Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Lillebjørn – 50 år «bak» rampelyset

fredag 17. november - 19:00 - 21:00

Lillebjørn

50 år bak rampelyset

Fredag 17. november

Kl. 19.00 – Teatersalen

lillebjrn

Få billetter igjen!

Så var det Lillebjørn sin tur til å feire en flott og lang karrière – bak rampelyset.

Dette må jo feires i byen på lik linje med de andre flotte artistene byen har båret frem og dere er hjertelig velkommen til en flott konsert denne fredagskvelden i november.

Vi bare nevner stikkord som slagerparade med Lillebjørn på tangentene. Det vil være norske og internasjonale hits fra flere tiår i godt selskap med flotte musikalske venner og gjester med fullt orkester som består av:
Lasse Melingssæther – trommer
Paul Steinar Samuelsen – perkusjon
Tim Skau – bass
Anders Øgsnes – gitar
Tor Eirik Nergård – tangenter
Bjørn Harald Larsen – tangenter
Runar Sollie – saksofon
Ruben Brattli – saksofon
Jan Viggo Fredheim – trompet
Petter Andersen – trombone

En aften med kulturopplevelser som passer godt sammen med julebord eller bare som et fint avbrekk i mørketida.

mobs-men

Mobs Men

(Pål Pettersen, Jan Helge Pettersen, Svein Østerberg og Trond R. Larsen)
Herjet på 60-tallet i Narvik og regionen. Fikk sin renessanse på slutten av 80-tallet. Gleder meg til å se «moves» og spille «Shadows-sound» sammen med gammelguttan. Bandet spiller få konserter, men jeg er beæret over at de deltar slik at showet får den nødvendige dose sex-appeal 🙂

rebus

Rebus

(Per Jakobsen, Bjørn Harald Larsen, Sigurd Mathiassen, Geir «Ekka» Hanen, og Roger Olsen)
Bandet turnerte mye i hele Nord-Norge på 70-tallet og har rommet svært mange av Narviks bandmusikere. På showet deltar bandet med samme besetning som da jeg var med på midten av 80-tallet. Det blir gjenhør med to låter fra plata som oppnådde et par Norsktopp-plasseringer.

klasken

Svein Harald «Klasken» Hansen

En selvfølge… Vi har spilt i lag siden 1990 i duoformat og i flere band/ storband. Vi spiller noen låter fra vår felles musikalske historie. Det er vanskelig å si noe om Klasken som publikum ikke allerede vet.

trespa

Trond Esben «Trespa» Robertsson

Kjent trubadur som har skapt mye liv i regionen med sitt scenetekke og sitt smittende glade musikkuttrykk. Vi har deltatt i lag på flere oppsetninger på kulturhuset opp gjennom årene som det blir morsomt å få et gjenhør fra.

marianne

Marianne Gjertsen

Marianne Gjertsen 29 år og oppvokst i Narvik. Marianne er allsidig, og har sunget hele livet, både i kor og i band. Vi har deltatt i lag på en rekke konserter i Narvik kulturhus opp gjennom årene.

robin

Robin Pettersen

Jeg er glad for å ha fått låne halvparten av den «verdenskjente» duoen Robin & Sigbjørn til å dra noen låter. Robin har markert seg med sin kraftige stemme og er et sterkt bidrag til forestillinga.

pippilotta

Kristin Pippilotta Rullgardina Solberg

Søring som forvilla sæ opp i flotte Ballangen, dengang som sauebonde. Kristin synger i Balklang og er med på jule- og sommerkonsertene i Sjømannskirka. Kulturlivet i regionen er heldig som får slike tilflyttere.

barbro

Barbro Anita Hansen

Barbro Hansen er Narvikjente som har bosatt seg i Bjerkvik der hun synger i Absolutt Gospel. Barbro har i flere år vært korist på mange oppsetninger i Narvik. Jeg påstår at hun er et talent som vi har sett alt for lite av på scenen i Narvik.

cristina

Cristina Andersen

Cristina Andersen er 24 år og født og oppvokst i Narvik. Hun har sunget hele livet sitt og slapp nylig sitt første debutalbum «Fra hjertet». Nå studerer hun musikk i Oslo. Vi deltar i lag på de årlige julekonsertene i Sjømannskirka.

For Cristina er det viktigste i musikken å ha et budskap å formidle, men på konserten vil hun også få prøvd seg med litt mer «trøkk» bak ryggen.

kristin

Kristin Lian

Kristin er også ekte Narvikjente. Vi har spilt mye sammen både i duoformat og i Narvik Storband tidlig 90-tall. Hun har også vært med på mange spillinger med «Klasken og Lillebjørn» opp gjennom årene. Kristin har også vært jazzvokalist med ulike jazzgrupper blant andre med Einar Haaviks kvartett. De seinere årene har musikken kommet mer i bakgrunnen hos Kristin, og jeg er derfor veldig glad for at hun stiller på forestillingen.

dorcas

Dorcas Alejandra

Dorcas Alejandra fra Cuba er 20 år og elev på Musikklinja. Hun har allerede vært med i flere jazzsammenhenger i byen. Hun elsker god musikk og jobber hardt for å realisere drømmen om å bli artist. Flott stemme som bidrar til bredde på konserten.

lise

Lise Haavik

Utflyttet Narvikjente som jeg først har fått spille sammen med ved et par anledninger etter at jeg ble voksen. Hun er som meg oppvokst på Framnes og hadde sin debut på Presseshowet som 13 åring. Lise hadde en drøm om å vinne Melodi Grand Prix helt fra da hun så Abba vinne I 1974. Drømmen gikk I oppfyllelse I 1986 da hun vant det danske Melodi Grand Prix med sangen «Du er fuld af løgn» som hun også fremførte i den internasjonale finalen i Bergen i 1986. Hun har siden da vært profesjonell artist, og reiser nå blant annet med et Tribute to Abba-show i Danmark. Blir gøy å spille et par Abba-låter sammen med Lise.

johnny

Johnny Kristiansen

Vi har spilt i lag ved flere anledninger, for tiden på de årlige jule- og sommerkonsertene i Sjømannskirka.
Født og oppvokst i Narvik – selveste Ankenes. Utdanning fra Musikkonservatoriene i Oslo og Drammen, samt master fra Trinity College of Music – London. Jobbet i vvideregående skole de siste år som gitarlærer og avd.leder, kombinert med freelance musiker bl a med Narvik Guitar Duo.
Lang band erfaring som el.gitarist, både som coverband og egne produksjoner.
Årets debutant under Festspillene i Nord-Norge 1997. Omfattende konsertering og turnering i Skandinavia og Europa med London som base i perioden 1990 – 2000. Solist med Trinity College String Ensemble ledet av Derek Aviss. Gjentatte solo konserter i St.Martin in the Fields og Purcell Room. Skolekonserterfaring fra Rikskonsertene.
Strålende kritikker av debut-CD’en «Code». Radio- og tv-produksjoner i Spania, Polen, England og Skandinavia. Gitt masterclasses og solo konserter på festivaler og høyskoler, bl.a Bergen International Guitar Festival.

Kjøp billetter

17.november

Kl. 19.00

Pris: 330,-

Detaljer

Dato:
fredag 17. november
Tid
19:00 - 21:00