren.

< Gå tilbake      Kjøp billett      

KULTURPROGRAM FOR NARVIK KULTURHUS

Frankenstein

Torsdag, 09. april
Klokken 20:00 - Teatersalen

I horrorklassikeren Frankenstein får du dykke ned i de store følelsene. Alle kjenner historien om Frankenstein, og Nordland Teater gir deg sin versjon i to poetiske og skremmende timer.Versjonen ble først spilt på National Theatre i London i 2011, hvor det ble en stor suksess. Den velkjente historien er tolket med friske øyne, og dramaturgien i stykket...


Frankenstein

Fredag, 10. april
Klokken 19:00 - Teatersalen

I horrorklassikeren Frankenstein får du dykke ned i de store følelsene. Alle kjenner historien om Frankenstein, og Nordland Teater gir deg sin versjon i to poetiske og skremmende timer.Versjonen ble først spilt på National Theatre i London i 2011, hvor det ble en stor suksess. Den velkjente historien er tolket med friske øyne, og dramaturgien i stykket...


Natten er dagens mor - Riksteateret

Lørdag, 11. april
Klokken 18:00 - Teatersalen

Ellen Horn takker for seg som teatersjef i familiedrama med datteren Kjersti Horn i registolen.

Mor, far og to sønner. Vi møter en liten familie i det sjuskete hotellet de driver i Skåne. Det ervareopptelling, og den yngste sønnen David fyller 16 år. Gjennom et rystende døgn rulles et nettverk av løgner opp. Det utspiller seg...


Pippi Langstrømpe

Mandag, 13. april
Klokken 18:00 - Teatersalen

Nå kommer Pippi Langstrømpe på besøk!

Pippilotta Rullgardina Viktualia Krusmynte Efraimsdatter Langstrømpe, eller Pippi sånn til daglig, er på farten igjen.  Verdens sterkeste jente flytter inn i Villa Villekulla sammen med apen Herr Nilsson, hesten sin og en sekk fylt av gullpenger.  Den er det andre som har lyst på...


Herr og Frustrert i Fyr og flamme

Torsdag, 16. april
Klokken 20:00 - Mørkholla

”Herr og Frustrert” er ei vokalgruppe bestående av seks medlemmer, alle hjemmehørende i Narvik. De har allerede rukket å blitt et kjent innslag i byens kulturliv, til tross for sin relativt unge alder.

Gruppa har i år 5-års jubileum, noe de selvsagt ønsker å feire med konsert i Mørkholla 16.april, kl...


Festkonsert Norges Musikkorps Forbund

Lørdag, 18. april
Klokken 19:00 - Teatersalen

Norges Musikkorps Forbund, avd. Nord-Norge, inviterer til Festkonsert denne lørdag i april.LKAB Musikkorps og Jernbanens Musikkorps Narvik vil stå for underholdningen og konserten er beregnet til å vare 1 time.Vi håper flest mulig tar seg tid til å få med seg den flotte musikken fra korpsene !

Barn og ungdom har gratis inngang mens...


Vaffelkonsert - EN LITEN TUR TIL PARIS

Lørdag, 25. april
Klokken 13:00 - Sidesal

For to år siden feiret Runa Bergsmo og Ann-Sofie Godø 20 år som landsdelsmusikere i Troms med en forestilling basert på komponister med tilknytning til Paris. De har siden hatt tre turneer med denne produksjonen. Men de har langt fra brukt opp alt de ønsker å spille av det repertoaret!

Musikerne har plukket nye stykker til en stemningsfull...


Samfunnshuset

Onsdag, 06. mai
Klokken 19:30 - Teatersalen

En sprø komedie som hyller samfunnshuset og får oss til å le av nordmenn. 

Da den internasjonalt anerkjente koreografen Jo Strømgren besøkte Hålogaland Teater våren 2014 ble det fullt hus og full klaff - hver kveld. Nå er den kriterroste forestillingen klar for en utvidet turné i Troms og Finnmark. 


KJELL-AKSEL ROCKER

Onsdag, 09. september
Klokken 18:00 - Teatersalen

En snauklippet rockemusikal for de aller minste.

Sauen Kjell-Aksel spiller i band og drømmer om å bli popstjerne. Sammen med katten Arild og kalven Matros har Kjell Aksel sitt eget band, Animal Farm. De øver i bakgården til Fru Fredriksen og lar det rocke av låter som Bæ, Bæ lille lam og Dyrene i Afrika.
En dag blir Kjell-Aksel...


Viva la mamma

Tirsdag, 22. september
Klokken 19:00 - Teatersalen

Den Norske Opera & Ballett gir deg Donizettis tøysete opera om hvordan det kan gå når man skal sette opp en opera. Her lekes det med operakonvensjoner, primadonnanykker og behovet for å bli sett.

Viva la mamma er en vilter operakomedie med forførerisk musikk av den verdenskjente Gaetano Donizetti. Du husker kanskje hans mest berømte...


ELVIS!

Fredag, 25. september
Klokken 19:30 - Teatersalen

ACKLES, BUSK & FLAATA MED BAND – BLÅSERE – KORISTER

8. januar 2015 ville verdens største artist fylt 80 år, og - det har gått 60 år siden han debuterte han med ”That´s alright Mama” og kort tid senere kom hans første internasjonale hit ”Heartbreak Hotel” – ingen annen artist har satt...


Dyrene i Hakkebakkeskogen

Onsdag, 30. september
Klokken 18:00 - Teatersalen

Nå kommer Klatremus og alle vennene hans hit!Vel, alle er kanskje ikke venner sånn med en gang. Mikkel Rev er nok mest sulten han, men det vil Morten Skogmus gjøre noe med.  

Bestemor skogmus flyr mellom trærne og Bakergutten baker pepperkaker så pepperskyen står. Bjørner og stabbursmus, pinnsvin og Harepus, rev og Klatremus; de...


Halvdan Sivertsen "Hus ved havet"

Fredag, 02. oktober
Klokken 19:30 - Teatersalen

Kjærligheten til kysten, naturen og Nord-Norge står sterkt i Halvdan Sivertsens tekster. Slik har det alltid vært, og slik vil det alltid være. På denne konserten vil noen av visene som malerisk beskriver dette være sentrale. Kombinert med resten av Sivertsens kjente og kjære sangskatt. 

Halvdan Sivertsen er utvilsomt en av Norges...


"Bare Bjørnov"

Lørdag, 03. oktober
Klokken 19:00 - Teatersalen

Klassisk musikk forlengs og baklengs, nødrim og lavterskelmusikaler, digresjoner, kåserier og musikalske sidesprang: Ingrid Bjørnov inviterer til hjemmealenefest med flygel!

Lengde: ca. 75 minutter

Billettpris inkl.avgift: Nok...


INGRID EVERTSEN - JAMMEN ÆRLIG TALT!

Fredag, 04. desember
Klokken 19:30 - Teatersalen

«Jammen, ærlig talt!» Ingrid Evertsen !

Mange vil si at det sannelig er på tide at komiker Ingrid Evertsen får eget show  på  Kulturhusets hovedscene.
- Når Erik Smith-Meyer spurte meg, eller rettere forlangte at jeg skulle ha eget show på hovedscenen, ble jeg så overlykkelig at innmaten holdte på...


Logo til Narvik Kulturhus

Telefon 76 96 53 90
Kongensgate 44
8514 Narvik
E-post:
post@narvikkulturhus.no

Nettløsning av Seria AS       Design av Rekyl Reklame