Laster Hendelser

« All Hendelser

DET ER DA DU VET DET ER JUL!

fredag 1. desember - 19:00 - 21:00

unnamed

DET ER DA DU VET DET ER JUL!
Atle Pettersen med LKAB Bigband og Lommeteateret

Fredag 1. desember

Kl. 19.00 – Teatersalen

En forestilling dere sent vil glemme! Den er perfekt for ett julebord. firmafest, eller rett å slette en vennegjeng! Forestillingen gir humor, store musikalske øyeblikk, og er trygt ledet av byens egen Runar Sollie. Vi formelig bobler over av forventning til denne forestillingen hvor flere av aktørene er både lokale og fra nær-regionen. Å ikke minst har vi fått med oss Atle Pettersen!

ATLE
ATLE har tross sin unge alder rukket å etablere seg som en av norges største og mest allsidige entertainere. Han har bred sceneerfaring fra pop, rock, dans og en rekke TV-programmer, noe som har gitt han en ballast få andre entertainere kan skilte med. Det siste året har Atle Pettersen med stort hell også inntatt rollen som programleder i Norsk TV, bl.a. som Ivar Dyrhaugs etterfølger i det populære NRK-programmet Beat for Beat.
Det er i rollen som artist og musiker de fleste av oss er vant til å se Atle briljere, og musikken har alltid vært sentral for han. Gjennom de senere årene har turnert både solo og med eget rockeband, ved siden av en lang rekke konferansier- og eventjobber. Atle har også frontet den suksessfulle Beatles forestillingen «It Was 50 Years Ago Today», en konsertserie som hyllet Beatles katalogen kronologisk. I fjor turnerte han også med Det Norske Blåseensemblet(DNBE) og showet «Like Frankie», hvor storband og crooner-tradisjonen sto i fokus. Atle har dessuten frontet et eget juleshow på Chat Noir(Swinging Christmas) og kommende høst bryner han seg på nok en ny sjanger, nemlig musikal. Sammen med Stian Blipp har han hovedrollen i den velkjente og populære musikalen «Singing in the Rain» på Folketeateret.

Artisten Atle har parallelt med musikken blitt en etterspurt programleder. Første gang vi så han i denne rollen var sammen med Haddy N’je i tradisjonsrike NRK Julemorgen, senere i to-spann med Live Nelvik på VG Lista Rådhusplassen. I tillegg ledet han NRK Sommeråpent sammen med Nadia Hassanoui, og han var også en viktig del av folks julefeiring med Kvelden før Kvelden. Våren 2016 hadde Atle sin første sesong som programleder for NRK-programmet Beat for Beat, Norges største underholdningsprogram med nær en million seere hver eneste lørdag.

LKAB BIGBAND
Bandet har gjentatte ganger levert show på kulturhuset som vi har høstet god kritikk for. Her kan nevnes artister som Finn-Arve Sørbøe, Øyvind Blunck og Guri Schanke, Odd Renê Andersen, Lisa Stokke og Heidi Ruud Ellingsen. Vår faste dirigent, Runar Sollie, er selvsagt maestro!
Vi gleder oss til å gi deg en fantastisk innholdsrik aften i byens storstue.
Velkommen!

LOMMETEATERET
Trekløveret Hansi Lorentzen, Jorid Ivarjord og Jan Erik Teigen gir en liten
reunion og fører forestillingen trygt i havn med sin utrolige sjarm og humor! De gleder seg til å skape liv og røre på scenen. De oppfordrer til å ta med familien, arbeidsplassen, naboen, ja alle. Dette blir førjulsstemning!

MUSIKKLINJA
Narvik vgs. studiespesialisering musikk. Dette er musikklinja som årlig setter opp store musikaler og andre forestillinger/konserter. Her kan nevnes Hair , Grease, Rent, Cabaret og Festforestilling til Røde kors 100 års jubileum.
INNA MARJA AMUNDSEN
Dette er ei jente som vi kommer til å få mye glede av framover! Hun er 13 år gammel, men har en stemme langt ut over sin alder! Vi hørte henne først på talentshow med Heidi Ruud Ellingen, og vi er glad at hun igjen ønsker å synge med oss. Hun er fra Liland, og har deltatt flere ganger i ungdommens kulturmønstring hvor hun også har gått videre til landsdelsmønstring.

 

Kjøp billetter

1. desember

Kl. 19.00

Pris: 380,-

Detaljer

Dato:
fredag 1. desember
Tid
19:00 - 21:00