Laster Hendelser

« All Hendelser

Vinterfestuka – Svarta Bjørn-konferansen 2017

fredag 24. mars - 09:00 - 16:30

Print
fb-coverphoto-med-alle

Vinterfestuka-

Svarta Bjørn-konferansen 2017

Fredag 24.mars

Kl. 09.00 – Teatersalen

Fredag 24. mars arrangeres den 12. Svarta Bjørn-Konferansen! En konferanse som har fått fotfeste som en av de viktigste arenaer for nettverksbygging i regionen ved å være en pulserende møteplass for kvinner i alle aldre. Konferansen har et vidt spekter av foredragsholdere som byr på alt fra ren underholdning til mer seriøse politikk-, arbeids- og samfunnsrelaterte refleksjoner alt sydd sammen av konferansier Jon Almaas.

Svarta Bjørn-konferansen har siden 2006 vært et fast og viktig innslag i en av Norges eldste kulturfestivaler, den nå 60 år gamle Vinterfestuka i Narvik. Festivalen er tuftet på vår lokale historie fra slutten av 1800-tallet, da anleggingen av verdens første arktiske jernbanestrekning koblet malmgruvene i Kiruna til den isfrie havnen i Narvik og dermed også resten av verden. Svarta Bjørn-konferansen er på samme måte knyttet til denne tidsepoken med sin referanse til rallarkokka Svarta Bjørn, som i dag er det ubestridte symbolet på kvinnene som trosset tøffe og tidvis ekstreme forhold for å arbeide på anlegget. Man sier at hun fikk navnet sitt på grunn av sin styrke, sitt sorte hår og mørke øyne – et navn vi er stolte over å bruke på vår konferanse.

I år arrangeres konferansen for første gang i Teatersalen på Narviks fantastiske Kulturhus. Selv om de ytre rammene vil være annerledes vil formen være kjent med både servering, kulturelle innslag og kanskje noen overraskelser underveis. Vi kan love en eventyrlig dag med et svært spennende og innholdsrikt program!

Deltakeravgiften er på 2300,- og påmelding er bindende.
Klikk her for å komme til påmeldingsskjema!
Gruppebestillinger kan sendes direkte til pamelding@vinterfestuka.no 

Kjøp billetter

24.mars

Kl. 09.00

Pris: 2300,-

Detaljer

Dato:
fredag 24. mars
Tid
09:00 - 16:30