Laster Hendelser

« All Hendelser

Frode Alnæs med unge talenter

fredag 9. november - 19:30 - 21:00

Frode Alnæs med unge talenter

Fredag 9.november

Kl. 19.30 – Teatersalen

frode2

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. I 35 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør.

Han er både et forbilde og en motivasjon for ungdom som spiller gitar og vi har vært så heldig å få han hit til Narvik hvor han skal ha Workshop med en del unge talenter i regionen over 2 dager.

Det hele avsluttes med en kveldskonsert hvor vi får oppleve disse ungdommene alene og sammen med Frode. Det vil også bli noen innslag av Frode alene.

Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”. Høsten 2013 var Frode aktuell med soloalbumet «Envy The Man»: En pop-plate fylt med vakker og variert musikk, både ballader og svingende up-tempo låter. Også her har Frode skrevet all musikken selv – og synger selv. Vinteren 2016 utga Frode instrumentalalbumet ”Kanestrøm”, med en tydelig signatur fra Frode som gitarist og komponist. Vinteren 2018 var han dessuten premieklar med sin nye soloforestilling «Min dans med strenger», som har høstet fantastiske kritikker landet rundt.

 

Frode har komponert operaen ”Donna Bacalao” og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Frode er også kjent for sine programlederroller på TV og i ulike kultur- og næringslivsarrangement. Han er også en etterspurt solist med orkestre, storband, kor, korps og band, både som gitarist og sanger.

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!

Kjøp billetter

9.november

Kl. 19.30

Priser:

  • Ordinært kr.330,-
  • Honnør og student kr.280,-
  • Barn under 16 år kr.230,-
  • Familie, 2 voksne og 2 barn, kr.820,-

Detaljer

Dato:
fredag 9. november
Tid
19:30 - 21:00