Laster Hendelser

« All Hendelser

Hålogaland Teater:Twigs- Hele hælvetes slekta

torsdag 25. januar - 19:00 - 21:00

webbanner_twigs

Twigs-Hele hælvetes slekta

Hålogaland Teater

Torsdag 25. januar

Kl. 19.00 – Teatersalen

I den varme, vittige og menneskelige komedien Twigs møter vi ikke bare tre skuespillere som spiller tolv roller, men vi blir også kjent med resten av slekta – Hele den hælvetes slekta, som vi kaller forestillingen. Ragnar Olsen har oversatt stykket og tilpasset det til nordnorske forhold på en kraftfull rett fram måte. Gjennom de tre skuespillerne møter vi hele slekta, på godt og ondt. Det er avdøde ektemenn, en tunghørt svoger, læstadianske besteforeldre, griske svigerinner, flyttemenn, en katolsk prest, psykiateren Dr Krohn og diverse naboer.

I denne morsomme fortellingen møter vi tre søstre som livet har gitt ulike skjebner. Ebba er i ferd med å flytte inn i ny leilighet på Strandkanten. Ellinor lever med sin tidligere militæransatte mann i Målselv. Elise skal feire sølvbryllupsdag, og felles for dem alle er at de er livredde for å bli som moren sin. Men når vi til slutt møter Moder’n, så skjønner vi at eplet nok ikke faller langt fra stammen, som Fader’n sier.

Komedien Twigs – Hele hælvetes slekta har gått verden over siden den første gang ble vist på Broadway i 1971. I Norge er særlig Wenche Foss’ tolkning på Oslo Nye Teater fra 1976 kjent og husket. Regissør Trond Lie kom tilbake til Hålogaland Teater (Cabaret i 2007 og Chicago i 2008) for å gi publikum en  herlig komedie  som har gått for fulle hus i Tromsø. På nyåret legger de ut på turné og kommer til oss her i Narvik i januar. Gled dere !

Varighet: 2 timer inkl.pause

Kjøp billetter

25. januar

Kl. 19.00

Pris: 330,-

  • Honnør kr.280,-
  • Student kr.180,-
  • Barn under 15 år, kr.220,-
  • Grupper, min 10 personer, kr.280,- pr.person

Detaljer

Dato:
torsdag 25. januar
Tid
19:00 - 21:00