Laster Hendelser

« All Hendelser

Bjørn Afzelius i våre hjerter (1947-1999)

lørdag 14. oktober - 20:00 - 21:30

bjoern-afzelius-udgiver-cd

Bjørn Afzelius i våre hjerter

Lørdag 14.oktober

Kl. 20.00 – Teatersalen

Vi har gleden av å kunne tilby en konsert hvor vi får høre Bjørn Afzelius mest elskede sanger fremført av musikere som har jobbet med Bjørn. Dette er en hyllest til en av Sveriges mest populære låtskrivere og sceneartist.

Med sanger som Tusen bitar, Sång till friheten, Juanita och Ikaros ble Bjørn Afzelius den mest framgangsrike, samfunnskritiske rockeartisten i sin generasjon. Til og med blant danseband var han svært populær og de spiller fortsatt hans sanger.

Våren 2015 gjorde våre artister en skikkelig turné med fullt band, lyd, lys, bomber og granater!

Det ble gjennomført 25 spillejobber med 15 000 solgte billetter og de ble møtt med stor entusiasme og interesse. Det bekreftet at det er et behov og ønske for å kunne høre Bjørn sine låter igjen.

Tiden og det politiske klimaet i verden har ikke begrenset dette behovet og gjør kanskje at hans sanger er mere aktuelle enn noensinne.

Magnus Gerttens og Stefans Bergs sin dokumentarfilm «Tusen bitar» har også bidratt til økt interesse for Bjørns liv og musikk.

Konserten var fylt med anekdoter, rock’n’roll- stil og akustisk om hverandre og publikum sine tilbakemeldinger sa at de gjerne ønsket mere av det akustiske.

På bakgrunn av dette, har våre artister satt sammen en forestilling med to gitarer, et keyboard og 3 vokaler.

Ønsket er å kunne gi en mere intim og nær opplevelse samtidig som man ønsker å fremføre flere av de låtene som gjør seg bedre i mindre konserter.

Konserten fremføres av disse artistene:

Göran

En veldig aktiv trubadur i Göteborg på 70-80 tallet. Nær venn og lydansvarlig for Bjørns konserter i mange år.

Olle

Keybordspiller med Bjørn fra 1983-1999. Olle var også produsent for flere av Bjørns plater og var kapellmester ved mange av hans turneér.

Mikael

En av Sveriges mest kjente gitarister innenfor pop og rocke eliten.Han har også produsert mange plater for både svenske og utenlandske artister.

Kjøp billetter

14.oktober

Kl. 20.00

Pris: 410,-

Detaljer

Dato:
lørdag 14. oktober
Tid
20:00 - 21:30